Το νέο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ με τίτλο The Institute προετοιμάζεται για την τηλεοπτική οθόνη

Σε αυτό το σημείο θα ήταν πιο εύκολο να συντάσσαμε μια λίστα με βιβλία του Στίβεν Κινγκ που ΔΕΝ μεταφέρθηκαν στην τηλεοπτική οθόνη.

Σε μια είδηση τελευταίας στιγμής από το Variety και πριν περάσει μία ημέρα από την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, ο παραγωγός David E. Kelley ( Big Little Lies , The Undoing ) θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Jack Bender ( Game of Thrones , Lost ) για να προσαρμόσουν το The Institute σε μία τηλεοπτική σειρά. Οι Kelley και Bender έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στα γυρίσματα ενός άλλου μυθιστορήματος του Κινγκ, του Mr. Mercedes (Ο κύριος Μερσέντες). Επίσης ο Bender έχει εργαστεί στο Under the Dome καθώς και στο The Outsider που έρχεται στην οθόνη μας τον επόμενο χρόνο.


stephen-king.jpg


Το The Institute διηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού, του Luke Ellis, που μετά τη δολοφονία των γονέων του ξυπνά σε ένα αντίγραφο του δωματίου του, αλλά χωρίς παράθυρα. Εκεί συναντά και άλλα παιδιά με ειδικές δυνάμεις, τηλεκίνηση, τηλεπάθεια και άλλα τέτοια όμορφα. Σε εκείνο το μοχθηρό μέρος κάποιοι προσπαθούν να αποσπάσουν τις δυνάμεις των παιδιών με κάθε τρόπο. Στο βιβλίο, ο Luke θα συνεργαστεί με δύο άλλους ταλαντούχους νεαρούς για να εξεγερθούν και ο Κινγκ μιλώντας στους The New York Times είπε ότι πρόκειται για μια ιστορία "για το πώς οι αδύναμοι άνθρωποι μπορεί να είναι δυνατοί".

Το βιβλίο κυκλοφόρησε σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου, στην Αμερική και λογικά θα το περιμένουμε στη χώρα μας από το επόμενο έτος.

02bookking1-superJumbo.jpg

fansubbers.gr
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος