Featured
  • 1
  • 2
  • 1
4,00 αστέρι (α)
4.00/5 2 Ψηφοφορίες

Είδος: Δράμα,Οικογενειακή,Sci-Fi & Fantasy

Director: Alexandra Clarke,Heather Conkie,Marly Reed

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Returning Series

Περίληψη: Όταν τρεις γενιές γυναικών επανενώνονται, μετά από αποξένωση για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ξεκινούν ένα διαφωτιστικό –και εκπληκτικό– θεραπευτικό ταξίδι που καμία από αυτές δεν θα μπορούσε να φανταστεί, καθώς μαθαίνουν πώς να βρίσκουν το δρόμο της επιστροφής η μια προς την άλλη.
The Way Home

Ηθοποιοί

• Jefferson Brown

Total episodes: 18
    • Rob Stewart

Total episodes: 7
Show information in first post provided by The Movie Database
The Way Home
Mothers and Daughters
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 1
Κυκλοφορία: 2023-01-15

Guest stars: Nik Salt, Beatriz Yuste, Gabriel Campoverde
Η Κατ και η έφηβη κόρη της, Άλις, μετακομίζουν στην μαμά της Κατ, την Ντελ. Ξεφεύγοντας από τις εντάσεις, η Άλις εξερευνά το αγρόκτημα και βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό ταξίδι.

Πρεμιέρα της σειράς. Αποκλειστικά στον Subs Player. Καλή διασκέδαση.
The Way Home
Scar Tissue
Επεισόδιο: 2
Κυκλοφορία: 2023-01-22

Προτείνεται στην Κατ να γράψει ένα βιβλίο για το οδυνηρό παρελθόν της οικογένειάς της. Η Ντελ θέλει να θάψει το παρελθόν, ενώ η Άλις ανυπομονεί να επιστρέψει σε αυτό.

Αποκλειστικά στον Subs Player. Καλή διασκέδαση.
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Bobcat
The Way Home
I Don't Want to Miss a Thing
Επεισόδιο: 3
Κυκλοφορία: 2023-01-29

Η Άλις ερωτεύεται στο ταξίδι της στο παρελθόν και έχει το πρώτο της φιλί. Η Κατ ξεκινά να δουλεύει στην τοπική εφημερίδα.

Αποκλειστικά στον Subs Player
  • Μου αρέσει
The Way Home
What's My Age Again?
Επεισόδιο: 4
Κυκλοφορία: 2023-02-05

Η Άλις βρίσκεται σστο παρελθόν σε διπλό ραντεβού με τους γονείς της. Η Κατ, ανακαλύπτει κάτι ανέλπιστο στο παρελθόν της.

• Μου αρέσει
The Way Home
Don't Dream It's Over
Επεισόδιο: 5
Κυκλοφορία: 2023-02-19

Η Κατ γίνεται συνοδός στον σχολικό χορό και επανασυνδέεται με τον Μπρέιντι. Η Άλις ζητά από τον Νικ να βρεθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία στο μέλλον.

• Μου αρέσει
The Way Home
Building a Mystery
Επεισόδιο: 6
Κυκλοφορία: 2023-02-26

Η Κατ και η Άλις προσπαθούν να σταματήσουν την εξαφάνιση του Τζέικομπ. Η Ντελ συνειδητοποιεί ότι η τραγωδία του Τζέικομπ δεν ήταν μόνο δική της, αλλά ολόκληρης της πόλης, και προχωρά προς τη θεραπεία.

• Μου αρέσει
The Way Home
The End of the World as We Know It
Επεισόδιο: 7
Κυκλοφορία: 2023-03-05

Η Άλις πηγαίνει στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι για την υποδοχή του 2000 για να συμπαρασταθεί στη φίλη της. Η Κατ ανακαλύπτει ένα νέο μυστήριο για τον πατέρα της, ενώ η Ντελ της αποκαλύπτει ένα παλιό μυστικό για αυτόν.

• Μου αρέσει
The Way Home
Lovefool
Επεισόδιο: 8
Κυκλοφορία: 2023-03-12

Όταν ένας παλιός φίλος επιστρέφει, η Άλις αντιλαμβάνεται πως η σχέση της με τον Νικ δεν έχει μέλλον, ενώ η Κατ σοκάρεται από ένα οικογενειακό μυστικό. Η Ντελ προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τον Μπάιρον.

The Way Home
The Day the Music Died
Επεισόδιο: 9
Κυκλοφορία: 2023-03-19

Αφού έμαθε ότι ο Κόλτον δεν είχε σχέση, η Κατ είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για το ατύχημά του και να διαλύσει τις φήμες ότι ήταν σκόπιμο. Η Κατ αποκαλύπτει στην Ντελ πως δεν είχε σχέση και οι αναμνήσεις της ξαναγυρίζουν. Παρά τις προσπάθειές του Έλιοτ και της Άλις για να μην επιστρέψει η Κατ στο 2000 και προσπαθήσει να αλλάξει την πορεία των γεγονότων, αυτή καταφέρνει και βρίσκεται εκεί.

The Way Home
Not All Who Wander Are Lost
Επεισόδιο: 10
Κυκλοφορία: 2023-03-26

Η Κατ και η Άλις επιστρέφουν στο 2000, στην κηδεία του Κόλτον. Ο Έλιοτ λέει στην Κατ πως πρέπει να πει στην Άλις πως και αυτή μπορεί και επιστρέφει στο παρελθόν. Η Ντελ συμβιβάζεται με τον θάνατο του Κόλτον. Η Κατ θυμάται νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του Τζέικομπ.

• Μου αρέσει
The Way Home
Επεισόδιο 2
Σεζόν: 2
Επεισόδιο: 2
Κυκλοφορία: 2024-01-28

• Μου αρέσει
The Way Home
Επεισόδιο 3
Επεισόδιο: 3
Κυκλοφορία: 2024-02-04

Guest stars: Alex Hook,Jefferson Brown,David Webster,Samora Smallwood,Remy Smith,Watson Rose,Rob Stewart,Alexander Eling,Vaughan Murrae,Stuart Hughes,Jonathan Whittaker,Siddharth Sharma

• Μου αρέσει
The Way Home
Επεισόδιο 4
Επεισόδιο: 4
Κυκλοφορία: 2024-02-18

Guest stars: Alex Hook,Al Mukaddam,Jefferson Brown,David Webster,Samora Smallwood,Remy Smith,Peyson Rock,Watson Rose,Kristen Holden-Ried,Tim Post,Rob Stewart,Alexander Eling,Vaughan Murrae,Samuel Braun,Monique Jasmine Paul,Siddharth Sharma

The Way Home
Επεισόδιο 5
Επεισόδιο: 5
Κυκλοφορία: 2024-02-25

Guest stars: Jefferson Brown,David Webster,Samora Smallwood,Marnie McPhail,Watson Rose,Kristen Holden-Ried,Tim Post,Rob Stewart,Alexander Eling,Vaughan Murrae,Stuart Hughes,Spencer MacPherson,James Gallanders,Devan Troy Semeniuk

• Μου αρέσει
The Way Home
Επεισόδιο 6
Επεισόδιο: 6
Κυκλοφορία: 2024-03-03

Guest stars: Alex Hook,Jefferson Brown,Remy Smith,Watson Rose,Kristen Holden-Ried,Tim Post,Rob Stewart,Vaughan Murrae,Spencer MacPherson

• Μου αρέσει
The Way Home
Επεισόδιο 7
Επεισόδιο: 7
Κυκλοφορία: 2024-03-10

Guest stars: Samora Smallwood,Marnie McPhail,Watson Rose,Kristen Holden-Ried,Tim Post,Rob Stewart,Alexander Eling,Spencer MacPherson,Kerry James

• Μου αρέσει
The Way Home
Επεισόδιο 8
Επεισόδιο: 8
Κυκλοφορία: 2024-03-17

Guest stars: Alex Hook,Jefferson Brown,David Webster,Samora Smallwood,Remy Smith,Marnie McPhail,Watson Rose,Kristen Holden-Ried,Rob Stewart,Alexander Eling,Spencer MacPherson,Kerry James,Siddharth Sharma

• Μου αρέσει
The Way Home
Επεισόδιο 9
Επεισόδιο: 9
Κυκλοφορία: 2024-03-24

Guest stars: Alex Hook,Al Mukaddam,David Webster,Remy Smith,Watson Rose,Kristen Holden-Ried,Stuart Hughes,Spencer MacPherson,Kerry James,Samuel Braun,Siddharth Sharma,Ben Caldwell,Gwyneth McFall-Gorman,Susan Hamann,Patrice Goodman,Devan Troy Semeniuk

• Μου αρέσει
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος