• 0
  • 0
  • 0
5,00 αστέρι (α)
5.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Ντοκυμαντέρ

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: Εννέα μέρη που αναφέρουν την ιστορία της τέχνης από την αυγή της ανθρώπινης ιστορίας μέχρι σήμερα, για πρώτη φορά σε παγκόσμια κλίμακα. Τώρα είναι σχεδόν μισός αιώνας από τότε που η σειρά Πολιτισμός του Kenneth Clark ενθουσιάσε τους ακροατές με την αυθεντική ερμηνεία της δόξας της δυτικής τέχνης. Εμπνευσμένος από αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα, αυτή η νέα σειρά Πολιτισμών εισάγει μια νέα γενιά στα μεγάλα αριστουργήματα της ομορφιάς, της εφευρετικότητας και του φωτισμού που δημιουργούνται σε όλες τις ηπείρους. Διερευνά την οπτική κουλτούρα των κοινωνιών από όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας μαζί με τα υπέροχα αντικείμενα που κατασκευάζονται στη Δύση τον πλούτο των θησαυρών που δημιουργούν άλλοι πολιτισμοί, από τους κύλινδροι της κλασικής Κίνας και το γλυπτό των Ολμέκων σε αφρικανικά μπρούντζινα, Mughal μινιατούρες. Είπε από τρεις παρουσιαστές, καθεμιά φέρνοντας τις δικές τους ικανότητες και προοπτικές στη σειρά - Simon Schama, Mary Beard και David Olusoga.
Civilisations

Δείτε το στο...

Τελευταία επεξεργασία:
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Show information in first post provided by The Movie Database
Η σειρά ντοκιμαντέρ ολοκληρώθηκε. Είναι διαθέσιμη στον subs player για online θέαση χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε οτιδήποτε. Ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίσω να την απολαύσετε.

Ευχαριστώ πολύ την @Toniakan και τον @trias για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Και αν μου επιτρέπετε μια παρότρυνση, δείτε κάθε επεισόδιο περισσότερες από μία φορά. Τα νοήματα, οι εικόνες, ακόμα και η μουσική που έχει επιλεγεί, έχουν να μας μεταφέρουν πάρα πολλά που δεν αρκεί μόνο μία φορά.
 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος