Jack Ryan (2018– ): Season 02

  • Συντάκτης apla
  • Ημερομηνία έναρξης

apla

Αρθρογράφος
Την 1η Νοεμβρίου. Ο Tom Clancy πέθανε την 1η Οκτωβρίου 2013. Ήταν 66 ετών.Είναι ο δημιουργός του Jack Ryan και όχι μόνο!Όλα ξεκίνησαν όταν έγραψε το ” The Hunt for Red October”, το οποίο δημοσιεύθηκε από το Ναυτικό Ινστιτούτο Τύπου το 1984. Το βιβλίο ήταν πολύ λεπτομερές ως πρός την πληροφόρηση από τις μηχανορραφίες των στρατιωτικών και των πολιτικών επιλογών του Ψυχρού Πολέμου.Σιγουρα είχε πηγές που έφταναν πολύ υψηλα!Αυτή ήταν και η αρχή για το μεγάλο ταξίδι που θα έκανε ο Jack Ryan τα επόμενα χρόνια.Είμαστε τώρα στο 2018 και ο Jack Ryan είναι πάλι εδώ αλλά τώρα στην μικρή οθόνη! Το βάρος για τον πρωταγωνιστή John Krasinski είναι μεγάλο ,διότι οι συνειρμοί δημιουργούνται αυτόματα με τα βαριά ονόματα του παρελθόντος!
Ο John Krasinski ως Jack Ryan ,πρώην στρατιωτικός εργάζεται ως οικονομικός αναλυτής στην CIA συγκεκριμένα στο Τμήμα Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας (TTC) . Η ερμηνεία του χαρακτήρα του Krasinski λέγεται ότι εμπνέεται από την απεικόνιση του Harrison Ford στο Patriot Games και το Clear And Present Danger.Ο διευθυντής και εκτελεστικός παραγωγός Daniel Sackheim δήλωσε: "Αυτό που ήταν τόσο σπουδαίο για τις ταινίες του Harrison Ford ήταν ότι ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος και όχι ήρωας Ήταν ένας άνδρας που δεν έκανε τον ήρωα. Ήταν ηρωικός, αλλά ήταν ευάλωτος. Δεν φοβόταν να φοβάται. Ήταν κανονικός άνθρωπος .Αυτό προσπάθησε και πέτυχε ο John Krasinski. Η πρώτη σεζόν ακολουθεί τον επικεφαλής αναλυτή της CIA, αφού ανακαλύπτει μια σειρά από αμφισβητούμενες τραπεζικές μεταφορές, οι οποίες διεξάγονται από έναν αυξανόμενο ισλαμικό τρομοκράτη.Είδαμε μια εξαιρετική σειρά-πλούσια σειρά-με εξωτερικά γυρίσματα και μια εικόνα που παρέπεμπε σε ταινία.Η επερχόμενη σεζόν έχει περιγραφεί ότι ακολουθεί τον Jack Ryan να αντιμετωπίζει τις δυνάμεις στην εξουσία σε ένα επικίνδυνο, φθίνων Δημοκρατικό καθεστώς στη Νότια Αμερική.Η 2η σεζόν ξεκινάει με τον Jack στην Ρωσία.Αλλά η πηγή των προβλημάτων είναι η Νότιος Αμερική. Αυτό είναι επίσης καλή είδηση για τους οπαδούς του Tom Clancy, καθώς η ιστορία του Jack Ryan 2 είναι σε συμφωνία με το μυθιστόρημα του «Best Selling» και την επιτυχημένη ταινία «Clear and Present Danger - 1994» με Harrison Ford και Willem Dafoe , όπου ο Jack ανέλαβε να καταστρέψει το εμπόριο ναρκωτικών στη Κολομβια για την αμερικανική κυβέρνηση.

apla
 
Τελευταία επεξεργασία:

antonino

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Δεν βλέπω προθυμία από καμία ομάδα να αναλάβει τη δεύτερη σεζόν, παρόλο που έχει προβληθεί ήδη όλη.
Αν θέλει κάποιος να μου κάνει παρέα και με χαλαρό ρυθμό (ένα την εβδομάδα), ας αφήσει ένα μήνυμα εδώ.
Πάντως μόνος μου δεν νομίζω ότι θα την καταφέρω σχετικά σύντομα.
 

apla

Αρθρογράφος
το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχει κάποια ομάδα.....για μια σειρά που ειναι σαν να βλέπεις ταινία!διάσημη με φοβερο action!!!
 
D

Deleted member 35

Μη εγγεγραμμένος
Αντώνη το πρώτο βλέπω είναι πόνος 850 γραμμές τα υπόλοιπα είναι στις 500 - 600.

Ενδιάμεσα από δουλειά VipSubs κτλπ να βοηθήσω, αλλά δεν έχω ιδέα για την σειρά και δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο.
 

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Όσο δεν βγαίνουν υπότιτλοι για τους Μεδίκους υπολόγιζέ με. Από Τρίτη, που θα είμαι διαθέσιμος, κόψε μου κομμάτι. Δεν το έχω δει, αλλά δεν νομίζω πως έχει σημασία. :)
 

apla

Αρθρογράφος
παιδιά η σειρα jack ryan είναι συνέχεια απο τις ταινιες! το red october το έχετε δει; με Σον Κονερυ και μετά οι επόμενες ταινίες με Χαρισον Φορντ δεν έχετε δεί κάποια;
 
D

Deleted member 35

Μη εγγεγραμμένος
Ό,τι και να είναι ο Αντώνης που θα έχει την επιμέλεια θα την βλέπει όλη, έτσι και αλλιώς.

kerabnos@hotmail.com άμα ανοίξεις φάκελο Αντώνη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

adespoti

Μεταφραστής
Αντώνη το πρώτο βλέπω είναι πόνος 850 γραμμές τα υπόλοιπα είναι στις 500 - 600.

Ενδιάμεσα από δουλειά VipSubs κτλπ να βοηθήσω, αλλά δεν έχω ιδέα για την σειρά και δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο.
850 και πόνεσες; χααχχαχα και οχι μονος...χαλαρωσε το εχεις.. 🥳🤩
 
Μπλουζα Κάτω μέρος