Subs Player - Απορίες και συζήτηση

για την εκπληκτική δουλειά σου
Ευχαριστώ και πάλι, Lobby και με αφορμή το σχόλιό σου θέλω να πω πως ναι, ο subs player έγινε με μεράκι και μακάρι να βρεθεί και κάποιος άλλος με γνώσεις για να γίνει και για android. Να επισημάνω, όμως, κάτι. Δεν είναι εφαρμογή που ανήκει μόνο σε εμένα, ούτε και έχει την αποκλειστικότητα το fansubbers, αλλά είναι μια δημιουργία Ελλήνων ερασιτεχνών υποτιτλιστών (όπως λέει και η σελίδα στο facebook) και ανήκει σε όλους όσους έχουν χόμπι τους τον υποτιτλισμό. Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβουν οι υπόλοιποι υποτιτλιστές πως έχουν ένα εργαλείο στη διάθεσή τους που μπορεί να αναπτύξει τον ερασιτεχνικό υποτιτλισμό (την επισκεψιμότητα στις σελίδες τους, τη συνεννόηση, το ολοκληρωμένο πακέτο της δημιουργίας τους), χωρίς να συνδέονται με άλλους που "τρέφονται" με τη δουλειά τους ή να τους έχουν ανάγκη για να προβληθούν. Αυτός είναι ο βασικός προορισμός του subs player, ασχέτως αν στην πορεία έγινε ένας πλήρης media player που μπορεί ο καθένας να τον έχει για βασικό του, καθώς παίζει τα πάντα (έτσι, για να ευλογούμε τα γένια μας. :) ).

Για τυχόν προβλήματα, λάθη, ελλείψεις στον subs player, μπορείτε να γράφετε εδώ. Ως τώρα, με τη δική σας συνδρομή βελτιώθηκε και ελπίζω έτσι να συνεχίσει.

• Τέλειο
Αντιδράσεις: Bobcat
Καλησπερα σ΄ολους,προσπαθω να δω μια σειρα με τον subsplayer ivalo(arctic circle) συγκεκριμενα δεν ανοιγει το πρωτο επεισοδιο με τιποτα το δευτερο και τριτο κανονικα και το τελευταιο, καποια λυση στο προβλημα εαν εχετε να προτεινετε κατι.

Ευχαριστω

Καλησπέρα. Υπάρχει μια δυσκολία στα παλιότερα λινκ. Τώρα, είδα το Ivalo και δεν παίζει το 7. Τα υπόλοιπα τα επεισόδια παίζουν. Αν σε κάποιο (πλην του 7) δεν παίζει αμέσως, προσπάθησε ξανά. Το 7 θα αντικατασταθεί τις επόμενες μέρες. :)

Hello from USA
Subs Player and Windows 11 partying_face

w11.JPEG

Live Long And Prosper Star Trek GIF by Cameo

Να 'σαι καλά, φίλε μου. Και το είχα ένα άγχος τι γίνεται με τα 11...
Καιρό έχω να σε δω στο φόρουμ. Όλα καλά;

Πως κατεβάζουμε τους υπότιτλους?

Όταν τρέχω το πρόγραμμα subs player 2.0.5.7 μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει ίντερνετ ενώ έχει κανονικά ίντερνετ ο υπολογιστής.

Και θα υπάρχει έκδοση των υποτιτλων που να μπορούμε να τους δούμε με άλλα προγράμματα?

Καλημέρα. Το πιο πιθανό είναι να έχεις αποκλείσει από το antivirus την εφαρμογή. Η εφαρμογή συνδέεται στο internet, όπως κάθε άλλη, π.χ. ο browser που χρησιμοποιείς. Είναι απαραίτητο να "βλέπει" internet, αλλιώς πώς θα παίξει το stream. Σε κάθε επεισόδιο υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις τον κωδικοποιημένο υπότιτλο και να το δεις offline με δικό σου βίντεο. Πατάς το συννεφάκι και κατεβαίνει.

Κι όμως όχι γιατί στο pc που το εγκατέστησα δεν έχει anti-virus.

Και ποιος browser αφού στη ουσία τρέχεις το πρόγραμμα που είναι γι αυτό το λόγο.
Κυρίως τον Firefox χρησιμοποιώ

Έχει τον windows defender, αφού δεν έχεις άλλο. Το πρόγραμμα είναι πλήρης media player, δεν είναι μόνο για αυτόν τον λόγο. Μπορείς να δεις και offline σου έγραψα. Με την ίδια λογική που βλέπει διαδίκτυο το firefox, βλέπει και ο player. Αυτό σου εξήγησα. Αν δεν μπλοκάρει το ένα, δεν πρέπει να μπλοκάρει και το άλλο.

Κι όμως στο subs player από το site σας δεν έχει πρόσβαση στο ιντερνετ γιατί σου είπα τι μυνημα μου βγάζει.

Αλλά προγράμματα όπως π.χ. BS.Player μια χαρά μπορεί να μπει στο ίντερνετ.

Επειδή μάλλον δεν με πιστεύεις γι' αυτό και ανέβασες φώτο του προγράμματος ότι δουλεύει σωστά.

Ορίστε λοιπόν και η δική μου φώτο με το ίδιο πρόγραμμα που δεν δουλεύει σωστά.
image.jpg

Και ακόμα δεν μου έχετε απαντήσει ότι θα κυκλοφορήσετε τους υπότιτλους σκέτους?

Αγαπητέ, από την αρχή σε πίστεψα. Σου ανέβασα φώτο για να δεις πως αλλού παίζει. Και βλέποντας τη δική σου φώτο βλέπω ότι διαβάζει από το ίντερνετ αυτό που λέει "Δείτε Bulletproof... κλπ", αλλά δεν διαβάζει τη φωτογραφία. Προς το παρόν δεν πάει κάπου το μυαλό μου, ούτε έχει τύχει ξανά. Θα το δω, αλλά δες κι εσύ το σύστημά σου. Οι υπότιτλοι το πιο πιθανό είναι να μη βγουν σε άλλα στέκια. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα.

Καιρό έχω να σε δω στο φόρουμ. Όλα καλά;
Όλα καλά φίλος.
Ορίστε λοιπόν και η δική μου φώτο με το ίδιο πρόγραμμα που δεν δουλεύει σωστά.
Φίλος, το πρόγραμμα τα σπάει. Παίζει Αμερική σε τρία διαφορα μηχανήματα και δεν κολλάει τίποτα. Δες το μηχάνημά σου. Έχεις θέμα

Τι να δω?

Το subs player ειναι το μονο προγραμμα το οποιο χρειαζεται ιντερνετ και ενω ο υπολογιστης εχει κανονικα δεν βλεπει οτι εχει ιντερνετ.
Όλα καλά φίλος.

Φίλος, το πρόγραμμα τα σπάει. Παίζει Αμερική σε τρία διαφορα μηχανήματα και δεν κολλάει τίποτα. Δες το μηχάνημά σου. Έχεις θέμα
Έχω εγώ θέμα που υπάρχει μόνο σε αυτό το πρόγραμμα και σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο(windows media player, BS.Player, vlc player και σε άλλα πολλά)
Απλα δεν θα το σχολιάσω καν αυτό.

Άρχισα να εκνευρίζομαι. Άνοιξέ τον τώρα και δες ότι σε χαιρετάει. ΒΛΕΠΕΙ κανονικά και από εσένα διαδίκτυο. Έχεις θέμα στο system.drawning (πιθανόν λόγω framework που ίσως πειράχτηκε από παιχνίδια), αλλά δεν θα επεκταθώ. Σε κάθε περίπτωση σου έγραψε ο antonino πού θα βρεις αλλού τους υπότιτλους κωδικοποιημένους και βάλε τους να τους δεις με το βίντεό σου, αδερφέ. Από τον subs player. Όπως κάνεις και με τον BS player.
Για το θέμα δεν θα απαντήσω ξανά.

Ισως γιατί πολύ απλά ΔΕΝ δεχεστε ότι το πρόγραμμα σας μπορεί να ΜΗΝ δουλεύει σωστά σε μερικά pc επειδή δεν έχει φτιαχτεί καλά εξ αρχής αλλιώς θα δούλευε κανονικα όπως όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά.

Ο Θανασάκης του Αρκά είσαι βρε; :p
Λοιπόν, είδες που σε χαιρετάει;
Χωρίς τίτλο.jpg

Αν δεν το βλέπεις, απεγκατέστησε τον player, δεν τον χρειάζεσαι. Αν πάλι το βλέπεις και επιμένεις πως "δεν βλέπει ίντερνετ"... οκ. Πάλι απεγκατέστησέ τον. Δεν κάνει για εσένα. Υπότιτλους δικούς μας θα δεις μόνο από αυτόν. Καληνύνχτα, αγαπητέ.

Ο Θανασάκης του Αρκά είσαι βρε; :p
Λοιπόν, είδες που σε χαιρετάει;
Προβολή συνημμένου 3722
Αν δεν το βλέπεις, απεγκατέστησε τον player, δεν τον χρειάζεσαι. Αν πάλι το βλέπεις και επιμένεις πως "δεν βλέπει ίντερνετ"... οκ. Πάλι απεγκατέστησέ τον. Δεν κάνει για εσένα. Υπότιτλους δικούς μας θα δεις μόνο από αυτόν. Καληνύνχτα, αγαπητέ.
Πάμε ακόμα μια φορά γιατί δεν καταλαβαίνεις τι γράφω καν ίσως γιατί επειδή έχεις νευριάσει που σε ΜΕΡΙΚΆ PC το πρόγραμμα σου ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ σωστά δεν διαβάζεις και τα ποστ ακριβώς τι λένε.

Το οτι δουλεύει σε εσένα δεν σημαινει ότι δουλεύει σε όλους.

Τη φώτο που ανέβασα κάποια ποστ πριν που δείχνει ότι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ την είδες καθόλου ή απλά παραθέτεις το δικό σου pc που σου δουλεύει το πρόγραμμα;;;

Και αν νομίζεις ότι είμαι ο μόνος που δεν του δουλευει σωστά απλά τσέκαρε το τοπικ με τα προβλήματα του προγράμματος που έχουν φτιάξει σε αυτό το φόρουμ.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος