Μάρκο Πόλο (2014)

  • Συντάκτης Romero
  • Ημερομηνία έναρξης

Romero

Μέλος
Χτες τέλειωσα την Σειρά Μάρκο Πόλο. Καταπληκτική μπορώ να πω η δεύτερη σεζόν και καταλάβαινες ότι έχει πέσει πολύ χρήμα. Αλλά γενικά το τέλος ήταν πολύ απότομο. Ποια είναι η γνώμη σας για την συγκεκριμένη σειρά;
 

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Η σειρά ήταν πράγματι πολύ καλή και εντελώς κινηματογραφική και πανάκριβη παραγωγή και για αυτό κόπηκε. Δυστυχώς...
Η παραγωγοί της σειράς και λόγω υψηλής θεαματικότητας είχαν κατά νου και άλλες σεζόν, αλλά το μεγάλο κόστος τους έφαγε και αναγκάστηκαν να την τελειώσουν απότομα.
 

Romero

Μέλος
και επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι η σειρα δεν εστιασε στον Μαρκο Πολο @trias ?
 

antonino

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Φίλε μου, τι να πει κανείς για αυτήν τη σειρά.
Πανάκριβα κοστούμια, εξωτικά σκηνικά, άγνωστοι (όχι όλοι) μεν, αλλά καταπληκτικοί ηθοποιοί (ιδίως οι γυναικείες παρουσίες ήταν εκθαμβωτικές).
Αν θυμάμαι καλά, οι ενδυματολόγοι είχαν φτιάξει περισσότερα από 5.000 κοστούμια και μάλιστα αφού πρώτα είχαν μελετήσει εικόνες και μαρτυρίες της εποχής.
Απίθανες σκηνές μάχης, κανονικές χορογραφίες.
Όταν σκέφτομαι ότι πρόκειται για εξιστόρηση ενός διάσημου και πραγματικού προσώπου της ιστορίας, το βάζω σε καλύτερη θέση και από το Game of Thrones. Αν το Netflix δεν έχανε κάπου 200 εκατομμύρια δολάρια και αναγκαζόταν να διακόψει άδοξα τη σειρά, θα μιλάγαμε για έπος.
 
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Πρώτον, η σειρά έμεινε ουσιαστικά ανολοκλήρωτη. Κατά δεύτερον, νομίζω πως το επίκεντρο ήταν ο χαρακτήρας του Μάρκο Πόλο (αν θυμάμαι καλά, πέρασαν χρόνια), αλλά υπήρχαν κι άλλοι χαρακτήρες που έπρεπε να αναπτυχθούν.
 

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Συμφωνώ απόλυτα με τον antonino και σκηνοθετικά τη θεωρώ κορυφαία σειρά.
 

Romero

Μέλος
*επισης να αναφερω οτι ενα ερυενητης-αρθρογραφος Ελληνας ειπε οτι ο Μαρκο Πολο ηταν Ελληνικης καταγωγης παιδια αναφεροντας οτι ερχομαι ... δεν θυμαμαι την φραση αλλα εννουσε την Ελλαδα!Οντως ισχυει αυτο?
 

Romero

Μέλος
*** Ο περίφημος Μάρκο Πόλο ήταν Έλληνας καταγόμενος από την Πάτρα και το πραγματικό του όνομα ήταν Μαρκόπουλος
 

antonino

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
γιατι η σειρα δεν εστιασε στον Μαρκο Πολο
Νομίζω ότι σου έδωσε τέτοια εντύπωση επειδή έπρεπε να παρουσιαστεί και ο ρόλος του Κουμπλάι Χαν, εξίσου σημαντικός για την εποχή και για τη ζωή του Πόλο. Επίσης, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να παρουσιαστεί ότι ήταν ένα ταξίδι που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που έβλεπε η Ευρώπη τον κόσμο. Δεν ήταν μόνο και αποκλειστικά για τη ζωή του Πόλο. Τα νοήματα που θα ήθελαν να περάσουν είναι περισσότερα από μια απλή ιστορία.
 

Romero

Μέλος
για μενα η 2η σεζον ηταν ολα τα λεφτα απλα την εκλεισαν αποτομα
 
Μπλουζα Κάτω μέρος