Θα δούμε τρίτη σεζόν του Bloodlands;

Bloodlandseries3-742x388.jpg


Έξι επεισόδια και μία δεύτερη σεζόν που τελείωσε τόσο γρήγορα μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν θα υπάρχει συνέχεια. Έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα μετά από αυτό το συγκλονιστικό αγωνιώδες τέλος.
Η Ίζι ανακαλύπτει επιτέλους την αλήθεια για τον αναξιόπιστο μπαμπά της (ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της!), αλλά το επεισόδιο τελείωσε πριν μάθουμε αν θα το πει στην αστυνομία του Ντανφόλαν.

Θα υπάρξει τρίτη σεζόν;

Το BBC One δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν θα υπάρξει άλλη σεζόν Bloodlands.
Αν και πέρυσι επιβεβαίωσε τη δεύτερη αμέσως μετά την πρώτη, ελπίζουμε ότι σύντομα μπορούμε να αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για μια τρίτη σεζόν.
Η πρώτη σεζόν του Bloodlands κυκλοφόρησε από το BBC το 2020 και η επιτυχία της ήταν τεράστια. Ωστόσο, η δεύτερη σειρά δεν έχει πάρει τις ίδιες βαθμολογίες.Υπάρχουν ακόμα τόσα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα μετά τη δεύτερη σειρά του Bloodlands!
Η σειρά τελείωσε με τον Τομ ( James Nesbitt ) ουσιαστικά να εκλιπαρεί την Ίζι να πει στην αστυνομία την αλήθεια για όλα όσα έχει κάνει. Πέφτει χτυπημένος, σαν νεκρός, αλλά από έναν πυροβολισμό στο πόδι. Χτύπησε αρτηρία; Ή απογοητευμένος από την πλοκή έπεσε έτσι σαν νεκρός; Το επεισόδιο τελείωσε με την κάμερα να απομακρύνεται αργά από κοντά τους…

Μόνο να μαντέψουμε μπορούμε τι θα αποφασίσει η Ίζι για το μέλλον του μπαμπά της. Όμως, η Νίαμ ξέρει ότι ο Τομ ήταν στο αυτοκίνητο τη νύχτα που χάθηκε ο Ντάρντις, άρα έχει πραγματικά σημασία τι θα πει η Ίζι;

Και θα καταλάβουν ότι ο Τομ έκρυψε και το σώμα του Μπέρντι ;

Φαίνεται ότι όλα είναι εναντίον του Τομ και πρέπει να μάθουμε αν και πώς θα καταφέρει να τα ξεπεράσει όλα αυτά.

Και τι θα κάνει η οικογένεια Σάβατζ όταν καταλάβει ότι ο Ράιαν ( Jonjo O'Neill ) έχει σκοτωθεί; Σίγουρα θα στείλουν άλλο μέλος της οικογένειας για εκδίκηση! Θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα διάσημο πρόσωπο guest star στη θέση άλλου μέλους της οικογένειας Σάβατζ.

Θα συναντήσουμε επιτέλους την Έμμα Μπράνικ στην τρίτη σεζόν;
Πέρασαν δύο σεζόν και δεν συναντήσαμε την εξαφανισμένη σύζυγο του Τομ.
Περιμέναμε να εμφανιστεί έστω στο φινάλε της δεύτερης σειράς, αλλά δεν υπήρξε κανένα σημάδι της.
Γνωρίζουμε ότι αγνοείται από το 1998…
Μετά από τόσες αναφορές για αυτήν στη σειρά, δεν πρέπει να εμφανιστεί τελικά;

Ενώ η Ίζι τώρα γνωρίζει πολλά περισσότερα για τον πατέρα της, εξακολουθεί να μην ξέρει ότι ο πατέρας της είναι ο Γολιάθ .
Θα εμφανιστεί τελικά η Έμμα Μπράνικ και θα αποκαλύψει την αλήθεια για όλα όσα έκανε ο Τομ τη νύχτα που έγινε Γολιάθ;
Και ποια θα θέλατε να υποδυθεί την Έμμα Μπράνικ;


Δύσκολα ερωτήματα με εξίσου δύσκολες λύσεις και κάπου καταλαβαίνουμε το BBC που ακόμα δεν ανακοινώνει επίσημα τη συνέχεια.
Όμως χρειαζόμαστε μια τρίτη για να λυθούν αυτές οι απορίες! Δεν συμφωνείτε;

Μείνετε συντονισμένοι, αμέσως μόλις έχουμε νεότερα θα σας το πούμε.

fansubbers.gr
 
Μπλουζα Κάτω μέρος