Τι να.....ΜΗ δείτε.....

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Ο τίτλος μπορεί να προτρέπει να μη δείτε κάτι, που εμένα δεν μου άρεσε, αλλά ως γνωστόν όταν ακούμε ΜΗ, ΔΕΝ κάτι μέσα μας, μας ωθεί σε αντίθετες πράξεις. Παιδιόθεν, ακόμα και νηπιόθεν, όλοι μας, σχεδόν όλοι μας, πάντα υπάρχουν στατιστικές εξαιρέσεις.....Η κινητήρια δύναμη της περιέργειας είναι μεγαλύτερη από τη κινητήριο δύναμη του φόβου, νομίζω.....τέλος πάντων, εσωτερικό debate είναι αυτό.

Έτσι στο κενό από την τριλογία του Mass Effect, σιγά μην δεν έκανα άλλη μια κουραστική αναφορά σ' αυτό το παιχνίδι, και έχοντας πιάσει ήδη το Andromeda, περνάμε σιγά σιγά σε χειμερινές ...."δραστηριότητες".
Μικραίνει και η μέρα και δεν θ' αλλάξουμε την ώρα τον Οκτώβρη, άντε να δούμε και μ' αυτό! Ψύχρανε κιόλας, ανοίγουν και τα σχολεία και εκεί που μαζευόμασταν από το μπαλκόνι αργάμιση ή από την έξοδο και που καιρός για μια ταινία ή σειρά, περισσότερο για κανά ντοκιμαντέρ για να περάσει η ώρα, τώρα καιρός να δούμε τι έχουμε στο αρχείο.

Θα ξεκινήσω με 2 ΜΗ τα δείτε.......και σαν αρχή μια σειρά.....Lisey's Story 2021


Έγινε τόσο χάλια η γραφή του King....?!
Γέρασε και έχασε τη "μαγεία" του συγγραφικού τρόμου ή γέρασε, τα είπε/έγραψε όλα και δεν έχει κάτι άλλο να πει.....?!
Μήπως προσπαθεί να μπει σε χωράφια άλλων καθώς ο ....τρόμος του δεν πουλάει πια....?!
Ή μήπως την πάτησε στην μεταφορά του βιβλίου στην οθόνη, όπως έχει συμβεί σε τόσα και τόσα βιβλία του, εντάξει, υπήρξαν και μεταφορές διαμαντάκια.

Μα να είναι πιο καλός ο Dane DeHaan από τους Moor και Owen .....?!?!?

Αυτό πάντως ήταν.....αίσχος και έφαγε ολική διαγραφή!!
Είμαι υπέρ των mini tv series ή των αυτοτελών σεζόν σε μια σειρά. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόσες πολλές ώρες (σεζόν και επεισόδια) για να ειπωθεί μια ...ιστορία!! Πρώτη φορά όμως, καλά όχι πρώτη, που βαρέθηκα με 8 επεισόδια σειράς. Πιο αργά πεθαίνεις μιλάμε, άσε τα flashback στα flashback....α ρε Lost τι παρακαταθήκη άφησες?!
Άμα θέλω να δω κάτι......αργόσυρτο βλέπω Malick κ.α, αυτός τουλάχιστον έχει κάτι να πει μέσα από τις εικόνες, τα τοπία, την ...ακινησία των ηθοποιών, την μουσική......
Ο King τι ήθελε να μας πει τώρα με την ιστορία της Lisey...?!
Βρε φως είδες......?!?! Τι είδες, ένα ...ψηλό αγόρι αποτελούμενο από σώματα ανθρώπων...?!?!......Πολύ Καθαρτήριο διάβασε και τον στοιχειώνει μου φαίνεται....
Ξέρετε, σαν τις θρησκευτικές εικόνες που είχαν παλιά στα σπίτια?! *
Και τις είχαν σε κοινή θέα οπότε τις έβλεπαν ακόμα και παιδιά, και τώρα όλοι αυτοί, ναι αυτοί που μεγάλωσαν * και το μόνο που κάνουν είναι να ζέχνουν συντηρητισμό!!!
Όλοι αυτοί λοιπόν τώρα μας κοπανάνε και σήματα καταλληλότητας τηλεοπτικών, και όχι μόνο, προγραμμάτων, που αν τους ρωτήσεις για την παιδική τους ηλικία και θρησκευτικά βιώματα και αναφορές ωχριά και η πιο τρομακτική ταινία/ιστορία σ' ότι ακούσεις...!!!!

Ξεφεύγω....Λοιπόν, η πρώτη σειρά που είδα για την φετινή περίοδο και δεν ξεκινήσαμε καλά.....!!!
Ευτυχώς, καπάκι έβαλα το The Spy και.........στανιάραμε.....
The Spy 2019
είμαι στο 3ο επεισόδιο και ήδη "χορταίνω" τηλεοπτική παραγωγή, και αυτός ο Κοέν, τι ηθοποιός βρε παιδί μου, πάρα πολύ καλός......Και μια ταινία.......Mortal Kombat 2021


Τι ήταν πάλι αυτό που είδα.....?!?!
Τι σχέση έχει αυτό με το ........


Mortal Kombat 1995

Μα να είναι μια παλιά ταινία καλύτερη από την νέα, ελπίζω να μην την πατήσουμε έτσι και με το Dune....?!

Τι σχέση έχει ο νέος Raiden με τον παλιό, καλό, Christopher Lambert....?!?!

Ο Scorpion πότε έγινε.....καλός......?!?!?!


Και που στο διάτανο πήγε η μουσική επένδυση του Mortal Kombat, που ένα ψιλό άκουσμα είχαμε στην νέα ταινία.....?!?!

Ότι να 'ναι......βρε αν δεν μπορούν να κάνουν ένα σωστό remake μην αγγίζουν..... cult ταινίες. Δεν πιστεύω να πιάσουν και το......


Ηighlander 1986
*
 

Συνημμένα

  • 0213456789011.jpg
    0213456789011.jpg
    54,9 KB · Προβολές: 48
  • 98735077_o.jpg
    98735077_o.jpg
    253,7 KB · Προβολές: 43
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Hellbound 2021....
Πρωτολανσαρίστηκε ως mini series, τώρα βλέπω πως το imdb έχει ανοικτή την ημερομηνία και υποθέτω πως ετοιμάζονται.......για 2η σεζόν?!
Τραγικό, όπως και αν το δεις, ίσως μόνο στον φονταμενταλισμό σε μια δυτική κοινωνία. Κακά τα ψέματα η Κορέα θεωρείται "δύση". 2 παιδιά αξιωματικοί του ναυτικού και ο τρίτος τώρα ετοιμάζεται, έχουν πάει Κορέα, έχουν πάει γενικά στα λιμάνια της ν.α Ασίας, και όχι μόνο, και το μόνο που λένε σαν να είσαι Ευρώπη αλλά με κάποιες τοπικές διαφορές, γλώσσα, τοπικά έθιμα κ.α.

Στη σειρά πάντως μου άρεσε ο τρελαμένος που .......ούρλιαζε στα live βίντεο του , ο αρχηγός των arrowhead. Το βίντεο είναι είναι τραβηγμένο με κάμερα και είναι στα αγγλικά καθώς απ' όσο θυμάμαι βγήκε και στις 2 γλώσσες, στα Κορεάτικα είναι......ξεκαρδιστικότατος!!!! Και μόνο γι' αυτό.....


 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Λόγω αναφοράς στο άλλο θέμα.......


Lost in Space 2018-2021

Όχι απλά τραγικό, είναι άθλιο, και ως επιστημονική φαντασία, το μόνο επιστημονικό που υπάρχει σ' όλη τη σειρά είναι η ακτινοβολία Hawking...


Εκεί αρχίζει και σταματάει η επιστήμη, μετά αρχίζει η φαντασία!! (Καλά μπορεί και σε κάνα 2 άλλες περιπτώσεις, μετρημένες όμως)
Και ως φαντασία.....
Μια σειρά φτιαγμένη από...παιδιά για παιδιά......για πολύ μικρά παιδιά. Που αν τα αφήσεις να δούνε αυτή τη σειρά μετά θα πρέπει να τα αποτοξινώσεις τηλεοπτικά με 7ήμερο παρακολούθησης επιστημονικών κ.α ντοκιμαντέρ.
Αλλά μη παραβλέπω και το γεγονός πως η αρχική σειρά του 1965 ήταν απάντηση στον Μπάτμαν άλλου καναλιού, όπως αναφέρει και το παρακάτω άρθρο...

Οπότε για παιδιά.......

Ο Ignacio Ariel Serricchio είναι ότι πιο λάθος, χαζός, ανόητος κ.α ρόλος έχω δει. Ο κλόουν της σειράς με την κότα.......Γελοίο όπως και αν το δω!!
Στο fast forward ειδικά η 1η σεζόν, μετά το μισό, και όλη η 3η. Η 2η κάτι πήγε να κάνει .............
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα Κάτω μέρος