• 0
  • 0
  • 0
4,00 αστέρι (α)
4.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Αστυνομική,Δράμα

Director: Jason Smilovic,Todd Katzberg,Ken Robinson

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Canceled

Περίληψη: Στο Condor, ο νεαρός αναλυτής της CIA Joe Turner, θα δει τον ιδεαλισμό του να δοκιμάζεται, όταν βρεθεί απέναντι σε ένα φοβερό αλλά συνάμα λαμπρό σχέδιο που απειλεί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Εμπνευσμένο από το πολιτικό θρίλερ του 1975 από τον Σίδνεϊ Πόλακτ, Three Days of the Condor.
Condor

Εταιρείες Παραγωγής

Δίκτυα

Δείτε το στο...

Τελευταία επεξεργασία:
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Show information in first post provided by The Movie Database
Έχουν ήδη παιχτεί τα τρία πρώτα επεισόδια και δύο άτομα ξεκινήσαμε μετάφραση του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν. Ελπίζουμε ότι θα είναι στη διάθεσή σας σε λίγες ημέρες.
Εννοείται ότι υπάρχει χώρος για όποιον θέλει να βοηθήσει.
Χρειαζόμαστε βοήθεια, όσο περισσότεροι τόσο πιο γρήγορα θα βγει.

Στις καλές σειρές λέμε πάντα ΝΑΙ !!!! Αυτή είναι μια σειρά - πολύ δυνατή και πλούσια - που περιμέναμε πολύ καιρό - ακριβώς δυο χρόνια - μαζί με τις καθυστερήσεις και με τα γεγονότα της πανδημίας είχε αργήσει, αλλά τουλάχιστον ημερολογιακά είναι στον καιρό της.Πάσα βοήθεια στον ANTONINO ώστε να συμπληρωθεί η ομάδα είναι δεκτή.Τι στο καλό fansubbers είμαστε ;

Τελευταία επεξεργασία:
  • Τέλειο
Αντιδράσεις: trias
@apla Με σειρές που αγαπούσαμε ξεκινήσαμε να γράφουμε και εμείς.

Την συγκεκριμένη την κάναμε στο παλιό σαμπζ.

Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια;

Και θα βιώσεις την χαρά του να προσφέρεις, και θα δεις πως είναι η μετάφραση σε κάτι που σου αρέσει.

Με αφορμή τα γραφόμενα του apiko, χωρίς να είναι τίποτα από τα παρακάτω μομφή για οτιδήποτε και για οποιονδήποτε.
Πρώτον, ο apla μπορεί να μην είναι υποτιτλιστής, αλλά είναι μεταφραστής, γιατί πώς αλλιώς θα έγραφε τα υπέροχα άρθρα του στο φόρουμ. Αυτό που κάνει προφανώς είναι αυτό που του αρέσει και το κάνει καλύτερα από πάρα πολλούς και σίγουρα καλύτερα από οποιονδήποτε υποτιτλιστή. Σίγουρα δεν χρειάζεται συμπαράσταση, αλλά καμιά φορά είναι δύσκολο να εκφραστούμε για θέματα που μας αφορούν.
Δεύτερον, γιατί αναλίσκεσαι apiko με το τι κάνει ο κάθε χρήστης; Το ρωτάω γιατί η παραπάνω παραίνεσή σου έχει εκφραστεί πολλάκις.
Δεν θα ήταν καλύτερο να μας ενημερώνεις για το τι κάνετε στους vip, αφού οι υπόλοιποι απαξιούν; Να ενημερώνεται και ο εδώ κόσμος για τη δουλειά σας. Θεώρησέ το ως προτροπή προς το καλύτερο.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενά μου.

Τελευταία επεξεργασία:
Για τον αγαπητό Ρico Αpico,θα ήθελα να πώ ότι με κάλυψε ο trias .Δεν είμαι υποτιτλιστής.Καθομιλουμένη Αγγλική γλώσσα γνωρίζω και μόνο.Και σε παλαιότερους διαλόγους το έχω επαναδιατυπώσει.Αλλά και αν γνώριζα τα σούπερ τέλεια Αγγλικά δεν θα μπορούσα να το κάνω λόγω της φύσεως της εργασίας,ίσως κάποτε να δοκίμαζα.Προσφέρω κάτι διαφορετικό στο site από άλλη σκοπιά,την ενημέρωση ως blogger σε θέματα Επ.Φαντασίας και πρωτότυπων σεναρίων για να μη παρεξηγούμαι... και ..ναι σίγουρα υπάρχει και άλλη θεματογραφία που μπορεί όποιος θέλει και μπορεί, να εμπλουτίσει το site.Εγω πάντως χαίρομαι για όλους εσάς που προσφέρετε και σας ευχαριστώ !!! R e s p e c t....

Για εμένα trias έχει περάσει ο καιρός που αναλωνόμουν.

Προσπαθώ να του πω, αφού σου αρέσει πάρε μια ιδέα από πρώτο χέρι, είναι μια εμπειρία και αυτό.

Για τους Vip είμαι και συνεχίζω να γράφω, λίγο πιο ήρεμα και κάνοντας και ασχολούμενος και με άλλα χόμπι.

Δεν είμαι πλέον κατ επιλογή " Στην πρώτη γραμμή ".

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπ' όψιν τώρα που το θυμήθηκα, έτσι για την ιστορία.
Την σειρά αυτή την πρότεινα εγώ να την κάνουμε. Την πρώτη σεζόν.

Όπως και την Hanna.

Και την Hanna μου λέει ο Fourp, κάτσε μην γράφεις. Κάτσε και απόλαυσέ την.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και από εδώ,πιο επίσημα, τώρα που η σειρά ολοκληρώθηκε,ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα που στήριξε το Condor στην season 2!Επίσης να προσθέσω ότι οι δυνατές σειρές δεν πρέπει να χάνονται ,οποιουδήποτε είδους.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος