Ένικο Μέι Κουρόνο - Η πρώτη εικονική anime Youtuber ή αλλιώς Vtuber του Netflix

vtuber.jpg

Σας παρουσιάζουμε την πρώτη εικονική Youtuber ή αλλιώς Vtuber,
την Ένικο Μέι Κουρόνο, την πρώτη επίσημη άνιμε παρουσιάστρια του Netflix.cb2ee939-80c9-42d8-b007-ea68f62c55bc.jpg

Το άνιμε επιδρά με ξεχωριστό τρόπο στον κόσμο. Από ιστορίες με σκληρούς γιακούζα που γίνονται νοικοκύρηδες, από εφηβικά δράματα όπου οι μαθητές είναι στην κυριολεξία ζώα γεμάτα ορμόνες και οράματα που σμίγουν Ανατολή και Δύση μέσω των περιπετειών ενός μαύρου σαμουράι, το άνιμε έχει για όλους μια πρόταση.
Είτε είστε παλιοί θαυμαστές είτε το ανακαλύπτετε για πρώτη φορά, το άνιμε φέρνει κοντά ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και υπόβαθρα. Ένα από τα πολύ σημαντικά πράγματα που προσφέρει το άνιμε στους θαυμαστές του είναι μια κοινότητα όπου συζητούν για αγαπημένους χαρακτήρες, προτείνουν τίτλους και απολαμβάνουν μαζί απίστευτες ιστορίες.

Η ομάδα μου κι εγώ αναρωτηθήκαμε πώς θα μπορούσαμε σε προσωπικό επίπεδο και άμεσα να γίνουμε μέρος αυτής της κοινότητας άνιμε. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την Ένικο Μέι Κουρόνο, τη VTuber μας που κάνει σήμερα την πρώτη της εμφάνιση! Από το σπίτι της, το άνιμε κανάλι του Netflix στο YouTube, η Ένικο θα γίνει η επίσημη πρέσβειρα του Netflix για το άνιμε. Θα έρθει κοντά με θαυμαστές από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τη δική της εβδομαδιαία εκπομπή "Το Σόου της Ένικο". Μείνετε συντονισμένοι για το πρώτο επεισόδιο που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 30 Απριλίου, στις 10 π.μ. (ώρα Ιαπωνίας), στο άνιμε κανάλι του Netflix στο YouTube.

Οι VTuber ή αλλιώς "εικονικοί YouTuber" είναι εικονικοί χαρακτήρες που έρχονται σε επαφή με τους θαυμαστές από τους δικούς τους κόσμους, οι οποίοι από άποψη αισθητικής και θεματολογίας θυμίζουν άνιμε. Εμείς στο Netflix είμαστε μεγάλοι θαυμαστές των VTuber. Όταν λοιπόν σκεφτόμασταν πώς να φέρουμε κοντά τα μέλη μας με τίτλους άνιμε που θα αγαπήσουν, η δημιουργία ενός δικού μας VTuber ήταν μία από τις πρώτες μας ιδέες. Αυτό που κάνει την Ένικο ιδιαίτερα συναρπαστική είναι το γεγονός ότι τη φωνή και την ερμηνεία της υπογράφει μία από τις πιο καταπληκτικές συναδέλφους στο Netflix που τυχαίνει να έχει το άνιμε στο πετσί της! Μέσα από την Ένικο, η ομάδα μας θα πάρει μέρος με πολλή χαρά στις συναρπαστικές συζητήσεις για το άνιμε που γίνονται ήδη στο διαδίκτυο και θα μπορεί να μοιράζεται όλο το υπέροχο περιεχόμενο άνιμε που ετοιμάζει το Netflix. Ας καλωσορίσουμε λοιπόν την Ένικο στον κόσμο του άνιμε!
Ρομπ Περέιντα, Επικεφαλής Άνιμε​ 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος