Μεταφράζεται Magico Team The Vast of Night (2019)

StrangeLoop

Συντονιστής
Επιμελητής
0,00 αστέρι (α) Εκτίμηση: 0.00/5 0 Ψηφοφορίες
Τίτλος: The Vast of Night (2019)

Είδος: Μυστηρίου, Επ. Φαντασίας, Δράμα

Σκηνοθέτης: Andrew Patterson

Ηθοποιοί: Sierra McCormick, Jake Horowitz, Gail Cronauer, Bruce Davis, Cheyenne Barton, Gregory Peyton, Mallorie Rodak, Mollie Milligan, Ingrid Fease, Brandon Stewart, Kirk Griffith, Nika Sage McKenna, Brett Brock, Pam Dougherty, Lynn Blackburn, Richard Jackson, James Mayberry, Nicolette Doke, Grant James, Libby Villari, Gordon Fox, John Gindling, Brianna Beasley, Chamblee Ferguson, L.A. Young

Πρεμιέρα: 2019-01-26

Διάρκεια: 91

Περίληψη: Στα τέλη της δεκαετίας του 50' και κατά την διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας στο Νέο Μεξικό, η Fay (Sierra McCormick), μια νεαρή και συμπαθητική υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου και ο Everett (Jake Horowitz), ένας χαρισματικός DJ, ανακαλύπτουν μια μυστηριώδη ραδιοφωνική συχνότητα που μπορεί να αλλάξει την μικρή πόλη τους και το μέλλον για πάντα. Τηλεφωνικές κλήσεις που κόβονται, βραχέα ραδιοφωνικά σήματα, μυστικά καρούλια ταινίας που ξεχάστηκαν στην βιβλιοθήκη, κονσόλες και ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, οδηγούν την Fay και τον Everett σε ένα κυνήγι θησαυρού προς το άγνωστο.

 

apla

Αρθρογράφος
Το The Vast of Night είναι μια ταινία μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας του 2019 που σκηνοθετείται από τον Andrew Patterson και πρωταγωνιστούν οι Sierra McCormick και Jake Horowitz. Η ταινία γράφτηκε από τον Andrew Patterson με τα ψευδώνυμα των James Montague και Craig W. Sanger. Η ταινία γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950, ένας νέος d.j και μια τηλεφωνήτρια του τοπικού ροαδισταθμού ανακαλύπτουν μια μυστηριώδη συχνότητα ήχου που θα μπορούσε να είναι εξωγήινη . Πολύ ενδιαφέρουσα sci-fi ταινία με την σφραγίδα του AMAZON.


vast αρχείο λήψης (1).jpg vast 3.jpg vast 2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Movie information in first post provided by The Movie Database
Μπλουζα Κάτω μέρος