• 0
  • 0
  • 0
0,00 αστέρι (α)
0.00/5 0 Ψηφοφορίες

Είδος: Κωμωδία,Action & Adventure,Αστυνομική

Director: Robert S. Baker

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: Ο Άγγλος Λόρδος Μπρετ Σίνκλερ και ο Αμερικάνος Ντάνι Γουάιλντ είναι δύο πλούσιοι πλεϊμπόϊ, που συνεργάζονται με τον δικαστή Φούλτον να ερευνήσουν τα εγκλήματα που η αστυνομία δεν μπορεί να λύσει. Αυτοί οι δύο άνδρες είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά γίνονται πολύ καλοί φίλοι μέσα από τις περιπέτειες τους και συνεχώς διακινδυνεύουν τη ζωή τους ο ένας για τον άλλο.
Οι Αντίζηλοι

Δείτε το στο...

Show information in first post provided by The Movie Database
Ελπίζω να μην σας προσβάλλω αλλά μου φαίνεται κάπως παράξενο.
Η σειρά είναι 50 ετών, όσο καλή κι είναι, είναι "γερασμένη". Επίσης υπάρχουν υπότιτλοι της BRip έκδοσης.
Οπως κι αν έχει, ευχαριστώ.
 
Φίλε μου, δεν με νοιάζει αν έχει μεταφραστεί από κάποιον, μια σειρά που με ενδιαφέρει να κάνω. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω το χόμπι μου. Ο καθένας δίνει την δική του εκδοχή σε κάποια πράγματα. Και αν ένα αριστούργημα του χιούμορ το λες γερασμένο, πάλι δεν με ενδιαφέρει. Εμένα μου θυμίζει κάποιες καταστάσεις και κάποια πράγματα από την νιότη μου και θέλω απλά να την κάνω.
 
Οι Αντίζηλοι
Επεισόδιο 1
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 1
Κυκλοφορία: 1971-09-17

Guest stars: John Acheson, Imogen Hassall, Alex Scott, Bruno Barnabe
Ο Άγγλος Λόρδος Brett Sinclair και ο Αμερικάνος Danny Wilde είναι δύο πλούσιοι playboys, που συνεργάζονται με τον δικαστή Fulton να ερευνήσουν τα εγκλήματα που η αστυνομία δεν μπορεί να λύσει. Αυτοί οι δύο άνδρες είναι εντελώς αντίθετοι, αλλά γίνονται πολύ καλοί φίλοι μέσα από τις περιπέτειες τους και συνεχώς διακινδυνεύουν τη ζωή τους ο ένας για τον άλλο.

The Persuaders! - S01E01 - Overture Είναι ήδη ανεβασμένο στον player. Καλή θέαση.
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος