Τηλέμαχος
Αρθρογράφος
Μας προτρέπει στο άρθρο των ΝΕΩΝ ο κος Βασίλης Κανέλης:
www.tanea.gr
Ήταν από τις ανοιχτές καρτέλες που κρατώ οπότε πάει κι αυτή, αλλά δεν αντέχω, και πόσο ν' αντέξω ο άνθρωπος.
Αν και τρέχω το θέμα με τον Φετιχισμό (σωβινισμό, εθνικισμό κ.α) της Ιστορίας, οι εξελίξεις της επικαιρότητας είναι σημαντικότερες από την ασχολία με τον κάθε γνωστό-άγνωστο, επώνυμο-ανώνυμο καρκαμπίλα, που νομίζει πως ξέρει προϊστορία 3ων, 4ων, 5 μη γράψω και 6 χιλιάδων χρόνων πριν.........
Εκλογές "βρωμάνε" και θα είναι σαν τις kinder έκπληξη τελικά η ανακοίνωσή τους! Και όσο να πεις όταν παίζουν εκλογικά σενάρια όποιος είναι κυβέρνηση προσπαθεί να δείξει έναν.....χαρακτήρα, μια αλλαγή για να κερδίσει παραπάνω ψηφαλάκια.....
Αλλά φευ, αυτοί δεν βάζουν μυαλό! Αυτοί λοιπόν τον χαβά τους κι εμείς τον δικό μας, έτσι για να περνάει ο καιρός και προκοπή να μη βλέπουμε.
Πως το είπε ο ....Ινδιάνος της ελληνικής μουσικής.......?!
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν......
Να μάθουμε λοιπόν τι είναι χούντα όλοι εμείς οι αμετανόητα ανιστόρητοι καθώς ο ίδιος μάλλον γνωρίζει καλύτερα!
Δεν ξέρω, μπορεί όντως να γνωρίζει καλύτερα από εμένα που γεννήθηκα εν μέσω χούντας και που αντί να κλαίω, όπως όλα τα νεογέννητα , βγήκα από τη μήτρα με το σφυρί στο ένα χέρι και το δρεπάνι στο άλλο, και μόλις με είδαν γιατροί και νοσοκόμοι αμέσως μου έκλεισαν θέση σε ξερονήσι.........εξού και η αποστροφή μου για κάθε τι χυδαίο και απροκάλυπτα κεκαλυμμένο της ψευτοκοινωνικότητά μας ή αλλιώς με όλους αυτούς τους πανηγυρτζήδες, που ειδικά τώρα λόγω καλοκαιριού, όπου πανηγύρι και χαρά αυτοί πρώτοι και παρών σε όλα.
Για τα πανηγύρια το κράτος, για τα πανηγύρια το έθνος, για τα πανηγύρια όλοι εμείς..........
Ναι αγαπητέ αρθρογράφε, δεν έχουμε την χούντα του '67 - '74, δεν έχουμε όμως και τους ναζιστές και φασίστες του προηγούμενου αιώνα......Βλέπεις ακόμα και η Μαρί Λεπέν άλλαξε, τώρα λέει ναι στην Ευρώπη, όταν πριν λίγα χρόνια φώναζε για δημοψήφισμα για το ευρώ, ναι αλλά με όρους!
www.capital.gr
Όσο δε για την Μελόνι.......
www.naftemporiki.gr
www.kathimerini.gr
Βρε τι προβιές προβάτων φοράνε όλοι αυτοί.......
(Με μπλε ότι αναγράφει το άρθρο)
Όχι, δεν έχουμε ΕΑΤ, ΕΣΑ κ.α,
"Μπορεί να υπάρχουν πολλοί «μπάτσοι» που θέλουν συμμάζεμα ή απόταξη γιατί νομίζουν ότι είναι ανεκτή η βία."
"Απλά ο ασφαλίτης ή ο μπάτσος θα τον συλλάμβανε ή θα τον έδερνε διότι έτσι γούσταρε."
Μια διευκρίνηση στο παραπάνω, γιατί άραγε νομίζουν.......?! Μήπως επειδή υπάρχει ατιμωρησία, ανεκτικότητα κ.α για να μη το πάω μακρύτερα.......
www.megatv.com
www.news247.gr
www.documentonews.gr
"Μπορεί να μην έγινε σωστά η «αποχουντοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας και της διοίκησης (και της Αστυνομίας)."
Άλλη μια διευκρίνηση, έγινε ποτέ προσπάθεια......αποχουντοποίησης για να γίνει και σωστά......?!
www.tanea.gr
Τα ΝΕΑ το έγραψαν το παραπάνω, όχι κάποια αριστερή κωλοφυλάδα ........
"Απλά θα τον έστελνε σε ξερονήσια προς γνώση και συμμόρφωση."
Ναι, ξερονήσια δεν υπάρχουν! Μήπως όμως να θυμηθούμε μέχρι πριν...λίγα χρόνια ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι στελέχωναν την βόρεια ακριτική Ελλάδα......?!?!
Μήπως ξέρεις να μας πεις για Κιλκίς, Καστοριά, Φλώρινα, Έβρο.......
"Έχει έκτακτο κλίμα το Σουφλί" σκηνή από την παραπάνω ταινία
Μήπως, γράφω, μήπως γνωρίζεις ποιοι.....όταν μάθαιναν τη μετάθεση τους έψαχναν στο χάρτη να δούνε που πάνε, αλλά τους εμπόδιζε η πάνω δεξιά πινέζα?!?!
Εξού και η έκφραση "στη πινέζα πήρα μετάθεση"....?!
Διότι εγώ όταν πήγα Χελιδόνα μόνο νομιμόφρονες δεν βρήκα εκεί......
Τα ξέρεις αυτά ή δεν τα ξέρεις, μήπως τα παραβλέπεις.....?!
"Στη Χούντα, απλά θα… ερχόταν ο γαλατάς το πρωί και θα του χτύπαγε την πόρτα."
"Απλά θα ήταν ο χαφιές στη γειτονιά και θα τον κάρφωνε."
Μα που ζεις αγαπητέ μου, ξέρεις σε ποιον αιώνα, άκου γαλατάς και χαφιές.......
www.ethnos.gr
www.efsyn.gr
www.efsyn.gr
www.kathimerini.gr
www.protothema.gr
www.efsyn.gr
Τώρα υπάρχουν λογισμικά, προγράμματα, ακόμα και η ίδια η google, αλλά εκεί ενήργησε γρήγορα όσο αφορά το θέμα των αμβλώσεων.....
www.kathimerini.gr
Εσύ έμεινες στους γαλατάδες και χαφιέδες....?!?!?
Μάαααλιστα......μήπως να ξανασκεφτείς το όλο θέμα, διότι υπάρχουν και οι μεταλλάξεις αλλά και όλα στην αρχή, δειλά-δειλά κάνουν βήματα.......
Περιμένουμε δλδ να φτάσουμε σε ακρότητες..........?!
Μ' αυτά και μ' εκείνα το παράπονο σήμερα θα τ' ακούσω από τους Λέλεγες, Πελασγούς, Κάρες κ.α......υπομονή ελληνόπουλά μου, υπομονή, και αύριο μέρα είναι, είναι?!
Την καλημέρα μου (να το διασκεδάσουμε λίγο βρε αδερφέ.....)

Να μάθετε πρώτα τι είναι Χούντα και ύστερα να μιλάτε - ΤΑ ΝΕΑ
Επικίνδυνος κατήφορος και ιστορική ύβρις να μιλούν τώρα κάποιοι για Χούντα όταν η Ελλάδα έζησε στο πετσί της τι ήταν πραγματικά η Χούντα
Ήταν από τις ανοιχτές καρτέλες που κρατώ οπότε πάει κι αυτή, αλλά δεν αντέχω, και πόσο ν' αντέξω ο άνθρωπος.
Αν και τρέχω το θέμα με τον Φετιχισμό (σωβινισμό, εθνικισμό κ.α) της Ιστορίας, οι εξελίξεις της επικαιρότητας είναι σημαντικότερες από την ασχολία με τον κάθε γνωστό-άγνωστο, επώνυμο-ανώνυμο καρκαμπίλα, που νομίζει πως ξέρει προϊστορία 3ων, 4ων, 5 μη γράψω και 6 χιλιάδων χρόνων πριν.........
Εκλογές "βρωμάνε" και θα είναι σαν τις kinder έκπληξη τελικά η ανακοίνωσή τους! Και όσο να πεις όταν παίζουν εκλογικά σενάρια όποιος είναι κυβέρνηση προσπαθεί να δείξει έναν.....χαρακτήρα, μια αλλαγή για να κερδίσει παραπάνω ψηφαλάκια.....
Αλλά φευ, αυτοί δεν βάζουν μυαλό! Αυτοί λοιπόν τον χαβά τους κι εμείς τον δικό μας, έτσι για να περνάει ο καιρός και προκοπή να μη βλέπουμε.
Πως το είπε ο ....Ινδιάνος της ελληνικής μουσικής.......?!
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν......
Να μάθουμε λοιπόν τι είναι χούντα όλοι εμείς οι αμετανόητα ανιστόρητοι καθώς ο ίδιος μάλλον γνωρίζει καλύτερα!
Δεν ξέρω, μπορεί όντως να γνωρίζει καλύτερα από εμένα που γεννήθηκα εν μέσω χούντας και που αντί να κλαίω, όπως όλα τα νεογέννητα , βγήκα από τη μήτρα με το σφυρί στο ένα χέρι και το δρεπάνι στο άλλο, και μόλις με είδαν γιατροί και νοσοκόμοι αμέσως μου έκλεισαν θέση σε ξερονήσι.........εξού και η αποστροφή μου για κάθε τι χυδαίο και απροκάλυπτα κεκαλυμμένο της ψευτοκοινωνικότητά μας ή αλλιώς με όλους αυτούς τους πανηγυρτζήδες, που ειδικά τώρα λόγω καλοκαιριού, όπου πανηγύρι και χαρά αυτοί πρώτοι και παρών σε όλα.
Για τα πανηγύρια το κράτος, για τα πανηγύρια το έθνος, για τα πανηγύρια όλοι εμείς..........
Ναι αγαπητέ αρθρογράφε, δεν έχουμε την χούντα του '67 - '74, δεν έχουμε όμως και τους ναζιστές και φασίστες του προηγούμενου αιώνα......Βλέπεις ακόμα και η Μαρί Λεπέν άλλαξε, τώρα λέει ναι στην Ευρώπη, όταν πριν λίγα χρόνια φώναζε για δημοψήφισμα για το ευρώ, ναι αλλά με όρους!

Τι θα σήμαινε για την Ευρώπη εάν η Λεπέν κέρδιζε τις εκλογές;
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στις 10 Απριλίου, δείχνει ότι η κούρσα μεταξύ των δύο έχει περιοριστεί σημαντικά -στο σημείο που η Λεπέν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να κερδίσει.
Όσο δε για την Μελόνι.......

Ποιος φοβάται την Τζόρτζια Μελόνι;
Η Ιταλία τα τελευταία 32 χρόνια είχε 18 κυβερνήσεις και παρά τις καλές προσπάθειες του σημερινού πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι να αντιμετωπίσει την κρίση του νέου κορωνοϊού, οι Ιταλοί ίσως κινούνται για μια άλλη απότομη αλλαγή στην πολιτική σκηνή της χώρας τους μέσα στους επόμενους μήνες.

Τζόρτζια Μελόνι: Θα είναι η επόμενη πρωθυπουργός της Ιταλίας; | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Ποια είναι η 45χρονη ηγέτιδα της – προερχόμενης από την άκρα δεξιά – παράταξης «Αδέλφια της Ιταλίας» που προηγείται στις δημοσκοπήσεις. Η μέχρι τώρα πορεία της και οι θέσεις της, που προβληματίζουν μεν αλλά και που μεταλλάσσονται παρουσιάζοντας ψήγματα πραγματισμού.
Βρε τι προβιές προβάτων φοράνε όλοι αυτοί.......
(Με μπλε ότι αναγράφει το άρθρο)
Όχι, δεν έχουμε ΕΑΤ, ΕΣΑ κ.α,
"Μπορεί να υπάρχουν πολλοί «μπάτσοι» που θέλουν συμμάζεμα ή απόταξη γιατί νομίζουν ότι είναι ανεκτή η βία."
"Απλά ο ασφαλίτης ή ο μπάτσος θα τον συλλάμβανε ή θα τον έδερνε διότι έτσι γούσταρε."
Μια διευκρίνηση στο παραπάνω, γιατί άραγε νομίζουν.......?! Μήπως επειδή υπάρχει ατιμωρησία, ανεκτικότητα κ.α για να μη το πάω μακρύτερα.......

Νέα Σμύρνη: Άγριο ξύλο σε ελέγχους αστυνομικών – Για απρόκλητη βία μιλούν οι πολίτες | MEGA TV
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ξυλοκοπεί ανελέητα με το γκλοπ ένα νεαρό στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός φωνάζει ότι πονάει,…

Νέα Σμύρνη: 'Μου είπε σε γράφω γιατί έτσι θέλω - Με έπιασαν τα κλάματα από το ξύλο στο παιδί'
Για την συμπεριφορά των δυνάμεων της Αστυνομίας, τον άγριο ξυλοδαρμό και τις κροτίδες ανάμεσα στον κόσμο, μιλούν στο NEWS 24/7 τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες όσων προκάλεσαν χθες στην πλατεία Νέας Σμύρνης οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Κρεσέντο αστυνομικής καταστολής: Άνδρας των ΜΑΤ χτυπά ύπουλα στο πρόσωπο διαδηλωτή που του έχουν φορέσει χειροπέδες (Video) - Documento
Κλωτσιές, μπουνιές και χημικά. Εικόνες που γυρίζουν τη χώρα δεκαετίες πίσω. Αυτή ήταν η απάντηση της Αστυνομίας του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου την Πέμπτη στην Αθήνα σε όσους «ετόλμησαν» να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής επίθεση...

"Μπορεί να μην έγινε σωστά η «αποχουντοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας και της διοίκησης (και της Αστυνομίας)."
Άλλη μια διευκρίνηση, έγινε ποτέ προσπάθεια......αποχουντοποίησης για να γίνει και σωστά......?!

Εκλογές στην ΕΛΑΣ: Μα υπάρχουν νεοναζί στην αστυνομία;
Μαζικά υπερψήφισαν οι αστυνομικοί τη Χρυσή Αυγή καθώς, όπως προκύπτει απο τα στοιχεία, τα ποσοστά της νεοναζιστικής οργάνωσης εκτοξεύονται στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν οι ένστολοι.
tvxs.gr

Ισχυροί «πυρήνες» της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Αστυνομία - ΤΑ ΝΕΑ
Η ύπαρξη ισχυρών «πυρήνων» και μαζικής υποστήριξης της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ. αναδείχθηκε στις εκλογικές αναμετρήσεις της περιόδου 2012-2015, όταν τα ποσοστά αστυνομικών που ψήφισαν το κόμμα του Μιχαλολιάκου άγγιξαν σε κάποιες περιπτώσεις το 50%
Τα ΝΕΑ το έγραψαν το παραπάνω, όχι κάποια αριστερή κωλοφυλάδα ........
"Απλά θα τον έστελνε σε ξερονήσια προς γνώση και συμμόρφωση."
Ναι, ξερονήσια δεν υπάρχουν! Μήπως όμως να θυμηθούμε μέχρι πριν...λίγα χρόνια ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι στελέχωναν την βόρεια ακριτική Ελλάδα......?!?!
Μήπως ξέρεις να μας πεις για Κιλκίς, Καστοριά, Φλώρινα, Έβρο.......
"Έχει έκτακτο κλίμα το Σουφλί" σκηνή από την παραπάνω ταινία
Μήπως, γράφω, μήπως γνωρίζεις ποιοι.....όταν μάθαιναν τη μετάθεση τους έψαχναν στο χάρτη να δούνε που πάνε, αλλά τους εμπόδιζε η πάνω δεξιά πινέζα?!?!
Εξού και η έκφραση "στη πινέζα πήρα μετάθεση"....?!
Διότι εγώ όταν πήγα Χελιδόνα μόνο νομιμόφρονες δεν βρήκα εκεί......
Τα ξέρεις αυτά ή δεν τα ξέρεις, μήπως τα παραβλέπεις.....?!
"Στη Χούντα, απλά θα… ερχόταν ο γαλατάς το πρωί και θα του χτύπαγε την πόρτα."
"Απλά θα ήταν ο χαφιές στη γειτονιά και θα τον κάρφωνε."
Μα που ζεις αγαπητέ μου, ξέρεις σε ποιον αιώνα, άκου γαλατάς και χαφιές.......

Κόντρα για Predator και παρακολουθήσεις δημοσιογράφων – ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος η αποκάλυψη της Google – Οικονόμου: Προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων
Σκληρή ανακοίνωση από ΣΥΡΙΖΑ - Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Στη Δικαιοσύνη ο δημοσιογράφος Θ. Κουκάκης για την παρακολούθησή του μέσω Predator
Κατέθεσε μήνυση για να διαπιστωθεί ποια πρόσωπα παρακολουθούσαν το τηλέφωνό του μέσω του λογισμικού. Η υπόθεση που «αγγίζει» την ΕΥΠ και την κυβέρνηση.

Αντιμέτωπος με το Predator και ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ηταν ζήτημα χρόνου ότι η προσπάθεια παρακολούθησης μέσω κακόβουλου λογισμικού θα ξεπερνούσε κάποια στιγμή το επίπεδο απλών πολιτών και δημοσιογράφων και θα έφτανε στους πολιτικούς αρχηγούς. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε με τη χθεσινή μήνυση που κατέθεσε στον Αρειο Πάγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ...

Στόχος του «Αρπακτικού» ο Ανδρουλάκης | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Ιχνη του παράνομου λογισμικού παρακολούθησης Predator βρέθηκαν στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, έπειτα από έλεγχο στη συσκευή του από υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου. Το θέμα δημοσιοποιήθηκε χθες με την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου στον Αρειο Πάγο.

Εύα Καϊλή: Συνέβη και σε εμένα προσπάθεια υποκλοπής, ενώ ήμουν σε αποστολή της Ευρωβουλής
Διαπίστωσε την προσπάθεια υποκλοπής ενώ βρισκόταν σε αραβική χώρα, τον Φεβρουάριο του 2020

Στη δίνη των παρακολουθήσεων και του Predator
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις. Μηνυτήρια αναφορά Ανδρουλάκη, «βόμβες» Καμίνη στη Βουλή και καταγγελία από Καϊλή.
Τώρα υπάρχουν λογισμικά, προγράμματα, ακόμα και η ίδια η google, αλλά εκεί ενήργησε γρήγορα όσο αφορά το θέμα των αμβλώσεων.....

Η Google θα διαγράφει τα στοιχεία γεωεντοπισμού των γυναικών που επισκέπτονται κλινικές για άμβλωση | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Η Google θα διαγράφει αυτόματα τα στοιχεία γεωεντοπισμού των χρηστών της που επισκέπτονται κλινικές για άμβλωση, ανακοίνωσε ο κολοσσός του διαδικτύου, μετά τις ανησυχίες που δημιουργήθηκαν ότι τέτοιου είδους ηλεκτρονικά στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για να εντοπιστούν γυναίκες που...
Εσύ έμεινες στους γαλατάδες και χαφιέδες....?!?!?
Μάαααλιστα......μήπως να ξανασκεφτείς το όλο θέμα, διότι υπάρχουν και οι μεταλλάξεις αλλά και όλα στην αρχή, δειλά-δειλά κάνουν βήματα.......
Περιμένουμε δλδ να φτάσουμε σε ακρότητες..........?!
Μ' αυτά και μ' εκείνα το παράπονο σήμερα θα τ' ακούσω από τους Λέλεγες, Πελασγούς, Κάρες κ.α......υπομονή ελληνόπουλά μου, υπομονή, και αύριο μέρα είναι, είναι?!
Την καλημέρα μου (να το διασκεδάσουμε λίγο βρε αδερφέ.....)
Τελευταία επεξεργασία: