Νέες προσθήκες στην έβδομη και τελευταία σεζόν του The 100

Η Αλαίνα Χάφμαν, πρωταγωνίστρια των Smallville και Supernatural θα είναι η νέα προσθήκη στην τελευταία σεζόν της σε πολλούς αγαπημένης σειράς The 100.

Αν και μόλις τον προηγούμενο μήνα ο δημιουργός της σειράς , Τζέισον Ρόθενμπεργκ, ανακοίνωσε τη λήξη της σειράς, το καστ των ηθοποιών δεν μειώνεται, αλλά αντιθέτως αυξάνεται με την προσθήκη της Χάφμαν στον ρόλο της Νίκι.

The 100 Nikki.jpg

Διαβάζουμε στο Deadline την επίσημη περιγραφή για τον νέο ρόλο: «Καταδικασμένη σε ύπνο στο Eligius IV, ξυπνά πρόσφατα η Νίκι. Είναι ληστής τραπεζών, αλλά και απρόβλεπτη, άγρια μανιακή δολοφόνος. Θα αναλάβει έναν απροσδόκητο ηγετικό ρόλο, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους της στον περίπλοκο νέο κόσμο του Sanctum»

Έχουμε δει την Χάφμαν στο Smallville στον ρόλο της Dinah Lance / lack Canary, αλλά και σε συχνές εμφανίσεις στο Supernatural στους ρόλους Abaddon και Josie Sands. Επίσης πρωταγωνίστησε το 2018, στην ταινία τρόμου The Perfection που παίχτηκε στο Netflix.Μέσα σε όλα αυτά, ο Ρόθενμπεργκ μας είπε και τον λόγο που τελειώνει το The 100.
«Νιώσαμε ότι είναι η στιγμή να τελειώσουμε εδώ, ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλουμε να αφήσουμε τους φίλους της σειράς να θέλουν περισσότερα. Δεν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την αποδοχή του κοινού και να γίνουμε κουραστικοί».


Σίγουρα το σεβόμαστε αυτό και ελπίζουμε να τα πάτε καλά στην έβδομη σεζόν.

fansubber.gr
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: zero
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος