Best ng+ in games

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Το παιχνίδι είναι πολλά μα πάνω απ' όλα είναι διασκέδαση.

Πριν αγοράσω ένα παιχνίδι ψάχνω σε sites αν έχει new game plus. Ποτέ δεν έχω προπαραγγείλει κάποιο παιχνίδι, όσο καλό και αν διαφημίζεται. Θα βγει σε κυκλοφορία, θα διαβάσω κριτικές, θα δω κάποια demo gaming πριν κυκλοφορήσει, και διάφορα playthrough αφού κυκλοφορήσει και μετά το αγοράζω. Ενδεικτικά δεν έχω αγοράσει ακόμα το AC Valhala, Ghost of Tsushima κ.α., τα κρατάω για τον χειμώνα.
Κρατούσα επίσης για τον χειμώνα το Mass Effet Trilogy, κάποιοι λόγοι όμως με οδήγησαν στην αγορά του εν μέσω καλοκαιριού και επειδή είμαι στο Mass Effect 2 ng+ μου ήρθε η ιδέα για το θέμα.

Το ng+ mode λοιπόν, κατά την άποψή μου, ΠΡΕΠΕΙ να είναι η χαρά του gaming. Η ...."ξεκούραση" και η επιβράβευση μετά την όποια προσπάθεια να βγάλεις το κανονικό παιχνίδι, όπως λέω συχνά......."Τώρα θα σας δείξω εγώ, ήρθε η σειρά μου......my turn".

Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή από το παιχνίδι, ειδικά απ' αυτά τα παιχνίδια, και απορώ που πολλοί, ακόμα και στην ηλικία μου αφιερώνουν τόσο χρόνο για κάτι τόσο ασήμαντο.

Όσο και αν προσπαθεί ο Vin Diesel στο xXx του 2002 να παρουσιάσει τα παιχνίδια ως..... η μόνη μόρφωση που έχουμε!!!!
Και μια σημείωση, δεν παίζω fps (first person shooter)!! Όπως λέει ο γιος μου, έχω χάσει παιχνιδάρες που δεν παίζω fps, και όπως απαντώ........ "και τι έγινε?!" Αυτά μου αρέσουν, αυτά παίζω......


Κανονικά θα έπρεπε σαν εισαγωγή θέματος να ξεκινήσω με το καλύτερο ng+ σε παιχνίδι, επειδή όμως η λίστα θα συμπεριλάβει και τα χειρότερα ng+ που έπαιξα, θα ξεκινήσω με αυτά:


Bloodborne 2015


Ωραίο παιχνίδι, κακά τα ψέματα, αποτυπωμένο ακόμα στις πιο.....συναρπαστικές αναμνήσεις από gaming!

1 κανονικό playthrough και 5 ng+, σύνολο 6 φορές!!
Αυτό και το Mass Effect 3 τόσες φορές, που θα τις ξεπεράσει αφού έπιασα τώρα την Legendary Edition.

Κάποια στιγμή θα τα ξεπεράσει όλα το Red Dead Redemption 2, από το 2018 που βγήκε το έχω παίξει 3 φορές, και δεν έχει ng+!!!Απλά, όποτε μου λείψει το ξαναπαίζω καθώς είναι μόνιμα φορτωμένο στο ps4.
Αυτή είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!
Αφορά όμως άλλο θέμα καθώς δεν ανήκει στην κατηγορία με παιχνίδια που έχουν ng+.


Το Bloodborne λοιπόν έχει το χειρότερο ng+......για μένα.

Σαν να παίζεις για πρώτη φορά!
Κάθε ng+ οι εχθροί έχουν και αυτοί scaling. Σε πολλούς άρεσε και αρέσει, σε μένα όχι.
Εντάξει μπορεί να έπαιξα 5 ng+ αλλά τέτοια εμπειρία....ευχαριστώ πολύ δεν θα ξαναπάρω, όσο και αν η σύζυγος επιμένει να πάρουμε το Sekiro: Shadows Die Twice.
Θεωρώ τον εαυτό μου soft gamer , κατηγορία φτερού δλδ, τα βαρέων βαρών για άλλους.

Δεν ψάχνω τέτοιες...... συγκινήσεις στη ζωή μου!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Πριν περάσω στο επόμενο χειρότερο ng+ σε παιχνίδι απλά κάτι που παρέλειψα στην προηγούμενη απάντηση για το Bloodborne.
Τέτοιο farming δεν έχω ξανακάνει σε παιχνίδι........!! Ώρες στα dungeons για gems και blood echoes, όλα πάνω από 70 lvl και αρκετά στο 99!! Και τα gems random στα dungeons, κανένας οδηγός που διάβαζα δεν σου έλεγε με βεβαιότητα που θα βρεις συγκεκριμένα gems. Έμπαινες στα μπουντρούμια και μακάριζες την τύχη σου να βρεις αυτό που θέλεις......
Εντάξει, το farming σε άλλο επίπεδο. Θεωρώ πως αυτή η κατηγορία παιχνιδιών, dark souls, bloodborne κ.α είναι πολύ, πάρα πολύ απαιτητική κατηγορία. Δεν είναι παιχνίδια που θα παίξεις για να......."χαζέψεις", να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις κάνα δίωρο - τρίωρο, ανάλογα. Οι πίστες ναι, μπορείς να βγάλεις μια και αργότερα ή την επόμενη μέρα να παίξεις την επόμενη πίστα.
Αν μπεις στα μπουντρούμια.......ΔΕΝ βγαίνεις....lol

Το επόμενο λοιπόν παιχνίδι με το χειρότερο ng+ είναι το

Jedi Fallen Order 2019
Ωραίο παιχνίδι, πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά γιατί πρόσθεσαν ng+.....άξιο απορίας!!??
Τα μόνα carry over είναι τα cosmetics ......δλδ skins για όπλα και χαρακτήρα.
Όπως είναι το παιχνίδι δεν προσφέρεται για ng+. Αν έχεις όλες τις δυνάμεις από την αρχή τότε θα ξεκλειδώσεις γρήγορα το τέλος.
Θα έπρεπε να το προσέξουν περισσότερο.
Να έχεις τις δυνάμεις από την αρχή για τις μάχες κ.α αλλά να μην μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε συγκεκριμένα σημεία εκτός όταν σου το επιτρέψει το story.
Δεν βρήκα καμιά ουσιαστική διαφορά του ng+ από το να το ξαναπαίξω από την αρχή.
Θεωρώ πως οι gamers παραείναι απαιτητικοί ειδικά στην προσθήκη ng+ mode σε κάποια παιχνίδια.

Σαν να ζητάνε οι gamers, που το ζητάνε, ng+ στο:


Hellblade Senua's Sacrifice 2017
Φοβερό παιχνίδι, από τα διαμάντια στον χώρο του gaming, μικρό μεν αλλά διαμάντι, και από τα παιχνίδια που αξίζει να αγοράσεις κονσόλα για να παίξεις. Είναι όμως ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να έχει ng+....

Έρχεται και το 2....αυτή είναι μια αναμονή που αξίζει......


Senua's Saga - Hellblade 2

Εντάξει, το λες και trailer........!? Πιο πολύ announcement είναι ......
και με καταπληκτική παγανιστική μουσική από τους Heilung, από Γερμανικούς λαούς της εποχής του χαλκού και του σιδήρου .......
Τους οποίους ανακάλυψα από το.......trailer.....


Όπως ανακάλυψα τους Hu από το Jedi Fallen Order
Ποτέ δεν ξέρεις που μπορείς να βρεις καλή μουσική, από εκεί που δεν το περιμένεις......πάλι καλά που για να πρωτοτυπήσουν τα παιχνίδια δίνουν χώρο σε μπάντες όπου σε διαφορετική περίπτωση θα έμεναν εντός συνόρων!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Στον αντίποδα των χειρότερων ng+, θα υπάρξουν κι άλλα φυσικά, έχουμε πολλά, πάρα πολλά παιχνίδια με φανταστικό ng+ mode.
Είναι για μένα η ουσία του ng+.
Ότι έχω μαζέψει στο πρώτο playthrough σε armors, weapons, mods/gems/runes, upgrades, money, minerals κ.α τα έχω στο ng+.
Αν σου επιτρέπει το παιχνίδι να επιλέξεις και άλλο επίπεδο δυσκολίας, από Hard να πας σε Insanity .....μιλάμε για ολοκληρωμένο gaming!!

Ειλικρινά δεν ξέρω με ποιο παιχνίδι να ξεκινήσω...... Είναι τόσα, καλά όχι και τόσα πολλά, αλλά ξεκινώντας με κάποιο δεν θέλω να αδικήσω τα υπόλοιπα, να μη φανεί δλδ σαν κατάταξη με πρώτο αυτό και δεύτερο εκείνο κπλ.......

Όλα είναι ισάξια σαν ng+ το μόνο που αλλάζει είναι .....η προτίμηση του καθενός μας στο ποιο θεωρούμε κορυφαίο σαν παιχνίδι και όχι σαν ng+.

Χωρίς λοιπόν να "ρίξω" τα υπόλοιπα και εν μέσω διλήμματος έβαλα αριθμούς, φώναξα την κόρη και της είπα να διαλέξει...... "κουρτίνα" (αριθμό).......Και πίσω από την κουρτίνα Χ κρύβεται το ή ο...............Kratos........God of War 2018.......
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, αλλά περισσότερο, ΑΥΤΟ είναι ng+.

(1 κανονικό και 3 ng+ και θα έχει και συνέχεια στα ng+, διότι έτσι ξεχωρίζουν οι παιχνιδάρες από τα παιχνιδάκια, στην αντοχή στον χρόνο. Πήρες ένα παιχνίδι, το ευχαριστήθηκες και το ξαναπαίζεις όποτε σου λείψει, όχι απλά η αγορά πολλών παιχνιδιών για να μεγαλώνει η συλλογή, λίγα έως αρκετά και πάνω απ' όλα...καλά)

Όταν λοιπόν μιλάμε για ng+, μιλάμε για God of War!!! (το ίδιο θα έλεγα και για τα άλλα παιχνίδια που "έχασαν" στην κλήρωση).

Ότι μάζεψες την πρώτη φορά το έχεις στο ng+. Ακόμα και τις "Λεπίδες του Χάους", Blades of Chaos.......(γατάκια, τώρα θα σας δείξω εγώ που με είχατε από την αρχή με το τσεκούρι, Κράτος χωρίς Λεπίδες Χάους.....ΔΕΝ υπάρχει.....)


Αυτό εννοούσα όταν έγραφα για το Fallen Order πως θα έπρεπε να προσέξουν περισσότερο το ng+. Στο GoW τις Λεπίδες τις έχεις με το που ξεκινάει το ng+, απλά όταν φτάσει η ιστορία να τις ξαναπάρεις ...απλά παίζει μόνο η ιστορία, ήδη τις έχεις!!!!
Αν μας άφηναν να ξανασυλλέξουμε και τα καλύτερα enchantments, και να φορτώσουμε όλα τα sockets με τα best of the best.......ο απόλυτος badass...!!!!

Όσο δε για τις....Valkyries........απλά απολαυστικές. Ωραίες μάχες........("Μη, μη με ενοχλείς τώρα, πολεμάω την Βασίλισσα".....lol)
Παίζεις χαλαρά 2-3 φορές για να μάθεις τις κινήσεις της ακούγοντας συνέχεια το "Worthless......"....lol.....

Αλλά μετά....."που σε πονεί και που σε σφάζει".....


Χώρια που ασχολείται και με την Ελληνική Μυθολογία, αναφέρομαι και στα προηγούμενα, χώρια που έχει και υπότιτλους, χώρια που είναι ΚΑΙ μεταγλωττισμένο.

Τι άλλο να ζητήσει ένας Έλληνας από ένα παιχνίδι που ασχολείται με την Ελλάδα?!(εντάξει δεν βρήκα μεταγλωττισμένη σκηνή, βασικά δεν το έψαξα και πολύ......)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Αφού ξεκίνησα με το GoW, όχι σαν πρώτο στην κατάταξη, το ξανατονίζω, μπορώ να συνεχίσω με τα επόμενα best ng+.Ένα απολαυστικό ng+ σε παιχνίδι, και ο ορισμός του ng+ (και σ' αυτό)........ και το παιχνίδι είναι ....:


The Last of Us 2
Διασκεδαστικό, απολαυστικό, χαλαρωτικό, ευχάριστο....ότι και να γράψω λίγα θα είναι για το ng+ αυτού του παιχνιδιού.

Το TLOU είναι ένα παιχνίδι που το θέλει το ng+. Μάλλον, όχι απλά το θέλει, είναι must να έχει ng+.

Θέλετε κάτι που η naughty dog μετά την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού σου ξεκλειδώνει......cheats?! Τι θυμήθηκα τώρα.....εποχές ps1 που πατούσες με κάποια σειρά τα κουμπιά για cheats.....!!! Θέλετε πως τώρα που δεν έχω άγχος με τα υλικά....."θα σας αλλάξω τα φώτα!!!!"

Φορτώνεις τα βέλη με τα εκρηκτικά και αρχίζεις την βροχή......και ακούς τους αντιπάλους να λένε συνέχεια "Μείνετε κάτω, μείνετε κάτω..."
Τρελό γέλιο, τρελή φάση....

Όλα ξεκλείδωτα και από την αρχή, συν τα υλικά και όπλα κ.α.

Όπως και να το δει κάποιος το ng+ του TLOU 2 είναι ανάμεσα στα καλύτερα. Το TLOU 1, στο ps3, δεν είχε ng+ αλλά μετά από απαίτηση της κοινότητας το πρόσθεσαν στη remastered έκδοση για το ps4.


Αν μπορούσαμε να κάνουμε και skip στα βίντεο θα ήταν στα κορυφαία ng+.....
 

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Από τα καλύτερα ng+ σε παιχνίδι, το κορυφαίο μαζί με το GoW και κάποια ακόμη είναι το


Horizon Zero Dawn 2017
Και το κατατάσσω στα κορυφαία, σαν ng+, διότι όλα τα έχεις ξεκλείδωτα από την αρχή, weapons, armors κ.α, ότι έχεις μαζέψει plus ότι άλλο βρεις.
Βέβαια κι εδώ υπάρχει η λεπτομέρεια, πως δεν μπορείς να μαζέψεις πολλά best mods και να φορτώσεις τα όπλα με τα καλύτερα για τον ίδιο λόγο που αναφέρω στο GoW.
Όσο farming και αν έκανα σε Thunderjaw, Stormbird, Rockbreaker, Frost/fire claw κ.α δεν μου ξανάδωσε καλά mods.
Αυτό δεν σημαίνει πως το ng+ στο Horizon Zero Dawn δεν είναι στα κορυφαία.

Απολαυστικό το αρχικό gameplay, πιο απολαυστικό το ng+!!

Και αυτό με αναφορές στην Ελληνική Μυθολογία και στην υπόθεση που κυριαρχεί στους συνομωσιολογικούς κύκλους τώρα τελευταία πως σ' αυτόν τον πλανήτη υπήρξε ένας προηγούμενος πολύ εξελιγμένος πολιτισμός......Α ρε Πλάτωνα, έχεις κάψει πολύ κόσμο...πάρα πολύ κόσμο.....

Έρχεται και το 2......Forbidden WestΠου απ' ότι βλέπω στο Announcement Trailer θα έχουμε και εξερεύνηση του βυθού, σαν το Assassin's Creed -Black Flag......Και επίσης πως το ταξίδι θα είναι στην Κίνα, βλέπω έναν δράκο....όχι να πετάει στη κουζίνα....!!!Lol

Ακολουθεί τα χνάρια των Assassin's Creed, ελπίζω να μη το.......χαλάσει στη συνέχεια, όπως έγινε με το Creed


Έρχονται ωραία παιχνίδια με την εξέλιξη της τεχνολογίας......!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Ένα παιχνίδι που το ng+ είναι στα κορυφαία αλλά και στα χειρότερα ταυτόχρονα είναι το :


The Witcher 3 :Wild Hunt 2015


Εντάξει και σαν RPG μοιράζεται την κορυφή μ' ένα άλλο.
Καταπληκτικό, φοβερό, ασύγκριτο και ίσως, ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ.

Όσο για το ng+, από την αρχή όλα....ΟΛΑ, εκτός από μια λεπτομέρεια........Δεν μπορείς να παίξεις δεύτερο ng+, μόνο μια φορά μπορείς να παίξεις !!!!!!


Δηλαδή παίρνεις το Aerondight....εντάξει δεν το παίρνεις, σου το δίνει η....κυρά της λίμνης Η οποία σαν άλλη κυρά της λίμνης σου παραδίδει το Aerondight αντί του Excalibur...
Και αφού το τερματίσεις το lvl δεν μπορείς να παίξεις νέο ng+ !!!??? Τέλος πάντων.....


Έχεις και το Toussaint Knight's Steel Sword που το έχεις φορτώσει με ρούνους, αυτοί οι ρούνοι παντού τους φορτώνεις, και βάζεις......φωτιά στους αντιπάλους.....
Μ' αυτά τα 2 σπαθιά μόνο η αργοπορία στο dodge θα σε κάνει να χάσεις.......

Κρίμα να έχει μόνο ένα ng+, γι' αυτό ανήκει και στα κορυφαία αλλά και στα χειρότερα!

Από την άλλην, κατά πόσο ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι πρέπει να έχει ng+........ ήταν ένα απ' τα debate στην κοινότητα, εγώ πάντως το βρήκα διασκεδαστικό παρά τη μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Έχω αναφερθεί αρκετές φορές στα παιχνίδια, είτε σαν μουσική που τα ντύνει είτε λόγω θεματολογίου.

Λόγω της ενασχόλησης εν μέσω καλοκαιριού με την τριλογία Mass Effect Legendary Edition πως θα μπορούσα να παραλείψω αυτό το........ΕΠΟΣ, ακόμα και από την κατηγορία των best ng+.

Mass Effect Legendary Edition 2021
Ας αφήσουμε όμως το 2021 και την Legendary Edition και ας ανατρέξουμε λίγο στο παρελθόν. Από το 2007, όταν βγήκε το ΜΕ 1, μέχρι το 2012 που ολοκληρώθηκε η τριλογία, με το ME 3, μιλάμε για ένα rpg που άφησε εποχή.
Όπως χαρακτηριστικά διάβασα κάπου, ήταν η ευκαιρία της Bioware να δείξει στον κόσμο το: "This is what games can do".
Και με αποφάσεις κοινωνικές, ανθρωπολογικές κ.α, όπως,

α. Τι τέλος θα επιλέξεις
β. Τι να κάνει η Edi με τον joker κ.αΕντάξει τα θαλάσσωσαν λίγο στο Andromeda 2017
Ο κόσμος το είδε σαν copy-paste του 1 και δεν του άρεσε, εμένα πάντως μου άρεσε.....παρά το γνωστό που έχουν τα mass effect παιχνίδια, ειδικά το 3.......πάνω-κάτω, πέρα-δώθε στη citadel....."ποιος μου έδωσε την αποστολή", "και που είναι τώρα αυτός", και "πριν λίγο ήμουν εκεί, πάλι θα πάω εκεί?"......lol


Δεν μιλάμε λοιπόν απλά για ng+ όπου έχεις weapons and armors από την αρχή, εντάξει δεν σου δίνει όλα τα χρήματα που μάζεψες στο πρώτο playthrough, αυτό το κάνει στο 3, ούτε τα minerals, σου δίνει όμως ένα μεγάλο ποσοστό απ' αυτά για να ξεκινήσεις και μιλάμε για εποχές 10 χρόνια πριν και παραπίσω! Και μπορεί να μην είναι η επιτομή των ng+, διότι το ng+ mode ξεκίνησε πολύ παλαιότερα ΑΛΛΑ, αυτό που εισήγαγε το ME με την μεταφορά των saves από το ένα παιχνίδι στο άλλο και οι αποφάσεις που πήρες στο πρώτο να επηρεάζουν το δεύτερο ακόμα και το τρίτο, λίγα παιχνίδια το έχουν κάνει, και πιο λίγα απ' αυτά είναι διάσημα, εκτός και αν κάποιος έχει παίξει .....Pokemon, εγώ πάντως όχι!

Dragon Age και Pillars of Eternity ακολούθησαν, όσο για το Quest for Glory, που από πολλούς θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα rpg.......εκείνες τις εποχές, και έχοντας αρχίσει να βγάζω τα πρώτα μου χρήματα για να συντηρώ τον εαυτό μου, το μόνο που δεν με ενδιέφερε ήταν....να παίζω βιντεοπαιχνίδια!! Ένας ολόκληρος κόσμος ανοιγόταν μπροστά μου, σιγά μη ξόδευα χρόνο στον καναπέ ή στην καρέκλα!!!!

Δεν μπορώ να μιλήσω για παιχνίδια που δεν έχω παίξει μόνο και μόνο για να γεμίσω το άρθρο, μιλάω μόνο για πράγματα που γνωρίζω ή έχω ασχοληθεί, τα υπόλοιπα να αμπελοφιλοσοφούμε ή να καπνοφιλοσοφούμε......

Mass Effect λοιπόν, όχι μόνο σαν ένα πολύ καλό ng+ αλλά σαν ένα ΕΠΟΣ στην ιστορία του gaming.

Στα πρώτα 3 παιχνίδια, στο ps3 , που όπως ανέφερα κάπου αλλού τα 1 και 2 τα είχε μόνο σε digital download από το playstation store, ενώ το 3 σε κανονικό δίσκο, είχα πάρει τα dlc που είχαν έξτρα περιεχόμενο παιχνιδιού. Ποτέ δεν παίρνω dlc που αφορούν όπλα, στολές κ.α. Αν έχει gaming content τότε το αγοράζω, όπως στο Horizon Zero Dawn : Frozen Wilds, η Legendary Edition όμως περιλαμβάνει όλα τα dlc που έχουν βγει και ειδικά το Firefight Pack!!

Είχα ότι έδινε τότε το παιχνίδι, δλδ sniper το Black Window και Assault M-76 Revenant, και πάντα Soldier class.


Στην legendary edition, όπου έχει το Firefight Pack βρήκα το Krysae sniper rifle
Τι οπλάρα είναι αυτή, έχεις για squad Garrus και Ashley, τους φορτώνεις το Krysae, και με 3 Krysae δεν περνάει......κουνούπι!!! Brutes δεν προλαβαίνουν να κάνουν βήμα που λέει ο λόγος, όσο για τις Banshee, μόνο κραυγές βγάζουν.


Και για Assault το Cerberus Harrier
Όταν το παιχνίδι είναι όπως πρέπει να είναι.....διασκέδαση ακόμα και στα δύσκολα lvl, να περνάς ευχάριστα την ώρα σου αν δεν έχεις κάτι άλλο ή καλύτερο να κάνεις.....


Και πάνω απ' όλα........ΕΡΧΕΤΑΙ........ αυτή κι αν είναι αναμονή.....


Mass Effect......5?! (θα δώσουν αριθμό ή κάποια ονομασία...)Βλέπω στο trailer Liara και N7 emblem
 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Με αυτά τα 7 παιχνίδια ολοκληρώνεται η λίστα μου με τα καλύτερα ng+ mode μέχρι τώρα. Φυσικά θα ανανεώνεται καθώς παιχνίδια βγαίνουν συνέχεια, και περιμένουμε και παιχνιδάρες, όχι όπως το.....

Cyberpunk 2077

8 χρόνια για να βγάλουν αυτή την πατάτα?! Που βγήκε τέλη του 2020 και μέσα σ' ένα τετράμηνο/πεντάμηνο έπεσε στα 20 €!!!! Που ακόμα και στο pc πρέπει να κάνεις rebuild εν μέσω εποχής crypto mining ??!!!

Αλλά έγραψα αλλού εμμέσως πλην σαφώς........
o tempora o moresΚαλά στο ps4 .....tragic....Ευτυχώς δεν το πήρα, και γενικά δεν θα το έπερνα διότι είναι fps, αλλά......ίσως να του έδινα μια ευκαιρία για φέτος τον χειμώνα, μετά από τόσα χρόνια ανακοινώσεων κ.α, ευτυχώς...... τι να πεις για όσους το προπαραγγείλαν......lol


Ξεφεύγω......

Υπάρχουν λοιπόν πολλά παιχνίδια με καλά ng+, όπως τα Resident Evil, Uncharted , Batmam, Spiderman κα. και όπως έγραψα παραπάνω, είναι ένας από τους λόγους που με ωθούν στην αγορά ενός παιχνιδιού, δεν είναι όμως ο μόνος. Απλά θεωρώ πως πολλά παιχνίδια πρέπει να συμπεριλάβουν αυτό το mode, όχι όμως όλα.

Κλείνοντας, τώρα τελευταία απέκτησε ng+ και η σειρά Assassin's Creed!! Όλα από την αρχή, και έτσι θα έπρεπε να είναι. Όμως.....αν υπάρχει debate για το Witcher 3 τότε για το AC υπάρχει.....conflict !!

Και ας εξηγήσω τι εννοώ. Τα AC ΔΕΝ είναι πια AC.

Για μένα, και για τους μισούς της κοινότητας, η σειρά σταμάτησε στο 3, βάζω και το 4 μόνο για την προσθήκη των πλοίων και των ναυμαχιών, και την εξερεύνηση του βυθού. Δεν πρόσθεσε κάτι άλλο στην ιστορία, αντιθέτως, ως συνέχεια των προηγούμενων τριών άρχισε την κατιούσα. Για τους άλλους μισούς σταμάτησε στο 2.
Αυτό είναι και το μόνο debate που υπάρχει για το AC, που σταμάτησε να είναι πια AC. Από εκεί και πέρα, για όλα δλδ τα παιχνίδια που ακολούθησαν, γίνεται conflict.

Στην ουσία όσοι από τους παλιούς συνεχίζουμε να παίζουμε AC, απλά παίζουμε ένα action game, με κάποια στοιχεία rpg τώρα τελευταία. Δεν υπάρχει η περιέργεια, η όποια αγωνία για το τι θα γίνει στο επόμενο.

Όσο για το αν θα έπρεπε να έχει ng+ mode..... όπως κατάντησε το παιχνίδι, γιατί όχι. Αν θα έπρεπε να έχει το AC 1-2-3 ng+......Όχι, και πάλι καλά που δεν το πρόσθεσαν τότε.

Δεν θα κλείσω λοιπόν την προσωρινή μου λίστα με AC, την έχω κλείσει με το ΕΠΟΣ.......Mass Effect.......(ξανά)..... 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα Κάτω μέρος