Καλησπέρα φίλε μου, επειδή το έχω ψάξει και όχι μόνο για αυτό αλλά και για άλλες σειρές, εχω μεγαλώσει βλέπεις παρέα με τον Κολόμπο, τον Μαγκάρετ, τον Κότζακ και τα άλλα παιδιά, είναι αρκετά δύσκολο μια και τα βίντεο που κυκλοφορούν είναι χαμηλότατης ποιότητας και επίσης δεν υπάρχουν και αγγλικοί υπότιτλοι οπότε θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά εξ ακοής. Αν έχεις όρεξη να βοηθήσεις και να βρεθεί και κανένας ακόμα θα μπορούσαμε κάτι να κάνουμε, αλλά όλα αυτά με σχετικά αργούς ρυθμούς καθότι η δουλειά μου είναι αρκετά απαιτητική και με περίεργα ωράρια.καλησπέρα. Μια πολύ καλή αστυνομική σειρά. Υπάρχει τρόπος να μεταφραστεί;
Καλησπέρα. αγγλικούς υπότιτλους είχα βρει κάποια στιγμή. (τουλάχιστον για αρκετά επεισόδια που είχα ψάξει). η ποιότητα των βίντεο δυστυχώς όντως είναι κακή και δυστυχώς δεν ανέβηκαν ποτέ τα επεισόδια που είχαν προβληθεί σε συνδρομητική πλατφόρμα. ευχαρίστως να βοηθήσω, αν και τα αγγλικά μου δεν είναι ιδανικά. αλλά πραγματικά, επειδή είναι μεγάλη η καψούρα με αυτή τη σειρά, εννοείται είμαι μέσα!!! (θα πρέπει να με κατατοπισεις λίγο πρώτα πάντως!!)