Ένα βοήθημα για όλους

jonatos

FnSbrs Team
Μέλος
Επειδή είπα να ασχοληθώ, είπα σήμερα να καθίσω και να ξεσκονίσω τον υπολογιστή μου μπας και μπορέσω να οργανώσω την σειρά που θέλω να ετοιμάσω. Τελικά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να βρει κανείς στον υπολογιστή του αν ψάξει λίγο!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Θα σας πω λοιπόν μια ιστορία... Πριν από πολύ πολύ καιρό, σε μια σελίδα που λεγόταν Subz.Tv δημιουργήθηκε ένα παρεάκι αχτύπητο... Τότε ήμουν νέος, και ο φίλος μου ο xarhli ήταν ο εκπαιδευτής μου... Κάναμε αρκετές σειρές μαζί, αγγλικού τύπου, και κάποια στιγμή με γνώρισε στον αγαπητό μου φίλο τον Ipsarob... Ο Γιάννης, είναι και συνονόματος, έγινε το άλλο μου μισό στις μεταφράσεις καθώς είχαμε αναλάβει μαζί το Blue Bloods... Και ο Γιάννης μου έκανε επίσης και ένα μεγάλο δώρο, μου έμαθε πως να οργανώνω τις ομάδες μου έτσι ώστε να έχουν γνώση και αρκετές πληροφορίες σχετικά με την σειρά που έκαναν.

Έτσι σήμερα σας ανεβάζω διάφορα βοηθήματα σχετικά με Ιατρική και Νομική μεθοδολογία, Κωδικούς και ραδιοσήματα από Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, καθώς και κάποια βοηθήματα που έχω σχετικά με NSA και CIA...

Αυτά έχουν ως σκοπό να σας βοηθήσουν σε σχετικές σειρές...

Συνημμένα

• California PD Signals and Radio Codes.txt
    California PD Signals and Radio Codes.txt
    65,1 KB · Προβολές: 123
  • Chicago PD Signals and Radio Codes.txt
    Chicago PD Signals and Radio Codes.txt
    35,3 KB · Προβολές: 140
  • CIA Codewords related to Crypto AG.txt
    CIA Codewords related to Crypto AG.txt
    14,7 KB · Προβολές: 102
  • EMS SIGNALS & CODES.txt
    EMS SIGNALS & CODES.txt
    2,1 KB · Προβολές: 109
  • FDNY Radio Codes.txt
    FDNY Radio Codes.txt
    17,9 KB · Προβολές: 89
  • Law Terminology.txt
    Law Terminology.txt
    45,8 KB · Προβολές: 127
  • Medical Terminology.txt
    Medical Terminology.txt
    11,9 KB · Προβολές: 130
  • NSA Nicknames and Codewords.txt
    NSA Nicknames and Codewords.txt
    96,7 KB · Προβολές: 104
  • NYPD Signals and Radio Codes.txt
    NYPD Signals and Radio Codes.txt
    7,1 KB · Προβολές: 132
  • Texas PD Signals and Radio Codes.txt
    Texas PD Signals and Radio Codes.txt
    27,1 KB · Προβολές: 116
  • Washington PD Signals and Radio Codes.txt
    Washington PD Signals and Radio Codes.txt
    7,7 KB · Προβολές: 146
Δεν πρόκειται για «ένα βοήθημα», αλλά για μίνι εγκυκλοπαίδεια. Ευχαριστούμε για την προσφορά.

Δεν πρόκειται για «ένα βοήθημα», αλλά για μίνι εγκυκλοπαίδεια. Ευχαριστούμε για την προσφορά.
Είδες τι βρίσκεις τελικά μέσα στον σκληρό σου κρυμμένο κάτω από τις αράχνες;;;;; ΤΗΝ ΔΟΜΗ!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος