Tokyo Vice, Flight Attendant S02, We Own This City

FancyNerd92

Μέλος
Καλησπέρα, θα ήθελα να μεταφραστεί το Tokyo Vice (imdb.com/title/tt2887954/) μιας και ο μεταφραστής haroldpoi (https://www.subs4series.com/subtitles-by-haroldpoi.html) την έχει παρατήσει χωρίς να την τελειώσει από τον Μάιο ενώ είχαν βγει τα επεισόδια στο e05 ενώ συνολικά έχει 8. Παρακαλώ αν μπορεί κάποια ομάδα ας συνεχίσει την μετάφραση την ζητάει όλο το ελληνικό ίντερνετ γιατί είναι εξαιρετική σειρά. Σε όλα τα sites ο κόσμος ρωτάει τι θα απογίνει η σειρά...

Επίσης κανείς δεν έχει ασχοληθεί με την Flight Attendant Season 2 που έχει βγει από 21/04/2022 (https://www.imdb.com/title/tt7569576/) και το We Own This City 25/04/2022 (https://www.imdb.com/title/tt14192504/) και οι δύο πολύ καλές σειρές.

Όπως θα δείτε και στα IMDb τους είναι σειρές με καλή βαθμολογία και όλες του HBOMax. Κάτι έχει το HBOMax και δεν το αγγίζει καμία ομάδα για μετάφραση χαχαχα.

Μιας και στα υπόλοιπα AppleTV, Netflix, Amazon Prime, Disney+ πια έχουμε έτοιμους από τις πλατφόρμες υπότιτλους, όποιες ομάδες θέλουν πιστεύω καλό θα ήταν να επικεντροθούν σε πλατφόρμες που δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα ακόμα όπως το HBOMax, Hulu, Paramount+, Epix (είδα ότι έχετε subs για Billy the Kid και ψήθηκα να το δω 😋).

Φιλικά πάντα. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα. Tokyo Vice, νομίζω θα το κάνουν οι Χ. Το Flight Attendant αποκλείεται να το πιάσουμε από την δεύτερη σεζόν, δεν έχουμε δει και την πρώτη... We Own This City, αν μείνει για Σεπτέμβρη θα το δούμε. Αρχίζουν οι διακοπές μας σε λίγο. Στα άλλα που γράφεις, συμφωνώ, εκτός του HBOMax που το έχει η vodafone, νομίζω. Το Billy the Kid είναι πραγματικά καλή παραγωγή. Σου το συνιστώ κι εγώ.

Καλησπέρα, ωραία για Tokyo Vice!, όσο αφορά το The Flight Attendant απ ότι βλέπω την μετάφραση την έκαναν οι vipsubs.gr με τους VIP The Flight Attendant Team MutEX - Angelina37 - Marina - Myrto. Tην έχουν παρατήσει γιατί δεν βρίσκω καν πια ούτε την s01 στο site τους (μάλλον την έσβησαν) πως γίνεται να συνεχιστεί από κάποιους; We Own This City ανυπομονούμε! Το HBO Max που το έχει η Vodafone δεν μας ενδιαφέρει γιατί είναι χάλια εταιρεία χαχαχα οπότε είναι σαν να μην το έχει... Τα θέλουμε δικά μας σε 4Κ HDR DDP5.1 κλπ κλπ γιατί έχουμε φτιάξει cinema at home με δικό μας σύστημα Emby 😉

Το We Own this City είναι mini series.....

κι εγώ περιμένω πότε θα βγουν ελληνικοί υπότιτλοι γι' αυτή την σειρά, καθώς για την ώρα τα επεισόδια υπάρχουν μεμονωμένα και δεν έχουν υπότιτλους σε πολλές γλώσσες. Δεν τα έχει ακομα συγκεντρώσει κάποιος όλα τα επεισόδια σ' ένα αρχείο και που ως συνήθως εκεί βρίσκουμε πολλούς υπότιτλους ......

Τελευταία επεξεργασία:
Υπάρχει έτοιμη στο RARBG με τον τίτλο We.Own.This.City.S01.REPACK.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTb[rartv] δεν βάζω link γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Εγω την έχω ήδη.... 😉

Υπάρχει έτοιμη στο RARBG με τον τίτλο We.Own.This.City.S01.REPACK.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTb[rartv] δεν βάζω link γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Εγω την έχω ήδη.... 😉
Αααα, εσύ ασχολείσαι με τα μεγάλα αρχεία....!!! 24,57 giga για mini σειρά?!?! Αν μου επιτρέπεις, κρατάς και......αρχείο απ' ότι κατεβάζεις?! Διότι εγώ ασχολούμαι με μικρότερες σε όγκο εκδόσεις, ειδικά στις σειρές, webrip ION κ.α, ενώ στις ταινίες όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλή, και ήδη είμαι στα 16 tera σε σκληρούς (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, βιβλία, μουσική κ.α)......

Τελευταία επεξεργασία:
Ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο... χαχαχα. Έχω φτιάξει Emby Media Server με το δικό μου brand 😋 για τις 4 Sasmung TVs μου, έχω φτιάξει ένα Cinema στο σαλόνι με Samsung 75'' Q80A και Samsung Soundbar Q950A με Dolby Atmos 11.1.4. και ένα θερινό Cinema στην ταράτσα του σπιτιού (με θέα όλη την Αττική😅) με Sasmsung 55'' και JBL 3.1 Soundbar (όλα αυτά με μηχανισμό εμφάνισης/απόκρυψης). Τώρα όσο αφορά τον Server με λίγα λόγια φοράει Desktop PC [OS: Win10, CPU: i7 7700K 4.20GHz, GPU: Nvidia Asus 1070 8GB OC, RAM: 16GB DDR4, HDD: 2x WD UltraStar 18TB] οπότε με 36ΤΒ έχω όλο το διαθέσιμο υλικό μου ως επί το πλείστον σε 4K HDR Dolby Atmos (BD Remux) σε ταινίες και σε 4Κ HDR DDP5.1 στις σειρές, για το απλούστατο λόγο ότι όταν έχεις ποιοτικά μηχανήματα θες να δεις αυτό το περιεχόμενο σε αυτά και ως γνήσιος cine/seriesφιλ να το ευχαριστηθώ plus ότι όταν θα βγούν στις mainstream αγορές οι 8K (γιατί τώρα χρειάζεται να πουλήσεις σπίτι για μια TV) θα έχω όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο σε κατάλληλη ποιότητα για AI Upscaling απο 4Κ σε 8Κ, οπότε είμαστε και future proof 😉. Όσο αφορά το μέγεθος αρχείων αρκεί να πω πως έχω ταινίες που πιάνουν 45GB... οπότε για σειρά τα 25GB τα λέω και λίγα χαχαχα. Τώρα για βιβλία δεν έχω πολλά κυρίως για την δουλεία μου ως προγραμματιστής έχω κάποια, και μουσική πάω σε Spotify γιατί έχει πολλές ευκολίες που δεν μπορείς να τις έχεις μόνος σου έυκολα και cross-platform σε full smart home όπως έχω κάνει, οπότε μονόδρομος. 😊

Συνημμένα

• Screenshot 2022-07-19 152137.jpg
    Screenshot 2022-07-19 152137.jpg
    674 KB · Προβολές: 95
Τελευταία επεξεργασία:
Το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο το θέμα.....!!!! Τα "χαμένα" χρόνια με dial up συνδέσεις και η ανυπομονησία μας για μια τεχνολογία που υπόσχονταν πολλά, αλλά πολύ μετά, δεν αναπληρώνονται τώρα......Χαίρομαι για σένα, διότι φαντάζομαι τον εαυτό μου 20-30 χρονών τι θα είχα κάνει......!
Ας πιω τώρα το..........χαμομηλάκι μου να κατευνάσω την φαντασία μου, χαχαχα....

Πίστεψε με δεν είναι δύσκολο το setάρισμα άμα το μάθεις, μετά πάει μόνο του. Ακόμα και το πιο τρελό απ όλα αυτά είναι πολύ εύκολο στην διαδικασία εγκατάστασης του: έχω ρυθμίσει όλα μου τα σποτάκια Yeelight RGBW να ανοίγουν όταν πατάω pause την ταινία/σειρά και να κλείνουν όταν πατάω play, όπως στον cinema σε κάθε TV συγκεκριμένα φώτα, δηλ. στην TV στο σαλόνι του σαλονιού, η tv στο δωμάτιο του δωματίου κλπ. Αν έχεις καλή σχέση με τα apps και τα smartphones είναι παιχνιδάκι, όπως και το emby ως server. Το μόνο που θέλει είναι μεράκι στον ελεύθερο χρόνο σου!😁 Αυτό που λες με την dial-up την έχω ζήσει και εγώ 😂😂😂 μιας και είμαι στους υπολογιστές πρακτικά από 3 χρονών (του 92' είμαι 😋) και χαίρομαι που σήμερα πραγματικά μπορείς με λίγα χρήματα (σε σχέση με αυτά που ήθελες τότε για να κάνεις ούτε το 1/10 αυτών που κάνεις σήμερα) ότι φανταστείς! Αν θες σε οτιδήποτε βοήθεια στείλε μου pm να σου λύσω οποιαδήποτε απορία έχεις! Θα χαρώ να σε βοηθήσω! 😁

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά βοήθειας. Αν και τα ενδιαφέροντά μου έχουν αλλάξει αρκετά απ' αυτά που είχα καιρό πριν παρόλα αυτά, επειδή τεχνολογικά πάντα με πιάνει μια...."φαγούρα", θα ζητήσω τις συμβουλές σου πάνω σ' ότι αποφασίσω να κάνω.....Να 'σαι καλά και σου εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, εκτός και αν τα πούμε σε κάποιο άλλο θέμα......

Αααα, εσύ ασχολείσαι με τα μεγάλα αρχεία....!!! 24,57 giga για mini σειρά?!?! Αν μου επιτρέπεις, κρατάς και......αρχείο απ' ότι κατεβάζεις?! Διότι εγώ ασχολούμαι με μικρότερες σε όγκο εκδόσεις, ειδικά στις σειρές, webrip ION κ.α, ενώ στις ταινίες όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλή, και ήδη είμαι στα 16 tera σε σκληρούς (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, βιβλία, μουσική κ.α)......
We.Own.This.City.S01.1080p.WEBRip.x265-RARBG (5.5 gb )

We.Own.This.City.S01.1080p.WEBRip.x265-RARBG (5.5 gb )
Πήγα και πήρα αυτή.....στην εποχή της ήταν hyper tv, και ακόμα αυτή έχω.....

βλέπεις, δεν υπολόγισα πως ΔΕΝ παίζει x265 αρχεία..........ευχαριστώ πάντως albanti για την ιδέα, θα τραβήξω τους υπότιτλους από εκεί, ελπίζω να είναι χρονισμένοι και για x264......

Πήγα και πήρα αυτή.....στην εποχή της ήταν hyper tv, και ακόμα αυτή έχω.....

βλέπεις, δεν υπολόγισα πως ΔΕΝ παίζει x265 αρχεία..........ευχαριστώ πάντως albanti για την ιδέα, θα τραβήξω τους υπότιτλους από εκεί, ελπίζω να είναι χρονισμένοι και για x264......
We Own This City S01 Complete 1080p WEBRip AAC5.1 x264-HODL(4.4 gb) . Ισως είναι καιρός να σκεφτείς την αγορά ενός android tv box .Είναι οικονομικά και παίζουν τα πάντα,

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος