Online περιεχόμενο Subs Player

fansubber

Μέλος του προσωπικού
Μέλος
Φίλοι μας, θα θέλαμε κάθε φορά που επικοινωνούμε να ήταν για ευχάριστα νέα και για αναβαθμίσεις στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.
Δυστυχώς, δεν είναι πάντα ευχάριστα τα πράγματα.
Όσοι μας παρακολουθείτε, θα γνωρίζετε ότι μπορούσατε να απολαύσετε τους υπότιτλούς μας χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε τίποτα στον υπολογιστή σας, μιας και εκτός από τον υπότιτλο σάς προσφέραμε και το ανάλογο βίντεο σε αποδεκτή ποιότητα για τη θέασή σας.
Είχαμε γίνει μέλη μιας μεγάλης παρέας που πίστευε ότι μπορούσε να δημιουργήσει ένα ελεύθερο και αποκεντρωμένο ίντερνετ. Αυτή η παρέα είχε τα μέσα και μαζί τους βρήκαμε τον τρόπο να σας προσφέρουμε αυτό το κάτι παραπάνω. Όμως, όπως όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν, έτσι τελείωσε και αυτή η συνεργασία.
Ναι, είχαμε οραματιστεί μια πλήρως λειτουργική εναλλακτική ερασιτεχνική πλατφόρμα για τη διασκέδασή σας, αλλά τελικά ήταν μάλλον ουτοπικό. Ιδίως όταν μπαίνει στη μέση το οικονομικό όφελος, με το οποίο ναι μεν δεν διαφωνούμε, αλλά δεν είναι δικός μας στόχος.
Έτσι, αρκετά λινκ βίντεο είναι ήδη νεκρά και δεν προβλέπεται να ανανεωθούν.
Κάποιοι θα μιλήσουν για οπισθοδρόμηση. Όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Είναι μεν ένα βήμα πίσω, αλλά μόνο στο εξελικτικό πρότυπο που εμείς πετύχαμε. Και δεν θα σταματήσουμε να προσφέρουμε. Θα συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε και αυτό για το οποίο μας έχετε μάθει. Να μεταφράζουμε.
Οι μεταφράσεις μας θα συνεχιστούν κανονικά. Οι υπότιτλοι θα κωδικοποιούνται και η διανομή τους θα γίνεται μέσω του Subs Player, χωρίς όμως να μπορούμε να εγγυηθούμε τη δυνατότητα online προβολής βίντεο. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να σας το παρέχουμε, αλλά δεν θα είναι πάντα εφικτό. Όπου δεν το καταφέρνουμε, θα το αναλάβετε ο καθένας μόνος του. Δηλαδή, θα βλέπετε με τον κλασικό τρόπο. Βίντεο και υπότιτλο στον ίδιο φάκελο και προβολή με τον Subs Player.



Η Ομάδα του fansubbers.gr.
 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος