Νέο block σε Subs4Free, SubzTV & magico

  • Συντάκτης mimis84
  • Ημερομηνία έναρξης

mimis84

Μέλος
Έχει γίνει γνωστό από το Σάββατο 26/9/2020 πως με συμπληρωματική αίτηση η ΕΠΟΕ ζήτησε και πήρε το μπλοκάρισμα μεγάλου αριθμού domain που "συνδέονται" με αυτά που είχαν κοπεί τον Νοέμβριο του 2018.
Μέσα σε αυτά είναι και τα γνωστά Subs4Free, SubzTV & magico τα οποία είχαν συνεχίσει τη λειτουργία τους μέσα από νέα domain με ελαφρώς τροποποιημένη κατάληξη.

Στο ερώτημα "...πως θα συνεχίσω να έχω πρόσβαση στο υλικό των σάιτ που κόβονται...??" η απάντηση είναι απλή!
Αλλαγή DNS. Είναι μια απλή και πλήρως νόμιμη διαδικασία / επιλογή κατά την οποία αντί να συμβουλεύεσαι τον κατάλογο διευθύνσεων του παρόχου σου, επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις έναν "ανεξάρτητο" κατάλογο.
Κάποιοι από τους γνωστότερους τέτοιους "καταλόγους" - aka DNS - είναι αυτοί των Google και Cloudflare..!

Εδώ θα βρείτε έναν απλό οδηγό για το πως μπορείτε να κάνετε αυτή την αλλαγή https://subs4free-support.zendesk.com/hc/en-us/articles/360019297491

Από εκεί και πέρα αν κάποιος δε θέλει να εφαρμόσει την παραπάνω προτεινόμενη λύση, υπάρχει και η επιλογή πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω VPN. Αυτό θα σας λύσει το πρόβλημα αλλά, ανάλογα με το σάιτ και το VPN που θα επιλέξετε, μπορεί να έχετε θέματα όπως μειωμένη ταχύτητα πρόσβασης, κλείδωμα επιλογών λόγω έλλειψης δυνατότητας καθορισμού χώρας προέλευσης κα.
Τέλος υπάρχει η επιλογή να περιμένετε τα νέα domain που θα αντικαταστήσουν τα ήδη κομμένα, μέχρι κι αυτά να κοπούν και ο κύκλος να συνεχίσει..

Εν κατακλείδι, αλλάξτε DNS και ξεχάστε μια και καλή τους όποιους περιορισμούς..!
 
Τελευταία επεξεργασία:

mimis84

Μέλος
Έχει κάποιος ενημέρωση για ποιο λόγο το SubzTV βγάζει error 503;;
 
D

Deleted member 164

Μη εγγεγραμμένος
Περίεργο με φαίνεται πάντως που ζητάνε το μπλοκάρισμα στην πρόσβαση και όχι στο κατέβασμα όλου του ιστότοπου! Πράγμα που απεύχομαι παρότι "υπάγομαι" στο xsubs. Μην παρερμηνευτώ τίποτα, δεν το λέω ως "κρυφή επιθυμία", απλά καθαρή περιέργεια. Δεδομένου ότι πριν κάποια χρόνια, όταν ήταν ακόμα ένα το subz, είχε πέσει εντελώς το σάιτ αν θυμάμαι καλά και είχε συλληφθεί ένα άτομο (sorry αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με!)
 
Μπλουζα Κάτω μέρος