Περί Avatar (Παίζει και Spoiler)

jonatos

FnSbrs Team
Μέλος
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Σήμερα πήγα να δω τη νέα δημιουργία του Τζέιμς Κάμερον, "Avatar: The Way Of The Water". Έκλεισα λοιπόν τα εισιτήρια μου πριν 2 μέρες και σήμερα το απόγευμα πήγα με την ανιψιά μου για να δω την ταινία. Όπως και στην 1η ταινία έτσι και τώρα πήγα να το δω τρισδιάστατο μια και έχοντας την πρώτη εμπειρία ήθελα να δω τον σχεδιασμό των γραφικών της με μοναδικό τρόπο. Πήγα λοιπόν σε IMAX 3D προβολή και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα.
Το πρόβλημα μου όμως είναι λίγο στο σενάριο της ταινίας. Ενώ είναι πολύ ωραία ταινία υπήρξε ένα σημείο που με ξενέρωσε κομμάτι. Θα μου πείτε ποιο είναι αυτό; Θα σας πω και μάλιστα θα εξηγήσω και γιατί ξενέρωσα. Η σκηνή με το πλοίο που βουλιάζει. Με ξενέρωσε γιατί νόμιζα σε εκείνο το σημείο ότι έβλεπα διασκευή του Τιτανικού στο διάστημα...
Ρε συ Τζέιμς, πόσα θες να μας τρελάνεις; Έριξες ένα σκασμό λεφτά για αυτή την ταινία, έχεις μάλιστα στα σκαριά και τις 2 επόμενες, και δεν μπορούσες να σκεφτείς κάτι καλύτερο από το να πάρεις κομμάτια μιας ταινίας του 1996, να αλλάξεις τα CGI και να τα προσθέσεις στο σίκουελ του Avatar; Πάλι καλά που δεν έκανες αναπαραγωγή και τον Ντι Κάπριο πάνω στην σχεδία.
Πάραυτα, μπορεί να ξενέρωσα κομμάτι σε εκείνο το σημείο, η ταινία πάντως ήταν καλή, τα γραφικά άψογα και σίγουρα αξίζει να το δείτε, και αν μπορείτε να το κάνετε αυτό και 3D ακόμα καλύτερα.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος