Subs Player Battlestar Galactica

0,00 αστέρι (α)
0.00/5 0 Ψηφοφορίες

Είδος: Sci-Fi & Fantasy,Δράμα

Director: Glen A. Larson

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: Στο μακρινό μέλλον η φυλή των ανθρώπων βρίσκεται σπαρμένη σε δώδεκα αποικίες στο Διάστημα. Όταν οι Κύλωνες μεταλλικοί στρατιώτες που επιζητούν τον αφανισμό του ανθρώπινου γένους, πραγματοποιούν μαζική επίθεση καταστρέφοντας τα πάντα, οι επιζώντες επιβιβάζονται στο θωρηκτό Γκαλάκτικα και αρχίζουν ένα ταξίδι προς το άγνωστο, αναζητώντας τη δέκατη τρίτη αποικία: το μυθικό πλανήτη Γη.
Battlestar Galactica

Δίκτυα

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

• Anne Lockhart

Total episodes: 11
    • Jeff MacKay

Total episodes: 3
    • Lance LeGault

Total episodes: 3
    • Curt Lowens

Total episodes: 2
Show information in first post provided by The Movie Database

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Η πρωτοπόρος σειρά επιστημονικής φαντασίας της μικρής οθόνης που ακολούθησε το πρώτο Star Wars της μεγάλης οθόνης, τώρα αποκλειστικά στον Subs Player, για τους λάτρεις του είδους. Οι υπότιτλοι είναι της BSGTeam1978 του τότε GTVS για όσους θυμούνται. Θα τους βρείτε στο xsubs.tv, τώρα πια. Η έκδοση που προβάλλουμε είναι BR-Rip. Ελπίζω να την απολαύσετε.

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Ανέβηκαν τα πρώτα 8 επεισόδια και σιγά σιγά θα ανέβουν όλα.

D

Deleted member 164

Μη εγγεγραμμένος
Και αυτή και η νέα έκδοση είναι φοβερές στο είδος!

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Θυμάμαι πιτσιρικάς περίμενα να το δω στην ΕΡΤ.
Η νέα έκδοση είναι σαφώς πολύ ανώτερη, αλλά τη βρίσκει εύκολα κάποιος.
ΥΓ. Αν θέλεις τους υπότιτλους σε br (συγχρονισμό μόνο ήθελε) για να ανέβουν στους Χ, στείλε μου pm. Είναι για την έκδοση 1080p.bluray.x264-psychd. Θα τους δώσω με μεγάλη μου ευχαρίστηση.

jonatos

FnSbrs Team
Επιμελητής
Φιλαράκι μου trias μου ξύπνησες μνήμες... τόσες που άρχισα να ψάχνω και άλλη μια σειρά της ίδιας χρονολόγίας... Buck Rogers in the 25th Century...

Μπλουζα Κάτω μέρος