Subs Player Ο Υπέροχος Χειμώνας του Μίκυ Μάους (2022)

0,00 αστέρι (α)
0.00/5 0 Ψηφοφορίες
Τίτλος: The Wonderful Winter of Mickey Mouse

Είδος: Animation

Σκηνοθέτης: Eddie Trigueros,Ryan Gillis,William Reiss

Ηθοποιοί: Chris Diamantopoulos,Kaitlyn Robrock,Bill Farmer,Tony Anselmo,Craig Robinson,Antonia Thomas

Status: Released

Κυκλοφορία: 2022-02-18

Διάρκεια: 25

Περίληψη: The wonder of the winter season takes Mickey Mouse and his friends on a journey through three magical stories.

Δείτε το στο...

Trailer Videos

• The Wonderful Winter of Mickey Mouse | Official Trailer | Disney+

• Trailer
Οι πληροφορίες για την ταινία παρέχονται από το The Movie Database
Η "δεύτερη" σεζόν του

The Wonderful World of Mickey Mouse

συνεχίζεται με τέσσερα επεισόδια των 22 λεπτών, χαρακτηρισμένα ως ταινίες.
Αυτό είναι το πρώτο, μεταφρασμένο από την @Irini

Δεν θα συνεχίσουμε τη μετάφραση μιας και έχουν μεταφραστεί όλα και προβάλλονται στο Disney+

Θα φροντίσουμε όμως να υπάρχουν στον Subs Player

Δυστυχώς, εδώ και λίγο καιρό οι επιλογές μας στον υποτιτλισμό περιορίζονται δραματικά και είναι λογικό και οι υποψήφιοι ερασιτέχνες υποτιτλιστές να είναι δυσεύρετοι. Οι δε υπάρχοντες, τρωγόμαστε μεταξύ μας και οι μόνοι κερδισμένοι είναι αυτοί που παρασιτούν με το χόμπι μας, ενώ εμείς συνεχίζουμε να σκαλίζουμε τον πάτο του βαρελιού. Ας αναλογιστούμε όλοι τι συνεισφέραμε, πόσο διαλλακτικοί υπήρξαμε, τι λύσεις προτείναμε, πόσο προσαρμοστικοί ήμασταν στα νέα δεδομένα και στην τελική, αν είμαστε ευχαριστημένοι. Και επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι, προσωπικά τα έχω καλά με τον εαυτό μου, αφού ανέπτυξα μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για όλες τις μεταφραστικές ομάδες, όπου θα μπορούσαν να έχουν την ανεξαρτησία τους και να διασφαλίζουν τη δουλειά τους. Το έβλεπα (και το βλέπω) ως μια πολύ καλή λύση, αλλά οι περισσότεροι το "είδαν" διαφορετικά. Η @Irini δεν είναι μια από αυτούς και κάθε συνεργασία μαζί της είναι απολαυστική. Ελπίζω, να μην προβληματιστεί αρνητικά με το σταμάτημα της σειράς και να συνεχίσει να μεταφράζει μαζί μας. Ευχαριστώ την irini και τον antonino για τους υπέροχους υπότιτλους που έκαναν για τη σειρά και ελπίζω και οι επαγγελματικοί να είναι εξίσου απολαυστικοί.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος