Η ηθική πλευρά της άμβλωσης

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Σε συνέχεια του θέματος με τον νόμο κατά της άμβλωσης στο Τέξας, και όχι μόνο εκεί.............τι να γράψω παραπάνω για το θέμα απ' όσα αναφέρει η διατριβή της κ. Μητσοπούλου Αναστασίας του Κωνσταντίνου....
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σχολή Φιλοσοφική. Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διαβούμε και το να βροντοφωνάζουν για ίσα δικαιώματα σε χώρες τριτοκοσμικές, και να κάνουν εκστρατείες, όχι γι' αυτό τον λόγο, αλλά για να έχουν όλη τη κοινή γνώμη με το μέρος τους το μόνο που καταφέρνουν να είναι τραγικοί!!!

Εκτός από τις επιδημίες του αναπνευστικού κ.α, για την "επιδημία" του πουριτανισμού ούτε λόγος!! Και αυτό επιδημία είναι, χτυπάει συνήθως εκεί κοντά στα 50, μαζί με κλιμακτήριο (γυναικεία και αντρική).......πάει πακέτο μάλλον.

Δεν προσβάλει όλους, προσβάλει όμως πολλούς οι οποίοι πως θυμούνται χρυσές εποχές κατά τη διάρκεια της ζωής τους είναι άξιο απορίας!? Εντάξει τώρα, μην αρχίσουμε για την "χρυσή" εποχή του ΠΑΣΟΚ.....που μας έχουν πρήξει οι αρβύλα!! Αυτή δεν ήταν χρυσή εποχή, αυτή ήταν η εποχή της οικονομικής λαιμαργίας και είδαμε, και ζήσαμε, που οδήγησε.

Φωνάζανε τα αμερικανάκια, μεταξύ άλλων, για ελευθερίες των γυναικών στο Αφγανιστάν, στο Αφγανιστάν που απέχει κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα απ' αυτούς, μαζί και οι ξιπασμένοι Ευρωπαίοι, συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα στον ξιπασμό, και για τις ελευθερίες των γυναικών κάτι....εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά τους, στο Ελ Σαλβαδόρ, ούτε λόγος!!!

Φυσικά, αφού θεωρούν τα αμερικανάκια, και όχι μόνο, την γυναίκα ελεύθερη μόνο ως καταναλωτικό και αναπαραγωγικό ον, και ψήφο που της δώσανε ευχαριστώ μεγάλο έπρεπε να πούνε, όποιες άλλες ελευθερίες δεν είναι καν προς συζήτηση, και οι όποιες συζητήσεις είναι για τα μάτια του κόσμου. Εξαιρέσεις στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες συναντάμε αλλά όπως έγραψα και στην αρχή, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διαβούμε......Που να μιλήσω και για την "επιδημία" του φονταμενταλισμού πάνω στο θέμα και όχι μόνο.....αυτή δεν έχει ηλικιακή ομάδα........

Η είδηση:

30 χρόνια κάθειρξη, 30 χρόνια!!!!......να φτάνεις να "καταριέσαι" που γεννήθηκες γυναίκα σε μια τέτοια χώρα.....
 
Τελευταία επεξεργασία:

Τηλέμαχος

Αρθρογράφος
Στην παρακάτω είδηση ενώ ετοιμάζεσαι να χειροκροτήσεις για την πρωτοβουλία της Ισπανικής κυβέρνησης, η οποία θα συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο για τις αμβλώσεις, που θα καταθέσει στη βουλή, και άδεια για δυσμηνόρροια
Σταματάς στις αντιδράσεις για το νομοσχέδιο από συνδικάτα και βουλευτές και αναρωτιέσαι......"Τώρα αυτό με την άδεια είναι για καλό ή για κακό......"?!
Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι γνωρίζαμε, και γνωρίζουμε, για την εργασία θα αλλάξει κι άλλο...προς το χειρότερο.


 
Μπλουζα Κάτω μέρος