bladesinger Subs Player The Mandalorian

 • 0
 • 0
 • 0
5,00 αστέρι (α)
5.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Sci-Fi & Fantasy,Action & Adventure,Δράμα

Director: Τζον Φαβρό

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Returning Series

Περίληψη: Μετά τις ιστορίες του Τζάνγκο και Μπόμπα Φετ, ένας άλλος πολεμιστής αναδύεται στο σύμπαν του Star Wars. Το “Mandalorian” τοποθετείται μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, και πριν την εμφάνιση του Πρώτου Τάγματος. Παρακολουθούμε της περιπέτειες ενός μοναχικού πολεμιστή στις απώτερες περιοχές του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της Καινούργιας Δημοκρατίας.
The Mandalorian

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

  • Brian Gleeson

   Total episodes: 1
  • Xander Berkeley

   Total episodes: 1
Τελευταία επεξεργασία:
 • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Show information in first post provided by The Movie Database
Γκαντάλφα, δεν αφήνεις τα ψόφια; Σας πρόλαβε για μια ώρα και πόνεσε;
Που ήθελες και ενημέρωση, τρομάρα σας.
Ενώ εσείς ενημερώσατε, έτσι;
Γιατί μη μου πεις ότι μόλις είδατε να ανεβάζει υπότιτλο στις 5 το απόγευμα, κάτσατε και τον ετοιμάσατε και τον είχατε έτοιμο μία ώρα μετά, στις 6.
Δεν θα ασχολούμουν, αλλά είναι ελεεινή συμπεριφορά να ζητάς και τα ρέστα από πάνω.

ΥΓ. Για να σε προλάβω, ούτε καν ξέρω τον bladesinger και όποιον άλλον τον βοήθησε. Αλλά το σωστό και το δίκαιο να λέγετε.
Έλα, βγάλε χολή και για εμένα τώρα.
 
Σαν φόρουμ είμαστε ανεξάρτητοι ομάδων και site και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εδώ ως συνήγοροι οποιασδήποτε πλευράς. Επειδή διακρίνουμε μια ένταση, παρακαλώ και τις δύο πλευρές να κρατηθεί ένα επίπεδο στους σχολιασμούς σας. Στο θέμα αυτό συζητάμε για τη συγκεκριμένη σειρά. Άλλα προβλήματα ας λυθούν επί προσωπικού.
 
Πάει λοιπόν ο bladesinger και φτιάχνει ομάδα για να συνεχίσει τη σειρά. Καλά έκανε.
Προφανώς με θεωρεί υποτιτλιστή της σειράς και δεν άξιζε να με ενημερώσει, έστω.
Αηδία μόνο

εγω πάντως απο εσάς το είδα, συνεχίστε το! άψογη μετάφραση όπως πάντα.
 
Ρε παιδιά, συγγνώμη, αλλά γιατί να πρέπει να ενημερώνουμε μεταξύ μας οι ομάδες τι θα κάνουμε και τι όχι;; Σειρές όπως ο Mandalorian που είναι blockbuster είναι λογικό να διπλομεταφράζονται ή αν βάλεις κι αυτόν που επιμελήθηκα εγώ για λογαριασμό του xsubs, τριπλομεταφράστηκαν. Αν είναι να πω κι εγώ, ααα γιατί δεν μ' ενημερώσατε;; Θέλουν οι μεν να το μεταφράσουν;; Οκ, μπράβο τους! Θέλουν κι οι δε, πάλι ΟΚ! Προσωπικά απ' όταν έκοψα ρητά το αυθημερόν εγώ, ήρθα και ησύχασα! Επικεντρώθηκα σε άλλα πράγματα που γουστάρω να κάνω και στη νέα μου οικογένεια και απολαμβάνω και το χομπι μου, το fansubbing! Όπως και να 'χει, το επεισόδιο το 'δα με τον υπότιτλο σου bladesinger και ήταν πολύ καλός, μπράβο!

Στα της σειράς, πραγματικά ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ το 1ο επεισόδιο! Τα συγχαρητήρια μου στο Disney+ που δίνει σεμινάρια για το πώς γίνεται μια σωστή space-action-drama σειρά!!! Και συμφωνώ απόλυτα και με apla στο ότι τέτοιες σειρές πρέπει να βλέπονται σε μεγάλες οθόνες (55ρα εγώ apla, σ' έχω :p ) και με την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα!!!
 
Αγαπητέ taokla, πρώτα από όλα χαίρομαι που σε βλέπω εδώ στο φόρουμ. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να πω την άποψή μου πάνω σε αυτό.
Σε αυτό το φόρουμ το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά. Θέλουμε να ενώσουμε τις ομάδες σε κοινότητα. Αυτή είναι η διαφορετική φιλοσοφία μας. Και ας το δούμε πιο πρακτικά με τις διπλο-τριπλο-μεταφράσεις ως παράδειγμα. Για τον θεατή μια δεύτερη μετάφραση, πραγματικά καλή, είναι αχρείαστη. Για αυτόν που έκανε την δεύτερη είναι τσάμπα κόπος. Αλλά είναι και ζαμανφουτισμός για τον κόπο του πρώτου. Και λέω εγώ τώρα... Αν μεταφράζατε μια άλλη σειρά που σας αρέσει εξίσου και δεν μεταφράζεται από άλλον δεν θα ήταν καλύτερα για όλους;
Και για να σε προλάβω, αν κάτι δεν εκνευρίζει εσένα δεν σημαίνει πως ισχύει και για τον δίπλα. Ίσως αν ξαναρχίζαμε να σκεφτόμαστε και να σεβόμαστε και τα θέλω του άλλου να ήταν μια καλή νέα αρχή. Αν, όμως, μένουμε στα της ομάδας μας και μόνο και δεν συζητάμε με άλλους, κοινότητα δεν πρόκειται να γίνουμε. Και στην τελική γιατί να ενεργούμε από μόνοι μας; Για δες το. Στο παράδειγμά μας, αν το ανακοινώνατε, μπορεί ο bladesinger να μην το αναλάμβανε. Αν το ανακοίνωνε και αυτός, μπορεί να μην είχε προκαλέσει τον εκνευρισμό του gandalfa. Τελικά, να είχαν αποφευχθεί παρεξηγήσεις.
Μια άποψη είναι κι αυτή, όπως η δική σου, όπως και τόσες άλλες. Να είσαι καλά φίλε και πάλι χαίρομαι που τα λέμε.
 
Λόγω του ύφους του post από τον Gandalfa δεν σκόπευα να απαντήσω, αλλά βλέπω πως έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση στο συγκεκριμένο θέμα. Οπότε, ας δώσω κάποιες διευκρινήσεις. Παραθέτω απλά τα γεγονότα.
Πέρσι δήλωσα εδώ πως θα υποτιτλίσω το Mandalorian. Ο Gandalfas με προσέγγισε και μου ζήτησε να μεταφράσουμε μαζί τη σειρά. Τονίζω πως αυτός με προσέγγισε (αν έχει κάποια σημασία). Αυτό όμως συνέβη τουλάχιστον 1 με 2 βδομάδες πριν βγει η σειρά. Για λόγους που δεν έχουν σημασία, τότε δέχτηκα. Φέτος, είχα ήδη συνεννοηθεί με το team που θα φτιάχναμε τον υπότιτλο του Mandalorian. Φέτος δεν έλαβα κανένα μήνυμα από τον Gandalfa και συμπέρανα πως θα το έκανε με δικό του team. Το μόνο μήνυμα που έλαβα από αυτόν ήταν κατόπιν εορτής, αυτό που διαβάσαμε όλοι πιο πάνω. Δεν υποτιμώ κανέναν, όμως δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν και δεν παίρνω λογαριασμό από κανέναν.
Όσον αφορά τη "συνεννόηση" θα μπορούσε να επιτευχθεί σε έναν βαθμό, όμως είναι λογικό κάποιες σειρές (κι ειδικά όσες έχουν πολλά downloads) να θέλουν να τις μεταφράσουν πολλές ομάδες. Δεν μπορούμε να επιβάλουμε στον καθένα τι θα μεταφράσει. Προσωπικά, το Μandalorian θα το υποτίτλιζα βρέξει-χιονίσει, έστω και μόνος μου, όπως έκανα με τις 4 σεζόν του Star Wars Rebels, τις 2 σεζόν Star Wars Resistance (αναρωτιέμαι αν το είδε κανείς αλλά ούτε που με νοιάζει) και την 7η σεζόν του Star Wars-The Clone wars, κι όπως θα κάνω μελλοντικά (καλά να 'μαστε) με ό,τι Star Wars βγει.
Εύχομαι καλή συνέχεια και καλό κουράγιο και στον Gandalfa και στους VIP, όπως και τους Χ-SUBS, αλλά και σε όλους τους ερασιτέχνες υποτιτλιστές. Μακάρι να έρθει η μέρα που θα πάψουμε να τρώμε τις σάρκες μας...
 
Επειδή σήμερα ανέβηκε ο υπότιλος του τελευταίου επεισοδίου,θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη σεζον!!!
 
Με ένα τρομερό επεισόδιο τέλειωσε και η 2η σεζόν!! Υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021!! Baby Yoda για πάντα!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον bladesinger που πρέπει από τώρα να ετοιμάζεται για όλες τις υπόλοιπες σειρές βασισμένες στο Star Wars !!!
 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος