Συγχαρητήρια VipSubs

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

antonino

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Μπράβο σας που με τις κινήσεις σας φροντίζετε τα Subs4free και trellas (πρώην Magico) να βρίσκονται μέσα στις πρώτες 650 θέσεις της Ελληνικής ιντερνετικής σκηνής.
Καταφέρατε να κερδίζουν από τις διαφημίσεις και τις συνδρομές.
Ο θεός να σας έχει καλά που φροντίζετε να γεμίζουν οι τσέπες τους λεφτά.

Μπράβο σας που δεν επιτρέπετε να κλείσουν ένα σωρό άλλα warez που φροντίζουν τη διασκέδαση του κόσμου στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.
Με το αζημίωτο, αλλά δεν πειράζει, εσείς να είστε πάντοτε καλά που μεταφράζετε δωρεάν.​

Συγχαρητήρια που ο επαγγελματίας μεταφραστής θα βρει έτοιμο και μεταφρασμένο υπότιτλο και θα πληρωθεί κανονικά για τη δική σας μετάφραση.
Εντάξει, κάτι θα διορθώσει, αλλά και πάλι να είστε καλά. Σας ευχαριστεί από καρδιάς που απλόχερα το προσφέρετε δωρεάν.

Συνεχίστε ακάθεκτοι, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
 
Διαφωνώ με το «δωρεάν υπότιτλους». Οι υπότιτλοί σας είναι κοστολογημένοι... από άλλους. Δεν καταλαβαίνετε πως είστε η αρχή του νήματος; Εκτός κι αν σας δίνουν κανένα χαρτζιλίκι. Αλλιώς δεν εξηγείται πως αντί να τα βάζετε με αυτούς που εκμεταλλεύονται τη δουλειά σας, τα βάζετε με εμάς και αυτό που κάνουμε (και μη μου αρχίσετε τις κουτοπονηριές, αυτό που κάνατε ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη).
Γνωρίζετε για τα συνδρομητικά tvbox, και τις διανομές Kodi και πόσα μέλη απαριθμούν; Τα λεφτά είναι πάρα πολλά Άρη, για αυτό τρελαίνονται οι δικαιούχοι των παραγωγών...
Συνεχίστε, καλοί μας vip...
 
Φίλε, τόση επιμονή στην άρνηση ίσως κάτι να σημαίνει. Δεν ξέρω... Συμπερασματικά ό,τι γράφω...
 
Ο παππούλης, η γιαγιάκα και ο χαζούλης απάντησαν με τον γνωστό ειρωνικό τους τρόπο, χωρίς να λένε τίποτα για την ταμπακιέρα. Πάντως, δεν έχω καμιά αμφιβολία πως θα είναι από τα πρώτα σαλιγκαράκια που θα τρέξουν να κρυφτούν όταν αρχίσει η κυνηγετική περίοδος.
Και επειδή μικρόνοοι το νήμα αυτό είναι μόνο για τα μέλη, μπορώ να σας ανοίξω τα μάτια με νούμερα. Tvbox με διανομή Kodi που μέσα σε όλα τα άλλα έχουν και σειρές/ταινίες με τα ψευδώνυμά σας (όχι τη σελίδα σας) απαριθμεί 50.000 μέλη σε Ελλάδα και Κύπρο, με συνδρομή (φιλική) 100 € το εξάμηνο. Αν δυσκολεύεστε με τους αριθμούς, ο παππούλης κάτι ξέρει από πολλαπλασιασμούς. Και είναι μόνο ένα παράδειγμα.
ΥΓ. Βρε μπαγάσικα, πώς έχετε ενημέρωση από φόρουμ που δεν είναι δημόσιο; Έχετε «κρυφούς» λογαριασμούς, ατιμούληδες;
 
Ειλικρινά, πολύ θα ήθελα να μπορούσαμε να κάνουμε έναν διάλογο.
Αλλά τι διάλογο να κάνεις με είρωνες και εγωιστές;

Λυπάμαι μόνο για τα παιδιά που μαζεύουν στην παρέα τους. Όταν κρυφτούν (ο παππούλης το έχει ξανακάνει ήδη δύο φορές) όλα αυτά τα παιδιά που αγαπούν τη γνώση, τη μετάφραση, τους υπότιτλους πού θα πάνε;
Ξέρετε πού; Θα τα παρατήσουν, όπως τόσοι και τόσοι στα χρόνια που βασιλεύουν τέτοιοι γελοίοι τύποι.
Λυπόμουν και για τη γιαγιάκα που χαραμιζόταν δίπλα στον παππούλη, αλλά τελικά αποδεικνύεται κι εκείνη είρωνας.

Εσείς που μπαίνετε εδώ και τους τα μεταφέρετε, καλά κάνετε. Αλλά κουνήστε λίγο και το δικό σας κεφαλάκι. Βλέπετε να λέμε κάτι λάθος;
Ή σας έχουν κάνει κι εσάς τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν σώζεται τίποτα ούτε από το δικό σας μυαλό;

ΥΓ. Για τον χαζούλη δεν λυπάμαι γιατί δεν είναι χαζούλης. Δεν είναι καν πονηρούλης. Είναι κουτοπόνηρος. (Ανοίξτε κανένα λεξικό αν δεν γνωρίζετε τις διαφορές στις λέξεις)
 
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Bobcat
Καλημέρα σας και καλό μήνα εύχομαι σε όλους σας. Κατά λάθος έπεσε το μάτι μου σε αυτό το ποστ και εάν δέχεστε μια άποψη από ένα άνθρωπο που ευτύχησα να ζήσω τα πρώτα δειλά βήματα του υποτιτλισμού στην Ελλάδα τότε που ήμασταν μόνο 4 ομάδες και ο ανταγωνισμός μας ήταν μόνο υγιής δεν είχαμε τέτοια προβλήματα και εννοείτε δεν υπήρχαν ανταμοιβές πέρα από τα credits και ποτέ δεν το κάναμε για λεφτά. Κάνετε μια καταπληκτική δουλειά σε όλους τους τομείς και προσφέρετε αφιλοκερδώς αυτό που κάνετε για και προς όλους και προστατεύετε την δουλειά σας με το να μην ανεβάζετε ελευθέρα υπότιτλους και πολύ καλά κάνετε. Όπως θα έχετε παρατηρήσει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει άρδην και όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τα λεφτά. Χάθηκε εκείνο που είχαμε εμείς οι παλαιοί τότε, το χόμπι και τη φιλιά αναμεταξύ μας. Τώρα όλοι είναι εχθροί, ο ένας συκοφαντεί τον άλλον λες και θα τους δώσει κανείς μετάλλιο αγαθών πράξεων και πολύ καλά το είπες όταν θα είναι περίοδος κυνηγιού θα τρέχουν να κρυφτούν αυτοί και θα αφήσουν εκτεθειμένα όλα αυτά τα παιδάκια που νομίζουν ότι κάτι κάνουν αλλά στην ουσία είναι τα θύματά τους, τα εξιλαστήρια. Και για να κλείσω, τι διάλογο να κάνεις με τέτοιους ανθρώπους; Είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις σε μαϊμού πυρηνική φυσική. Όσο θα μάθει η μαϊμού άλλο τόσο θα μάθουν και αυτοί.
 
εάν δέχεστε μια άποψη από ένα άνθρωπο που ευτύχησα να ζήσω τα πρώτα δειλά βήματα του υποτιτλισμού στην Ελλάδα
Φυσικά και δεχόμαστε.
Δεχόμαστε ακόμα και την αντίθετη άποψη από τη δική μας.
Να βασίζεται όμως στη λογική, να εκφράζεται με αποδείξεις και να γίνεται από άτομα που αποδεδειγμένα αγαπούν τη μετάφραση και όχι τη δόξα ή τα χρήματα.
Τέτοια άτομα υπάρχουν, αλλά τα έχουν παρατήσει. Δεν ασχολούνται. Μη με βάλετε στη διαδικασία να αρχίσω να γράφω ονόματα, επειδή θα αδικήσω τόσα παιδιά που γνωρίστηκαν με το αντικείμενο, αλλά δεν προχώρησαν, είτε επειδή δεν βρήκαν βοήθεια, είτε γιατί είδαν μόνοι τους την αλητεία και για αυτό δεν έγιναν γνωστά τα ψευδώνυμά τους.
Για να μην κουράζω, είμαστε εδώ διαθέσιμοι για όποιον έχει να μας κάνει παρατηρήσεις, να μας συμβουλέψει, να μας βοηθήσει.
Θα είμαστε αντίθετοι για είρωνες και μικρόψυχους.
 
@Tactical Φίλε μου συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα πράγμα... Η μαϊμού έχει μια πιθανότητα στο δισεκατομμύριο να μάθει πυρηνική φυσική... Αυτοί που έχουν μάθει να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα δεν θα μάθουν ποτέ.
 
Άνοιξες παράθυρο και θα στο κλείσω;
Απλά και θεματικά τα ερωτήματα, αφού μόνο έτσι απαντάς.
!. Σεβασμός - Ηθική.
Θέλεις να υπάρχει κοινή βάση που να δηλώνουμε ό,τι κάνουμε ή ό,τι προτιθέμεθα να κάνουμε με την εκδήλωση ενδιαφέροντος;
Εναλλακτικά, έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;
2. Προστασία.
Θέλεις να συμμετέχετε στην κωδικοποίηση, ανεβάζοντας μόνο κωδικοποιημένους υπότιτλους;
Εναλλακτικά, έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;
3. Μέλλον
Θέλεις να επενδύσετε στην ποιότητα, αντί στην ταχύτητα;
Εναλλακτικά, έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό;

Ήθελες ξεκάθαρα ερωτήματα. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται.
Με βάση του τι θα απαντήσεις, θα δείξει αν υπάρχει χώρος για διάλογο.

ΥΓ. Και το torrent είναι ΔΩΡΕΑΝ!!! (έτσι δεν το έγραψες; ), αλλά για να κατεβάσεις από τους μαγικούς πρέπει να πληρώσεις συνδρομή. Σταμάτα, λοιπόν, την παραπληροφόρηση για να καθησυχάσεις κάποιους. Έγραψα για συγκεκριμένο tvbox που κυκλοφορεί παντού στην Ελλάδα και δεν έκανα μάθημα θεωρίας του Kodi. Εξάλλου, το πώς γίνεται, το έχω κάνει πράξη στον Player...
 
Καλησπέρα παιδιά με συχωράτε αλλά προφανώς έγινε παρεξήγηση εγώ δεν έγραψα κάτι εναντίον σε όλα αυτά που ανάφερε παραπάνω ο antonino. Αντίθετα με βρίσκουν σύμφωνο σε όλα αυτά και απλά τα έκανα αντιπαράθεση με την εποχή την δικιά μας πριν από χρόνια που είχαμε εμείς ξεκινήσει να μεταφράζουμε. Πως ήταν εκείνος ο καιρός και πως είμαστε όλοι εμείς που ανήκαμε στης 4 ομάδες που υπήρχαν ήμασταν φίλοι όχι εχθροί. Με σεβασμό ηθική και όλα αυτά .Ούτε αυτά που αναφέρει ο αγαπητός/η trias μπορώ να βγάλω άκρη, προφανώς καταλάβατε, αλλά για αυτό ρώτησα εάν μπορώ να εκφράσω την άποψη μου. Δεν υπάρχει καμία παραπληροφόρηση ούτε υποστηρίζω την εξ αμοιβής μετάφραση η οτιδήποτε άλλο που σου ζητά να πληρώσεις για να κατεβάσεις το οτιδήποτε προσφέρετε από κάποιους δωρεάν. Με συχωράτε για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκάλεσε η ασυνεννοησία και εάν θεωρείτε ότι είμαι περιττός μπορείτε να με διαγράψετε παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ.
 
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Φίλε Tactical κατάλαβες λάθος. Σαφώς και δεν αναφερόμουν σε εσάς. Μια χαρά τα έγραψες και συμφωνούμε σε όλα. Δυστυχώς με τον Γκαντάλφα μόνο έτσι μπορούμε να συνεννοηθούμε. Ο καθένας από τον χώρο του. Έγραψε κάτι στο φόρουμ του και του απάντησα.
 
Και κάτι άλλο. Διαγραφές δεν έχουμε κάνει σε άλλους και άλλους (όλοι μόνοι τους έφυγαν), σε εσένα θα κάνουμε που και πρόβλημα δεν έχουμε και εκπροσωπείς και μια κοινότητα με ιστορία; Δεν υπάρχει περίπτωση φίλε, ακόμα και σε κόντρα να βρεθούμε που λέει ο λόγος (που δεν θα βρεθούμε).
 
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ με τιμάνε τα λόγια σου τώρα εάν πρόκειται για τον γνωστό Γκαντάλφ που γνωρίζω προσωπικά και δεν είναι κάποιος που απλά έκλεψε το όνομα αυτό σας διαβεβαιώ ότι πρόκειται για σοβαρό κύριο και ένα από τους παλαιούς μεταφραστές αλλά μάλλον δεν είναι αυτός γιατί και ηθικός ήταν και τίμιος και σοβαρός οπότε μάλλον το όνομα είναι κλεμμένο και αυτό. Λυπάμαι για όλα αυτά που γίνονται μεταξύ μεταφραστών.
 
Θέλετε διάλογο; Πολύ ευχαρίστως. Πρώτα όμως να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.
Έχετε κάποια απόδειξη ότι έχω εισπράξει χρήματα από τους υπότιτλους που κάνω τα τελευταία 12 χρόνια και κυκλοφορούν ελεύθεροι παντού; Γιατί απ' όσο θυμάμαι, μόνο πληρώνω τόσα χρόνια για να έχουμε μια σελίδα να μας φιλοξενεί.
Στη συνέχεια θέλω αποδείξεις ότι κάποιος από το τωρινό vipsubs.gr έχει εισπράξει χρήματα για υπότιτλους. Θα με ενδιέφερε πραγματικά.
Έστω και με προσωπικό μήνυμα.
Και για να διευκρινίσω, γράφω εδώ ως Gandalfas και όχι ως μέλος των VipSubs. Το σάιτ δεν είναι δικό μου, αυτό είναι σίγουρο.
Όσο για τα "όμορφα" που γράφτηκαν παραπάνω, τα αντιπαρέρχομαι, δεν νομίζω να έχω απαντήσει ποτέ δημόσια όταν υβρίζομαι και δεν θα ξεκινήσω τώρα. Προτιμώ να σιωπώ. Σταυρώσετε με.
 
Εκτός κι αν σας δίνουν κανένα χαρτζιλίκι.
τόση επιμονή στην άρνηση ίσως κάτι να σημαίνει. Δεν ξέρω... Συμπερασματικά ό,τι γράφω...
Αυτά ειπώθηκαν. Από πού βγάζεις το συμπέρασμα πως είπαμε ότι τα παίρνετε; Αυτό ήταν λόγια δικά σας, όχι δικά μας. Και αν δεν είναι απόλυτα σαφές, το ξαναλέω. Κάποιος ό οποίος για χρόνια θέλει να προστατεύει το έργο του και εμφανίζεται κάτι που σε μεγάλο βαθμό ικανοποιεί τα θέλω του, αυτός ό ίδιος ξαφνικά δεν ενοχλείται για την κλοπή που του κάνουν και την εκμετάλλευση, αλλά ενοχλείται με αυτό που ήθελε. Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να οδηγηθεί σε συμπεράσματα. Επί της ουσίας δεν είπαμε ότι τα παίρνετε (δική σας έκφραση), αλλά πως δεν καταλαβαίνουμε το γιατί τόση επιμονή στην άρνηση αυτού που κάνουμε.
Αλλά μπορούμε να πάμε παρακάτω.
Σαφώς και με τον διάλογο μπορούμε να βρούμε μια λύση. Όχι μόνο για τα 2 φόρουμ, αλλά και για τους υπόλοιπους. Θα ανοίξω θέμα αλλού.
 
Ο παππούλης, η γιαγιάκα και ο χαζούλης απάντησαν με τον γνωστό ειρωνικό τους τρόπο, χωρίς να λένε τίποτα για την ταμπακιέρα. Πάντως, δεν έχω καμιά αμφιβολία πως θα είναι από τα πρώτα σαλιγκαράκια που θα τρέξουν να κρυφτούν όταν αρχίσει η κυνηγετική περίοδος.
Και επειδή μικρόνοοι το νήμα αυτό είναι μόνο για τα μέλη, μπορώ να σας ανοίξω τα μάτια με νούμερα. Tvbox με διανομή Kodi που μέσα σε όλα τα άλλα έχουν και σειρές/ταινίες με τα ψευδώνυμά σας (όχι τη σελίδα σας) απαριθμεί 50.000 μέλη σε Ελλάδα και Κύπρο, με συνδρομή (φιλική) 100 € το εξάμηνο. Αν δυσκολεύεστε με τους αριθμούς, ο παππούλης κάτι ξέρει από πολλαπλασιασμούς. Και είναι μόνο ένα παράδειγμα.
ΥΓ. Βρε μπαγάσικα, πώς έχετε ενημέρωση από φόρουμ που δεν είναι δημόσιο; Έχετε «κρυφούς» λογαριασμούς, ατιμούληδες;
Ξέχασες αυτό.
 
Σίγουρα ήρθες για να κάνουμε διάλογο; Δεν ξέχασα τίποτα. Προηγήθηκαν οι ειρωνείες σας στο φόρουμ σας. Θέλεις να συζητήσουμε για τα 3 θέματα που τέθηκαν ή όχι;
 
Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος