• 0
 • 0
 • 0
5,00 αστέρι (α)
5.00/5 5 Ψηφοφορίες

Είδος: Sci-Fi & Fantasy,Action & Adventure

Director: Eric Kripke

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Returning Series

Περίληψη: Μια ομάδα, γνωστή ως "The Boys" σκοπεύουν να πολεμήσουν διεφθαρμένους υπερ-ήρωες με κάθε κόστος.
The Boys

Εταιρείες Παραγωγής

Δίκτυα

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

  • Shaun Benson

   Total episodes: 4
  • Aisha Tyler

   Total episodes: 1
Show information in first post provided by The Movie Database
Το τελευταίο δεν το είδα ακόμη (θα το δω), αλλά μέχρι το 7ο επεισόδιο, πολύ καλή σειρά και άψογοι υπότιτλοι που ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο το θέαμα.
 
αν και σε όποιο site κατέβαζα έγραφα " Thanks Antonino" ( για να πέρνουν το μήνυμα οι παροικούντες στη Ιερουσαλήμ) σε ευχαριστώ και εδώ για την σειρά και έπεται η κριτικη!!!!
 
(Season 02)

Το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο και δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο να μεταφράσω τη δεύτερη σεζόν. Σίγουρα δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι θα τη βγάζω άμεσα. Για αυτό, αν κάποια ομάδα ή ανεξάρτητος θέλει να την αναλάβει, μπορεί να το κάνει. Στη διάθεσή σας και η ονοματολογία της πρώτης σεζόν για να υπάρχει ταύτιση και συνέχεια.
 
Φίλε αν τελικά βρεις τον χρόνο, υπολόγιζέ με. Όμως, σίγουρα θα χρειαστεί και η βοήθεια άλλων, επειδή βλέπω εκατοντάδες υπότιτλους στο επεισόδιο. Αν το αποφασίσεις, νομίζω πως αξίζει τον κόπο να κάνουμε την αρχή και βλέπουμε...
 
Μόνο οι δύο μας; Σίγουρα χρειαζόμαστε βοήθεια, αλλά αν θέλεις το ξεκινάμε και βλέπουμε.
Να δηλώσω ότι μεταφράζεται;
 
 • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Ναι, γιατί όχι; Αρχίζουμε και βλέπουμε. Εν τω μεταξύ μπορεί να εμφανιστεί και κανείς άλλος.
Για ελάτε παρακαλώ...
 
παιδιά αν είναι να κρυπτογραφηθούν τα subs καλύτερα να το πιάσει κανενας αλλος , δεν θέλω να ακουστώ κακός αλλά από θέμα συμβατότητας έχω πρόβλημα πλέων.
 
Να σας ενημερώσω ότι όποιοι κατεβάζετε υπότιτλο από το subs4series, θα δυσκολευτείτε στην προβολή του υπότιτλου.

Όταν στη θέση εμφάνισης του υπότιτλου κάτι στο βίντεο ενοχλεί την προβολή του, δίνουμε μια εντολή για να μετακινηθεί ο υπότιτλος στη οθόνη και να διαβάζεται καλύτερα. Η εντολή είναι η {\an}. Το subs4series σβήνει την κάθετη ( \ ) με αποτέλεσμα να μην μετακινείται ο υπότιτλος, να μένει γραμμένο στον υπότιτλο το {an} και να δυσκολεύει την προβολή σας.
Ο δικός μας υπότιτλος ανεβαίνει από εμάς αποκωδικοποιημένος στον Subs Player από όπου μπορείτε να τον κατεβάσετε προς χρήση. Επίσης, στο https://www.opensubtitles.org/el
 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος