The Boys (Season 03) - Κριτική Παρουσίαση

zero

Μέλος
The Boys Poster
The Boys (2019 )


THE BOYS
images (1).jpg
gettyimages-157379103-612x612.jpg


Άν η 1η σεζόν μας εξέπληξε ευχάριστα και μας διασκέδασε, η 2η σεζόν έντονη και πιο τρελή βρίσκει την παρέα να προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκεντρωθεί και να πολεμήσουν ενάντια στην Vought.
Η σκοτεινή ματωμένη κωμωδία με τα νέα επεισόδια δείχνει την ανησυχητική πραγματικότητα με το χιούμορ, τους υπέροχους ελαττωματικούς χαρακτήρες και τα έξυπνα, έγκαιρα θέματα, στοχεύοντας σε όλα.
Οι superheroes αυτής της σειράς λατρεύονται από το κοινό, αλλά πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα είναι συναισθηματικά ασταθείς και εγωπαθείς .
αρχείο λήψης (1).jpg
blood-or-ink-1512473.jpg


Γνωστή ως The Seven, η άφθαρτη ομάδα των «Αμερικανών» μαχητών εναντίον του εγκλήματος έχουν ως αρχηγό ένα κρυφοσαδιστή γνωστό ως Homelander, ωστόσο, είναι σχεδόν αυτόνομοι. Οι εκστρατείες τους για την καταπολέμηση του εγκλήματος είναι ψεύτικες και με ψεύτικο υλικό να διατίθεται στο εμπόριο δημιουργούν έσοδα για τον εταιρικό γίγαντα Vought International και τον ανησυχητικά ήρεμο διευθύνοντα σύμβουλό του, Stan Edgar (Giancarlo Esposito). Όμως, τα λάθη και πιο πολύ τα αδικαιολόγητα λάθη απειλούν την καθαρή εικόνα του franchise, όπως και οι διαβολικές ενέργειες της νεοεισερχόμενης στους Seven, Stormfront (Aya Cash). Η φοβερή νεοφερμένη έχει μια επικίνδυνη ατζέντα και δεκαετίες εμπειρίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι μια πολύ ικανή χειριστής των κοινωνικών μέσων. Οι δυνάμεις της περιλαμβάνουν τον ενθουσιασμό του λευκού εθνικισμού με ναζιστικά πρότυπα. Αλλά όλα αυτά αλλάζουν όταν ο κόσμος μαθαίνει για την Ένωση V και το ρόλο της στην κατασκευή Superheroes.Η Ένωση V, παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από ό, τι νόμιζε ο καθένας. Το "The Boys" ακολουθεί μια επικίνδυνα λεπτή γραμμή μεταξύ του τι συμβαίνει στην Αμερική και προβάλλεται και του αμείλικτου πολέμου για το κέρδος. Το να βγάλεις το σκοτεινό χιούμορ από αυτή την καυστική σειρά δεν είναι απλώς μια δεξιότητα, αλλά μια προσεγμένη ακολουθία που σε οδηγεί σε αυτό. Ακόμη και οι πιο σκεπτόμενοι θεατές μπορούν να συμφωνήσουν σχετικά με αυτό. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το "The Boys" έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του, όταν πρωτοεμφανίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ήταν από αυτό το θλιβερό, σκοτεινά κωμικό επίπεδο βίας. Αμφισβητώντας την λουστραρισμένη εικόνα των περισσοτέρων ιστοριών Superheroes στην οθόνη, οι δημιουργοί έσκυψαν σκληρά στην τρομερή «πραγματικότητα» του πώς θα μοιάζει η ζωή με τους superheroes.

images (3).jpg
bloody-hand-1254272.jpg


Η 2η σεζόν συνεχίζει αυτήν την εξαιρετικά αποτελεσματική πρακτική με σχεδόν δημιουργική γεωμετρική πρόοδο. Μέχρι τη συμπλήρωση και των οκτώ επεισοδίων, υπάρχουν πάρα πολλοί φρικτοί τραυματισμοί, θάνατοι και σφαγές για να θυμάστε. Αίμα πολύ αίμα να τρέχει, κεφάλια να σκάνε σαν καρπούζια και εμείς αντί να αηδιάζουμε με αποστροφή του βλέμματος θέλαμε και άλλο και γελάγαμε με όλα αυτά!(Η κακομοίρα η φάλαινα τι έφταιγε; ).Κοιτάζοντας πίσω τις σημειώσεις μου, με εκπλήσσει πόσες αξέχαστες βάναυσες στιγμές ήδη ξέχασα ήδη για να κάνω χώρο για τα πιο ζωντανά λουτρά αίματος που γέμισαν την οθόνη. Το χαρούμενο, βίαιο και εκπληκτικό δράμα, που αναπτύχθηκε από τον Eric Kripke με βάση τα μυθιστορήματα των Garth Ennis και Darick Robertson , συνεχίζει να εξερευνά ένα εναλλακτικό σύμπαν που διαφέρει από το δικό μας με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο: Οι υπερήρωες δεν περιορίζονται σε οθόνες ή σελίδες κόμικς , αλλά είναι αντίθετα πολύ αληθινοί. Αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία.

αρχείο λήψης.jpg
images.jpg


Αυτή έρχεται μέσα από τη παρέα The Boys με επικεφαλής τον Billy Butcher ( Karl Urban),αναρχοαυτόνομο, με μένος κατά του Homelander και κατά της Vought Corporation, η οποία έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές της στις διάφορες βιομηχανίες που περιβάλλουν αυτούς τους φερόμενους ήρωες και συνεχίζει να μεγαλώνει. Σε επίπεδο παραγωγής, το The Boys είναι πάντα, τόσο διασκεδαστικό για να το παρακολουθήσει κανείς. Οι σκηνές δράσης είναι σφιχτές, έξυπνες και εκπληκτικές, υπάρχουν υπέροχες στιγμές διαλόγου που προσφέρουν χαρακτήρα, χιούμορ και έξω καρδιά και υπάρχουν λεπτομέρειες τόσο επιδέξια ενσωματωμένες στο φόντο ορισμένων σκηνών που σχεδόν μερικές φορές χρησιμεύουν ως spoilers. Οι δυνάμεις της Stormfront είναι σχεδόν τόσο τρομακτικές όσο η ικανότητά της να χειραγωγεί το μυαλό του κοινού της. Πολλά από αυτά που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι υπερήρωες της Vought, αντικατοπτρίζουν άμεσα αυτό που έχουν ζήσει αυτοί οι ίδιοι οι ηθοποιοί, ενώ προωθούν άλλα έργα ή χειρίζονται τις επιχειρηματικές πτυχές της φήμης τους..Πολλές φορές, τόσο στις ιστορίες όσο και στην πραγματική ζωή, μια δόση δύναμης μπορεί να καταλήξει να αποκαλύψει τον πιο αληθινό εαυτό ενός ατόμου, ποιος είναι όταν δεν περιορίζεται από περιορισμούς, είτε είναι σωματικός, κοινωνικός, οικονομικός ή όλα τα παραπάνω. Μας αρέσει το The Boys και το περιμένουμε…πώς να το πω… μου λείπει η αθωότητα του Hughie η σκληράδα του Billy η πατρική φιγούρα του Mother's Milk, η φινέτσα του Frenchie και η πονεμένη Kimiko Miyashiro. Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα που υποτίτλισε την σειρά και δημιουργήθηκε μέσα από το fansubbers.gr βάζοντας την βάση για συνεργασίες πάνω από ομάδες με κοινό όραμα την προσφορά ανιδιοτελώς για όλους εμάς!
 
Η δευτερη ηταν μακραν καλυτερη απο την πρωτη και ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον εφοσον εκρυβε περισσοτερο μυστηριο. Ωραιο το plot twist στο τελος
 
Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα που υποτίτλισε την σειρά και δημιουργήθηκε μέσα από το fansubbers.gr βάζοντας την βάση για συνεργασίες πάνω από ομάδες με κοινό όραμα την προσφορά ανιδιοτελώς για όλους εμάς!
Ένα ευχαριστώ και από εμένα για τον υποτιτλισμό της σειράς.
ΥΓ πρωτοπόροι στις ευρύτερες συνεργασίες οι Χ με τους subzworldo_O
 
Ένα ευχαριστώ και από εμένα για τον υποτιτλισμό της σειράς.
ΥΓ πρωτοπόροι στις ευρύτερες συνεργασίες οι Χ με τους subzworldo_O
Έυχομαι η συνεργασία αυτή να έχει θετικό αντίκτυπο και να συνεχιστούν αυτές οι προσπάθειες από τις απανταχού ομάδες.
 
Συγγνώμη που παρεμβαίνω κύριοι, αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν έγινε κάποια συνεργασία ομάδων. Η συνεργασία αφορούσε υποτιτλιστές και μόνο. Προσωπικά, έχω συνεργαστεί με αρκετούς που εντάσσονται σε κάποια ομάδα, αν και δεν βρίσκω τον λόγο να υπάρχουν κλειστά κλαμπ, όσο αφορά τη δημιουργία υποτίτλων. Αν τίθεται κάποιο θέμα στην αναγραφή των credits, οκ, ας γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Από εκεί και πέρα, είχαμε συνεργασίες στο πνεύμα αυτό. Προσφάτως, bladesinger - gandalfas, tonia - antonino -strangeloop - trias, tina - antonino - trias, bladesinger - laterano7, tonia - antonino, director - adespoti κλπ. Είναι το πνεύμα αυτού του φόρουμ. Κι αν ζητήσαμε κάποια στιγμή ομάδα, δεν αφορούσε την αποκλειστικότητα σε υπότιτλους, αλλά τη διαχείριση όλων των τμημάτων του φόρουμ με συγκεκριμένο τρόπο για την ανάπτυξή του. Αν ο antonino ευχαρίστησε την tina από τα tvjunkia, το έκανε, προφανώς, για να αναδείξει πως δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά και αποκλειστικότητες στον ερασιτεχνικό υποτιτλισμό. Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ και με χαρά παρατηρώ όλο και περισσότερους να το αντιλαμβάνονται αυτό. Στο άμεσο μέλλον είμαι σίγουρος πως αυτό που ξεκίνησε με τον όρο «συνεργασία», θα συνεχιστεί. Και μη γελιόμαστε, αυτό που κάνουν οι ομάδες, συνεργασία είναι. Πώς αλλιώς θα το χαρακτηρίζατε; Απλά γίνεται σε «κλειστό» περιβάλλον.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σώμα δίωξης υπερηρώων Poster

The Boys (2019– )​

Season 3 - Κριτική

THE BOYS
images (1).jpg


gettyimages-157379103-612x612.jpg

season 3.jpgΤο αίμα ρέει άφθονο σαν νεράκι,καθώς η 3η σεζόν τα έχει όλα!Είναι η πιό ανατρεπτική σειρά τα τελευταία χρόνια!Κινούμενα σχέδια,γέλιο,δράση,μαύρη κωμωδία,φόνους,τα πάντα!Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά,βλέπεις τον Ηοmelander να σκοτώνει τον Νoir το αίμα να τρέχει και καρδούλες- σκίτσα να φεύγουν από το σώμα του..σουρεαλιστική σκηνή.Κατάφεραν να βλέπεις ωμή βία διανθισμένη για να το πώ έτσι,με γαρύφαλα και να μην σε επηρεάζει καθόλου.Θέλει μεγάλη μαεστρία να το καταφέρεις!Στέκομαι στους πρωταγωνιστές που δίνουν ρεσιτάλ ο καθένας για τον ρόλο του.
homelander.jpg

Ο ψυχάκιας Homelander που παίζεται απίθανα από τον Anthony Starr δίνει ρέστα.
imagebutshers.jpg

Ο Karl Urban (Butcher ) παίζει τον σκληρό κυνηγό σούπερ-ηρώων,αλλά κατά βάθος πονάει έχοντας τα δικά του προβλήματα και σώζει τον Hughie(Jack Quaid) από την συνεχή χρήση του V24, ο οποίος Hughie είναι γιά να το πούμε έτσι ο συναισθηματικά δεμένος αλλά και συνάμα ο αδύνατος κρίκος που το ξέρει και προσπαθεί να το παίξει με όλα τα μέσα, σκληρός ,στα μάτια της αγαπημένης του Starlight (Erin Moriarty) η οποία ακροβατεί μεταξύ της αγάπης πρός τον Hughie και της μάχης ενάντια στον Ηοmlander
huei anny.jpg

.Aφήνω για το τέλος το ζευγάρι Kimiko (Karen Fukuhara) και Frenchie(Tomer Capone) που είναι η επιτομή του γέλιου,των έξυπνων διαλόγων και αγάπης του ενός για τον άλλο.
french.jpg
kimiko.jpg


Ποιός το περίμενε ότι ο Ηοmelander θα ήταν γιός του Στρατιώτη που ήταν σε κατάσταση ύπνωσης εδώ και 40 χρόνiα στην Ρωσσία και επανήλθε από την παρέα του Butcher για να σκοτώσει τον Homelander.

soldier.jpg

Όμως αυτό δεν συμβαίνει μετά την επική μάχη.¨Ενα νέο πρόσωπο αναμένεται να μπεί στο στόχαστρο της παρέας και είναι η νέα υποψήφια Αντιπρόεδρος Victoria Neuman (Claudia Doumit)
newman.jpg
telos.jpg


η οποία τα έχει κάνει πλακάκια με τον Homelander και πρέπει να πεθάνει !!!
Δείτε την σειρά από την 1η σεζόν δεν θα χάσετε!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος