Σιωπηλή Φυλακή

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Χθες σε μια ιδιαίτερη,μικρή, μάζωξη, βρεθήκαμε για ένα ιδιαίτερο λόγο και μιλήσαμε για κάποια ιδιαίτερα θέματα, κάποια στιγμή η κουβέντα επεκτάθηκε και στην επικαιρότητα που "βασανίζει" σχεδόν όλους.
Και ξέρετε πως πάνε αυτές αλλά και γενικά όλες οι συζητήσεις. Ξεκινάμε από το Α και ενώ η λογική λέει πρέπει να οδηγηθούμε στο Β και να καταλήξουμε στο Ω, ξαφνικά προσπαθούμε να τετραγωνίσουμε τον κύκλο, με προεκτάσεις τύπου είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε και μήπως όλα αυτά είναι στην φαντασία μας?!
Από τις παραξενιές και τις ομορφιές ενός διαλόγου, η εκκίνηση, η μεταπήδηση, επιστροφή, και τούμπαλιν, παιδιά, εκτός από έναν οινοχόο κάποιος να κρατάει και ένα μίτο, κυκλοφορούν "Μινώταυροι" στους λαβύρινθους του μυαλού και της σκέψης!

Για να μη μακρηγορώ, στα λεπτά θέματα της επικαιρότητας φτάσαμε και στο Σιωπηλή Φυλακή του Θωμά Σίδερη, το περιμέναμε από την πρώτη ανακοίνωση της εφημερίδας οπότε ήμασταν σε αναμονή για την θέαση του.

Από εχθές, Σάββατο 24 Ιουλίου, και μέχρι την Τρίτη 27 Ιουλίου διαθέσιμο σε streaming (youtube).

Απλά δείτε το........
Στο Διάφορες προτάσεις ένα βιβλίο που έγινε ταινία. Για τις επεκτάσεις και ....τις προεκτάσεις, τις ανατάσεις και τις επικύψεις ενός διαλόγου.
 
Μπλουζα Κάτω μέρος