ΕΛΣΑ 2.0

ΕΛΣΑ 2.0.jpg

Σύνοψη

Ένας επιστήμονας συντετριμμένος από τον πρόσφατο ξαφνικό χαμό της γυναίκας του αδυνατεί να ξεχάσει τις τελευταίες στιγμές μαζί της πριν τον τραγικό της θάνατο. Ως ειδικός ρομποτικής, μηχανικός, επιστήμονας δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, απομονώνεται στο προσωπικό του εργαστήρι αποφασισμένος να την φέρει πίσω στη ζωή. Κυριευμένος από την εμμονή να επαναφέρει στη ζωή την αδικοχαμένη γυναίκα του, δοκιμάζει τα όρια της ανθρώπινης ηθικής και σύγχρονης επιστήμης.

Σχετικά με την ταινία

Μια δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας όπου ενασχολείται με την απώλεια, αγάπη, μετάνοια και φιλοδοξία με πρωταγωνιστές δύο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς και δημιουργημένη από βραβευμένους συντελεστές του Ηνωμένου Βασιλείου. Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια μοναδική ιστορία που θα σας συναρπάσει! Έρχεται σύντομα αποκλειστικά Online σε ποιότητα 4Κ!

Έμπνευση

Ως ιστορία ενός πλάσματος που δημιουργήθηκε με μη συμβατικό τρόπο αλλά μέσω επιστημονικών μεθόδων, η ταινία αποτελεί μία ουσιαστική αντιπροσώπευση των φόβων και των ελπίδων που γεννούν η επιστήμη και η τεχνολογία.
Εμπνευσμένο από τον Τιτάνα θεό της φωτιάς Προμηθέα, μία φιγούρα που αντιπροσώπευε τον ανθρώπινο μόχθο, συγκεκριμένα στην αναζήτησή τους για επιστημονική γνώση και τον κίνδυνο αθέμιτων συνεπειών και εμπνευσμένο από τις διάφορες εκδοχές της ιστορίας στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, η ταινία εξερευνά τις δυνάμεις του ανθρώπου που του επιτρέπουν να δημιουργήσει ζωή.

Poster
ΕΛΣΑ 2.0_1.jpg ΕΛΣΑ 2.0_2.jpg

Trailer


Το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε όταν η ταινία διατεθεί για προβολή.
 
Έχουν περάσει 2 μήνες και δεν έχουν βγάλει το 2ο επεισόδιο.
Τι να έχει γίνει άραγε; 🤔
 
Μπλουζα Κάτω μέρος