Subs Player - Απορίες και συζήτηση

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Εδώ αναφέρετε προβλήματα και απορίες που έχετε.
Επίσης, συζητάμε γενικότερα για τον player.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ καλή και χρήσιμη κίνηση το stream σε συσκευές μέσω http, μέχρι να το φτιάξετε να παίζει σε περιβάλλον android. Αλλά τι κάνουν οι τρεις μέθοδοι που δίνετε;
 
Καλησπέρα. Η 1η είναι η default. Θεωρητικά παίζει τα πάντα και σε άριστη ποιότητα, αλλά "απασχολεί" τον επεξεργαστή 20-25%. Η 2η, επίσης, παίζει σε άριστη ποιότητα, όχι όμως τα πάντα και "απασχολεί" τον επεξεργαστή 15-20%. Η 3η είναι για πιο αδύναμους επεξεργαστές με την ποιότητα να πέφτει στο ήμισυ, αλλά παίζει κι αυτή τα πάντα. Όπως βολευτεί ο καθένας. Αναμένω τις εντυπώσεις σας.
 
Η δουλειά σας στο κομμάτι του player είναι εξαιρετική και βελτιώνεται με ρυθμούς εκθετικής προόδου. Συγχαρητήρια!
 
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Πραγματικά θέλουμε να το αγαπήσει ο κόσμος και αυτό το εγχείρημα.
ΥΓ. Η επόμενη αναβάθμιση, μάλλον, θα είναι και η καλύτερη. Ήδη διορθώθηκαν πολλά και προστίθενται και νέα καλούδια.
 
Όπως καταλαβαίνεις σίγουρα δεν πρόκειται για ιό. Αν δεν σε αφήνει, βάλ' το στις εξαιρέσεις του defender. Στείλε μου σε μήνυμα ποιες ακριβώς απειλές βρίσκει;
 
Πατάω...και τα έχει εξαφανίσει όλα.

Απλά δεν με αφήνει να τον κατεβάσω.
 
Τον έχουν κατεβάσει τόσοι. Σίγουρα θα σε αφήσει. Κάτι άλλο συμβαίνει. Και τι έχει εξαφανίσει ακριβώς; Όταν λες όλα;
 
Screenshot_2.jpg
 
'Ό,τι κατάλαβες...κατάλαβα...απλώς...δεν με αφήνει όταν φτάσει στο 99%
 
Και δεν υπάρχει και τίποτα στις λήψεις, τον σβήνει τελείως.
 
Εγώ το κατέβασα κανονικά και έκανα την εγκατάσταση μέσα από το ζιπαρισμένο αρχείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι τυχαίο μήπως; Με windows 10 pro.
 
Σε όσα συστήματα υπάρχει η δέσμευση για πιστοποιημένες εφαρμογές, δεν θα παίξει. Ποτέ δεν πρόκειται να πιστοποιηθεί. Το ξεκαθαρίζω.
 
Μία πρόταση για διόρθωση είναι να ξεκινουν τα βίντεο με την αυθεντική αναλογία τους και όχι σε 16:9. Ας πούμε το Utopia που βλέπω είναι 2.39:1 και αν δεν το επιλέξω χειροκίνητα βγαινει παραμορφωμένο.
 
την αναλογία 2.39:1 την έχω αφαιρέσει. Πού την βρήκες; Τέλος πάντων, μετά από πολλά πειράματα κατέληξα ότι δεν είναι το καλύτερο να το αφήνω ελεύθερο. Η πιο διαδεδομένη αναλογία είναι 16:9. Βέβαια, μπορείς να επιλέξεις όποια θέλεις και θα μείνει η επιλογή σου και για μετά. Προσωπικά το χρησιμοποιώ χωρίς αναλογία. Προσαρμογή στο παράθυρο.
Αν θέλεις να συμπεριληφθούν και άλλες αναλογίες, εκτός των τυπικών που πιστεύω τις έχω όλες, γράψε μου και θα τις συμπεριλάβω.
 
προστέθηκαν και νέες δυνατότητες, όπως η λειτουργία always on top και η εύρεση παρουσίασης σειράς ή ταινίας στα imdb και tmdb.
Θυμάμαι στην έκδοση 2.0.1.5 που συζητούσαμε ότι ο player έχει γίνει πια ανταγωνιστικός και πως δεν του λείπει τίποτα και πως έχει τα πάντα και μπλα μπλα μπλα...
Τον βλέπω τώρα και σκέφτομαι πού μπορείς πια να τον φτάσεις;
Συγχαρητήρια @trias . Εκτός από καλός υποτιτλιστής είσαι και καταπληκτικός προγραμματιστής.


👏👏👏
 
Όταν παίρνεις τα εύσημα από έναν άνθρωπο που δίνει τόσα στον χώρο του ερασιτεχνισμού δεν μπορεί να είναι παρά μόνο τιμητικό. Ευχαριστώ antonino, αλλά είμαι ερασιτέχνης και στα δύο. Υπάρχουν πολλοί που θα τα έκαναν πολύ καλύτερα, εγώ όμως αυτό μπορώ και αυτό έκανα και συνεχίζω να κάνω. Από αγάπη για τον χώρο και μόνο. Για το επόμενο διάστημα, όμως, λέω μόνο να υποτιτλίζω. Γι' αυτό βρες καμιά καλή σειρά να ξεκινήσουμε... ;)
 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος