Να τη δω ή να μην τη δω; Περί σειρών ο λόγος...Κριτική και απόψεις (Sci-Fi, Φαντασία & Πρωτότυπα σενάρια)

apla

Αρθρογράφος
Νέες σειρές και κριτικές, περισσότερο για Επιστημονική Φαντασία,Φαντασία και πρωτότυπα σενάρια.Εάν θέλετε να προσθέσετε και την δική σας επιλογή-κριτική, το πεδίο είναι ελεύθερο.....υπάρχει χώρος για όλα τα είδη....


The Rook Poster The Rook (2019– ) Eίδα αυτή την Αγγλική σειρά Επ.Φαντασίας και μπορώ να πώ οτι κινήθηκε στα πλαίσια που κινούνται οι Αγγλικές σειρές!!Ελάχιστη δράση,δολοπλοκίες και καθόλου επικέντρωση στο βασικό στοιχείο της σειράς που ήταν οι σουπερ ήρωες!Πολλές φορές θύμιζε X-MEN και ήταν σαν να έβλεπα κάποια ταινία τους.Δεν νομίζω ότι αφήνει κάτι για να τη θυμάσαι στο μέλλον, απλά περνάς την ώρα σου.
apla
 
Τελευταία επεξεργασία:

apla

Αρθρογράφος
Carnival Row Poster
Carnival Row (2019– Είδα και αυτή την πολυσυζητημένη σειρά Φαντασίας, αλλα κλικ δεν μου έκανε.Δεν λέω ότι δεν είναι ωραία σειρά,απλά δεν είχα την ανυπομονησία να δώ το επόμενο επεισόδιο.Δεν είναι π.χ όπως το Taboo (2017– ) που κινείται πάνω-κάτω στην ίδια εποχή.Οι πολύ καλοί πρωταγωνιστές σώζουν την σειρά η οποία κάνει κύκλους μεταξύ ρομάντζου,φυλετικών διακρίσεων, ξωτικών,μαγισσών,δολοφονιών και κατάκτηση της εξουσίας.Τα γυρίσματα και τα σκηνικά είναι απίστευτα!Θέλω να πιστεύω ότι η 2η σεζόν θα είναι πολύ πιο καλή από την πρώτη,όπως έχει συμβεί σε πολλές σειρές.
apla
 

apla

Αρθρογράφος
Goliath Poster
Goliath (2016– ):Ενώ οι μεταφραστικές ομάδες γενικά, είχαν ρίξει άκυρο από την 2η σεζόν, το AMAZON έχει δώσει μήνες πριν το πράσινο φώς για 3η σεζόν με πρωταγωνιστή πάντα στον ρόλο του δικηγόρου Billy McBride, τον Billy Bob Thornton που κέρδισε χρυσή σφαίρα το 2017 για αυτόν το ρόλο! Ίσως από πολλές ανούσιες σειρές που μεταφράζονται και αρκετές ακυρώνονται ή δεν βλέπονται, το GOLIATH ειναι μακράν το καλύτερο !¨Ενας σοβαρός λοιπόν λόγος, να το δείτε.
apla
 
Τελευταία επεξεργασία:

apla

Αρθρογράφος
Evil (2019– )
Στις 26 Σεπτεμβρίου έρχεται η σειρά ‘Evil’ στις οθόνες μας, με πολύ καλό και γνωστό καστ.Τι θα δούμε; ένα ψυχολογικό μυστήριο που εξετάζει την προέλευση του κακού κατά μήκος της διαχωριστικής γραμμής, μεταξύ επιστήμης και θρησκείας.Είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι εμείς και έχουμε διαβάσει, πώς η επιστήμη αποκαθηλώνει ενα ιερό θαύμα και το εξηγεί με τους νόμους της φυσικής και της επιστήμης.Η ατελείωτη μάχη λοιπόν του ανεξήγητου με την επιστήμη, είναι πάλι μπροστά μας, διότι κατά καιρους έχουμε δεί διάφορα σε σειρές και ταινίες. Η Katja Herbers ( "Westworld") παίζει την Kristen Bouchard, κλινική ψυχολόγο που εργάζεται στο δικαστικό τμήμα του νομικού συστήματος στη Νέα Υόρκη. Ενώ χειρίζεται μια υπόθεση δολοφονίας στην οποία ο εναγόμενος ισχυρίζεται ότι δεν έχει ευθύνη για τις ενέργειές του και συμβαίνει κάτι άλλο, συναντά τον David Acosta (Mike Colter), έναν αρχάριο σχετικά ιερέα.

αρχείο λήψης.jpg


Πολύ σύντομα λοιπόν θα δουλέψουν μαζι δυο άνθρωποι, που δεν έχουν την ίδια αντίληψη για διάφορες υποθέσεις που θα αντμετωπίσουν.Η ψυχολόγος που σε καμία περίιπτωση δεν πιστεύει στο υπερφυσικό,διαβολικό,ανεξήγητο και ο ιερέας που με την πίστη, θα προσπαθήσει να εξηγήσει τα ανεξήγητα.Μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και περιμένουμε την πρεμιέρα.Βέβαια στο τέλος θα επακολουθήσει κριτικη για το εάν έπρεπε να την δώ η όχι..
apla
 
Τελευταία επεξεργασία:
Goliath Poster
Goliath (2016– ):Ενώ οι μεταφραστικές ομάδες γενικά, είχαν ρίξει άκυρο από την 2η σεζόν, το AMAZON έχει δώσει μήνες πριν το πράσινο φώς για 3η σεζόν με πρωταγωνιστή πάντα στον ρόλο του δικηγόρου Billy McBride, τον Billy Bob Thornton που κέρδισε χρυσή σφαίρα το 2017 για αυτόν το ρόλο! Ίσως από πολλές ανούσιες σειρές που μεταφράζονται και αρκετές ακυρώνονται ή δεν βλέπονται, το GOLIATH ειναι μακράν το καλύτερο !¨Ενας σοβαρός λοιπόν λόγος, να το δείτε.
apla
Φαίνεται ότι μάλλον θα πιάσουμε τη δεύτερη σεζόν στο magico. Για να δούμε!
 

apla

Αρθρογράφος
Catherine the Great Poster
Catherine the Great (2019– ) 'Οταν υπάρχει η Helen Mirren ως Μεγάλη Αικατερίνη αλλάζει η κατάσταση!Μινι σειρά λοιπόν στις 3 Οκτωβρίου με τέσσερα επεισόδια.Παραθέτουμε λίγα ιστορικά στoιχεία από το thetoc.gr.

Η Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας έζησε 67 χρόνια (1729-1769) και ήταν μια από τις ισχυρότερες γυναίκες στην Ιστορία. Μετά τον γάμο της με ένα από τα μέλη του Ρωσικού οίκου Ρομανόφ, κατάφερε να εκθρονίσει τον σύζυγό της και να γίνει η ίδια βασίλισσα. Τα επιτεύγματα της βασιλείας της, η οποία διήρκεσε 34 χρόνια, συχνά επισκιάζονται από την προσωπική της ζωή, μια από τις πιο σκανδαλώδης της εποχής της. Παρ' όλα αυτά ήταν έξυπνη και από τους πιο επιδέξιους ηγέτες στη μακρά και ταραγμένη ιστορία της Ρωσίας. Το πραγματικό της όνομα δεν ήταν Αικατερίνη και δεν ήταν Ρωσίδα.Η γυναίκα που έμεινε γνωστή στην ιστορία ως Μεγάλη Αικατερίνη, ήταν στην πραγματικότητα η μικρότερη κόρη ενός φτωχού, Πρώσου πρίγκιπα. Γεννημένη το 1729, η Σοφία Φρειδερίκη Αυγούστα είχε από την αρχή πολλά προξενιά λόγω της ευγενικής καταγωγής της μητέρας της.

360px-catherine_ii_by_j.b.lampi_1780s_kunsthistorisches_museum.jpgΤο 1744, η δεκαπεντάχρονη Σοφία προσκλήθηκε στην Ρωσία από την Τσαρίνα Ελισάβετ, κόρη του Πέτρου Α΄, που είχε αναλάβει τον ρωσικό θρόνο με πραξικόπημα τρία χρόνια πριν. Η άγαμη και άτεκνη Ελισάβετ είχε επιλέξει τον ανιψιό της Πέτρο Γ΄ως κληρονόμο της και αναζητούσε τη νύφη του. Η Σοφία, έχοντας δασκαλευτεί καλά απ' τη φιλόδοξη μητέρα της, έκανε καλή εντύπωση στην Ελισάβετ. Ο γάμος έγινε στις 21 Αυγούστου του 1745, με την νύφη να έχει γίνει Ορθόδοξη Χριστιανή και να έχει μετονομαστεί Αικατερίνη .Ο γάμος της σταδιακά αποδείχτηκε ανεπιτυχής αφού ο διάδοχος του θρόνου Πέτρος ασχολιόταν μόνο με το κυνήγι ενώ αυτή την παραμελούσε. Η Αικατερίνη, μετά από οκτώ χρόνια γάμου ήταν άτεκνη καθώς ο πρίγκιπας αδυνατούσε να εκτελέσει τα συζυγικά του καθήκοντα, λόγω προβλημάτων υγείας.Ο Πέτρος και η Αικατερίνη πήραν την εξουσία στα χέρια τους αμέσως μετά τον θάνατο της βασίλισσας και μητέρας του Πέτρου Ελισάβετ το 1761.. Σύντομα, λοιπόν, η Ρωσία μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο εξευρωπαϊσμένο κράτος. Ίδρυσε βιβλιοθήκες, ακαδημίες, εφημερίδες και πολλά άλλα, ενώ ποτέ δεν έπαψε να συνάπτει ερωτικές σχέσεις με γνωστούς ισχυρούς αλλά και λιγότερους γνωστούς άντρες της εποχής της.Ο μεγάλος έρωτάς της ήταν ο Γκρέγκορι Ποτέμκιν... Ήταν εξαιρετικά μεγαλόσωμος, ακαλλιέργητος και θρασύτατος. Κυκλοφορούσε ημίγυμνος στο παλάτι, μασουλώντας καρότα και διέκοπτε σημαντικά συμβούλια της Αικατερίνης.Αλληλογραφούσαν καθημερινά και τα γράμματα της Αυτοκράτειρας φανέρωναν τον τρελό έρωτα που ένιωθε για τον εραστή της: “Δεν υπάρχει σημείο του κορμιού μου που δεν αναζητά απεγνωσμένα το άγγιγμά σου. Κλείδωσα τον έρωτά στην καρδιά μου και πνίγομαι. Νιώθω ότι θα εκραγώ!”...Πολλοί ιστορικοί υποστηρίζουν ότι η Αικατερίνη και ο Ποτέμκιν παντρεύτηκαν κρυφά το 1777, γιατί στα γράμματά της άρχισε να τον αποκαλεί σύζυγό της. Φυσικά, ο γάμος τους δεν επισημοποιήθηκε ποτέ.Το 1779, η Αικατερίνη ήταν 50 χρονών και επέλεξε για σύντροφό της τον 21χρονο Αλεξάντερ Λάνσκοϊ. Τον γνώρισε μέσω του Ποτέμκιν, όπως και άλλους εραστές της. Τα αισθήματα της αυτοκράτειρας προς τον Λανσκοϊ ήταν σχεδόν μητρικά. Τον “έπλασε” όπως εκείνη φανταζόταν τον ιδανικό άντρα.Ήταν ο πρώτος άντρας μετά τον Ποτέμκιν, που κράτησε κοντά της η Αικατερίνη για περισσότερο από ένα χρόνο. Ώσπου μια μέρα το 1782, ο Λάνσκοϊ αρρώστησε βαριά και πέθανε. Όπως λέγεται η Αικατερίνη έπεσε σε κατάθλιψη.Τον θρήνησε για οχτώ μήνες και τότε, ο Ποτέμκιν εμφανίστηκε ξανά με τον επόμενο “αγαπημένο”. Έως τον θάνατό της το 1796, η Αικατερίνη δεν έμεινε ποτέ χωρίς αντρική συντροφιά. Έγραφε σε γράμμα της: “Είναι η κατάρα που με κυνηγά. Η καρδιά μου δεν αντέχει να μείνει ούτε μία ώρα χωρίς έρωτα”....

catherine-the-grea_2262561b.jpg

Η ζωή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί επιστήμονες και ειδικούς μελετητές της ρωσικής ιστορίας. Και όπως ήταν φυσικό, ο θάνατός της δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Η αλήθεια όμως είναι πως πέθανε στις 7 Νοεμβρίου 1796 από εγκεφαλική αιμορραγία καταρρίπτοντας τους μύθους που την ήθελαν να πεθαίνει από άλογο με το οποίο προσπάθησε να συνευρεθεί ερωτικά ή παρόμοιες ιστορίες που αναπτύχθηκαν κατά το πέρασμα των χρόνων.
H σειρά εστιάζει από την δύση της κυριαρχίας της και μετά.Όμως θα παραμείνει ανά τους αιώνες ΜΕΓΑΛΗ...
Θα την δώ για ιστορικούς λόγους και για την ερμηνεία της Helen Mirren

apla

 
Τελευταία επεξεργασία:

apla

Αρθρογράφος
Μεγαλώνοντας τον Ντίον Poster
Raising Dion (2019– ):Στις 4 Οκτωβρίου,εχουμε πρεμιέρα ολόκληρης της σειράς 9 επεισοδίων.Με βάση το κομικ του Denis Liu με το ίδιο όνομα, η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Nicole Warren (Alisha Wainwright), η οποία είναι χήρα με ενα μικρό γιο τον Dion (Ja'Siah oung). Αν και μέσα στην κατάθλιψη και την θλίψη, η Νικόλ, καταλαβαίνει ότι ο Dion αρχίζει ξαφνικά να εκδηλώνει υπερδυνάμεις. Πρέπει να καταλάβει γρήγορα πώς να το χειριστεί πάνω από τις άλλες προκλήσεις της ζωής, έχοντας περιορισμένη υποστήριξη. Η αδερφή της Kat (Jazmyn Simon) δεν την πιστεύει και ενώ ο καλύτερος φίλος της Pat (Jason Ritter) , είναι σε μια περίπλοκη κατάσταση και δεν την πιστεύει ούτε αυτός..Υπάρχει επίσης ο φυσικός ενθουσιασμός του Dion για τις ικανότητές του. Ποιο παιδί δεν θα ήθελε υπερδυνάμεις; Αυτές οι ικανότητες του Dion περιλαμβάνουν και τηλεκινητική και ενεργειακή προβολή και ικανότητα θεραπείας.Θα δούμε λοιπόν μία συναρπαστική σειρά,που ξεφεύγει από την πεπατημένη που ακολουθούν όλοι οι σουπερ-ήρωες.Και βέβαια θα την δώ!
apla
 

apla

Αρθρογράφος
Treadstone Poster
Treadstone (2019– ):Σε 2 εβδομάδες στις 15 Οκτωβρίου, έρχεται η σειρά που που περιμέναμε.Η παντοδύναμη εταιρεία με τα απόρρητα μυστικά που συνθέτουν την δημιουργία υπερκατασκόπων, φτάνει μέχρι τον Jason Bourne, που γνωρίσαμε στην μεγάλη οθόνη.Μαζί με τον
Jack Ryan S02 που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, αυτές οι δυο σειρές θα είναι ότι καλύτερο από άποψη δράσης, αγωνίας και σασπενς.Tην περιμένω με πολύ σκέψη αν θα σταθεί επάξια ,βάσει αυτών που έχουμε δεί στις ταινίες.

apla
 

apla

Αρθρογράφος
The I-Land (TV Series 2019– ) Poster
The I-Land (2019– ):Διαβάσαμε ότι είναι το νέο Lost,εξαιρετική σειρά κ.τ.λ.π αλλά τελικά άνθρακες ο θησαυρός.Εάν έχεις δεί το "MATRIX" σίγουρα θα δείς μεγάλες ομοιότητες και μόνο.Σεναριακά πολύ ισχνό το στορι,έως αδιάφορο.Άντε, θυμίζει και λίγο "INCEPTION"

MV5BYTY2NTIyZWUtMjE5YS00YWI4LWEzMmMtNDc3ZmJhNTg4MmU1XkEyXkFqcGdeQXVyNjU2MDAyMDc@._V1_UY100_CR1...jpg

Η αδικία που στο τέλος αντισταθμίζεται με τον "κακό" να "λούζεται΄' αυτά που έκανε στους άλλους.'Αν έχασα τον χρόνο μου για την σειρά αυτή;'Ισως τον έχασα..Προτιμήσεις βέβαια είναι αυτές,σε άλλους μπορεί να αρέσει.

apla

 

apla

Αρθρογράφος
Ο Οκτώβριος μπαίνει δυνατά την 1η εβδομάδα με σειρές πολύ δυνατές!Καλό μήνα και καλή αρχή με :Catherine the Great Poster
Catherine the Great (2019– ) Catherine the Great - M.Series-3/10

Μεγαλώνοντας τον Ντίον Poster
Raising Dion (2019– ) Raising dion S01-4/10


Goliath Poster
Goliath (2016– ) Goliath S03-4/10

The Blacklist Poster
The Blacklist (2013– ) Blacklist S07-4/10

Mr. Robot Poster
Mr. Robot (2015– ) Mr.Robot S04-6/10


θα τις δω όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στο τέλος όμως θα σχολιάσουμε αν άξιζε ο κόπος....τουλάχιστον για τις νέες σειρές......
(ημερομηνίες πρώτης προβολής εκτός Ελλάδας)apla
 
Τελευταία επεξεργασία:

apla

Αρθρογράφος
Britannia Poster
Britannia (2017– ):Η σειρά αυτή επιστρέφει μετά από δυο σχεδόν χρόνια, στις 7 Νοεμβρίου.Η ιστορία έχει να κάνει με την επιστροφή των ρωμαικών λεγεώνων στη Βρεταννία,την μάχη για επικράτηση αλλά ταυτόχρονα την σύγκρουση με τους μυθικούς Δρυίδες κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.Ολη η 1η σεζον ήταν πολύ αργή στη πλοκή.Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε δεί την πραγματική εικόνα της σειράς αυτής.Δηλαδή την πραγματικη δύναμη των Δρυίδων και τι θα επιφέρει στις Ρωμαικές Λεγεώνες.

αρχείο λήψης (1).jpg
αρχείο λήψης.jpg

Μια σειρά μεταξύ πραγματικού και φαντασίας με παγανιστικούς συμβολισμούς και τελετουργίες που δεν κατάφερε-κατα την προσωπική μου άποψη- να κάνει την διαφορά.Δυστυχώς λείπει ο δυνατός πρωταγωνιστής που θα επωμισθεί το βάρος της σειράς,που πρός το παρόν πέφτει στους ώμους ενος μικρού κοριτσιού ,που είναι και το κλειδί της ιστορίας αυτής.
αρχείο λήψης4.jpg

Είδαμε και σε ενα μικρό προς το παρόν; ρόλο ενος Δρυίδη,ενώ θα μπορούσε να είναι αυτός ο Μέγας Δρυίδης,-να το πώ ετσι- τον David Bradley από τη σειρά του βραβευμένου σκηνοθέτη με Oscar, Guillermo del Toro "the strain" στο ρόλο του Abraham Setrakian.Σίγουρα θα την δώ,διότι πιστεύω ότι θα δείξει περισσότερα στην 2η σεζον.

 
Τελευταία επεξεργασία:

apla

Αρθρογράφος
Pandora Poster
Pandora (2019– ):Tην 1η Οκτωβρίου με διπλό επεισόδιο η σεζον τελείωσε ή μήπως τελείωσε για πάντα;Άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε σε αυτή την σειρά.Περιμέναμε να δούμε Γαλαξίες,εκπαίδευση,ίσως και μάχες μια που η Jax έψαχνε τον θάνατο των γονιών της και τελικά είδαμε πολύ φτηνά σκηνικά, σχεδόν ψεύτικα και το μεγαλύτερο μέρος της σειράς γυρισμένο σε στούντιο διαμορφωμένο σε Διαγαλαξιακό πανεπιστήμιο που οι φοιτητές διαμένουν εντός.Έτσι όμως δεν γίνεται,διότι οι τηλεθεατές δεν μασάνε κουτόχορτο.Δείτε τις τηλεθεάσεις αυτής της εβδομάδος και θα καταλάβετε:
ratings sorted by total viewers

NETWORK - SHOW - 18-49 demo - %demo change - Viewers(mil) - % mil change
CV - n - Pandora - 0.1 - 0.00% - 0.56 - 24.50
CV - n - Pandora - 0.1 - 0.00% - 0.36 - -34.88

(n) new episode
Ratings(c) 2019 The Nilsen company.All Rights reserved.


Αποκαρδιωτική λοιπόν η σειρά μέχρι τέλους,κοντά στο απόλυτο μηδέν.Έχασα τον χρόνο μου και δυστυχώς εάν το ήξερα δεν θα την έβλεπα.Γούστα είναι αυτά...τι να κάνουμε...
 
Τελευταία επεξεργασία:

antonino

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Επιμελητής
Αποκαρδιωτική λοιπόν η σειρά μέχρι τέλους,κοντά στο απόλυτο μηδέν

Έλα στη θέση του μεταφραστή που ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο, έφαγε την ήττα του κι αυτός όπως κι εσύ, αλλά έπρεπε να συνεχίσει για τον έναν που θα την περίμενε να την δει.

Το λέω γιατί τέτοιος μεταφραστής είναι ο 3s, από αυτούς που θέλουμε να υπάρχουν και να τιμούν αυτό το φόρουμ.
Ευχαριστούμε, έστω κι αν η σειρά ήταν "για τα μπάζα".

Στην επόμενη!
 

apla

Αρθρογράφος
Έλα στη θέση του μεταφραστή που ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο, έφαγε την ήττα του κι αυτός όπως κι εσύ, αλλά έπρεπε να συνεχίσει για τον έναν που θα την περίμενε να την δει.

Το λέω γιατί τέτοιος μεταφραστής είναι ο 3s, από αυτούς που θέλουμε να υπάρχουν και να τιμούν αυτό το φόρουμ.
Ευχαριστούμε, έστω κι αν η σειρά ήταν "για τα μπάζα".

Στην επόμενη!
Είναι μέσα στο παιχνίδι η μαντεψιά. Απο κούφιες σειρές γεμάτος ο τόπος!!!Εννοείται ότι δεν απαξιώνω σε καμία περίπτωση την εργασία και το μεράκι του καθενός να προσφέρει την χαρά ενός επεισοδίου με υπότιτλους.Τώρα γιατί μπερδεύτηκε η κριτική με τον υποτιτλισμό είναι απορίας άξιο. Και εμένα μου άρεσε η παρουσίαση και φαντάστηκα μια ωραία περιπέτεια αλλά δεν βγήκε.Την είδα όμως για να έχω την δική μου άποψη.Και ο εκάστοτε μεταφραστής όταν αναλαμβάνει μία σειρά,έχει και αυτός το ρίσκο η σειρά όπως προχωρά να μην του αρέσει,αλλά πρέπει να την τελειώσει, έστω την 1η σεζον.Έτσι και αλλοιώς ,εδώ εκφέρεται μια άποψη που δεν ακουμπά καθόλου το μεταφραστικό τμήμα, ούτε έχει ποτέ ειπωθεί από εμένα κριτική για το ποιόν των υποτίτλων σε γενικές γραμμές,ούτε επι προσωπικού για οποιονδήποτε μεταφραστή.Εδώ γίνεται κριτική μόνο για τις σειρές αυστηρά και μόνο.Tα ¨thanks'' που βάζω σε όποιον υπότιτλο κατεβάζω από οπουδήποτε είναι σημάδι του σεβασμού μου ...ένα ελάχιστο δείγμα.....για όλους τους μεταφραστές και κυρίως για αυτούς που ανέβασαν πρώτοι ενα υπότιτλο και δεν κόπιαραν τους υποτίτλους κανενός.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Katrina

Μέλος
Evil (2019– )
Στις 26 Σεπτεμβρίου έρχεται η σειρά ‘Evil’ στις οθόνες μας, με πολύ καλό και γνωστό καστ.Τι θα δούμε; ένα ψυχολογικό μυστήριο που εξετάζει την προέλευση του κακού κατά μήκος της διαχωριστικής γραμμής, μεταξύ επιστήμης και θρησκείας.Είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι εμείς και έχουμε διαβάσει, πώς η επιστήμη αποκαθηλώνει ενα ιερό θαύμα και το εξηγεί με τους νόμους της φυσικής και της επιστήμης.Η ατελείωτη μάχη λοιπόν του ανεξήγητου με την επιστήμη, είναι πάλι μπροστά μας, διότι κατά καιρους έχουμε δεί διάφορα σε σειρές και ταινίες. Η Katja Herbers ( "Westworld") παίζει την Kristen Bouchard, κλινική ψυχολόγο που εργάζεται στο δικαστικό τμήμα του νομικού συστήματος στη Νέα Υόρκη. Ενώ χειρίζεται μια υπόθεση δολοφονίας στην οποία ο εναγόμενος ισχυρίζεται ότι δεν έχει ευθύνη για τις ενέργειές του και συμβαίνει κάτι άλλο, συναντά τον David Acosta (Mike Colter), έναν αρχάριο σχετικά ιερέα.

Προβολή συνημμένου 210

Πολύ σύντομα λοιπόν θα δουλέψουν μαζι δυο άνθρωποι, που δεν έχουν την ίδια αντίληψη για διάφορες υποθέσεις που θα αντμετωπίσουν.Η ψυχολόγος που σε καμία περίιπτωση δεν πιστεύει στο υπερφυσικό,διαβολικό,ανεξήγητο και ο ιερέας που με την πίστη, θα προσπαθήσει να εξηγήσει τα ανεξήγητα.Μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και περιμένουμε την πρεμιέρα.Βέβαια στο τέλος θα επακολουθήσει κριτικη για το εάν έπρεπε να την δώ η όχι..
apla
πολύ καλό, είδα σήμερα και τα 2 επεισόδια και πρέπει να πω με άψογη μετάφραση από κάποιους vips
 

Katrina

Μέλος
Pandora Poster
Pandora (2019– ):Tην 1η Οκτωβρίου με διπλό επεισόδιο η σεζον τελείωσε ή μήπως τελείωσε για πάντα;Άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε σε αυτή την σειρά.Περιμέναμε να δούμε Γαλαξίες,εκπαίδευση,ίσως και μάχες μια που η Jax έψαχνε τον θάνατο των γονιών της και τελικά είδαμε πολύ φτηνά σκηνικά, σχεδόν ψεύτικα και το μεγαλύτερο μέρος της σειράς γυρισμένο σε στούντιο διαμορφωμένο σε Διαγαλαξιακό πανεπιστήμιο που οι φοιτητές διαμένουν εντός.Έτσι όμως δεν γίνεται,διότι οι τηλεθεατές δεν μασάνε κουτόχορτο.Δείτε τις τηλεθεάσεις αυτής της εβδομάδος και θα καταλάβετε:
ratings sorted by total viewers

NETWORK - SHOW - 18-49 demo - %demo change - Viewers(mil) - % mil change
CV - n - Pandora - 0.1 - 0.00% - 0.56 - 24.50
CV - n - Pandora - 0.1 - 0.00% - 0.36 - -34.88

(n) new episode
Ratings(c) 2019 The Nilsen company.All Rights reserved.


Αποκαρδιωτική λοιπόν η σειρά μέχρι τέλους,κοντά στο απόλυτο μηδέν.Έχασα τον χρόνο μου και δυστυχώς εάν το ήξερα δεν θα την έβλεπα.Γούστα είναι αυτά...τι να κάνουμε...
Είδα το πρώτο αλλά δεν με τράβηξε σαν σειρά. Περιμένω το war of worlds να δω. Δύσκολα βγαίνουν τηλεοπτικές σειρές sci fi που να αξίζουν.
 

apla

Αρθρογράφος
πολύ καλό, είδα σήμερα και τα 2 επεισόδια και πρέπει να πω με άψογη μετάφραση από κάποιους vips
Στο vipsubs.gr ότι δείς έχει παραχθεί πρώτα εκεί. Έχουν συγκεκριμένες σειρές νέες ή παλαιότερες Όπου αλλού δείς τον ίδιο υπότιτλο τον έχουν πάρει από εκεί.
 

apla

Αρθρογράφος
Είδα το πρώτο αλλά δεν με τράβηξε σαν σειρά. Περιμένω το war of worlds να δω. Δύσκολα βγαίνουν τηλεοπτικές σειρές sci fi που να αξίζουν.
σειρές υπάρχουν,αναλόγως τι ψάχνεις εσυ και τι εννοείς ότι σου αρέσει ώς sci fi
 
Μπλουζα Κάτω μέρος