Subs Player Ιστορίες Για Αγρίους (2014)

0,00 αστέρι (α)
0.00/5 0 Ψηφοφορίες
Τίτλος: Wild Tales

Σλόγκαν: We can all lose control

Είδος: Drama,Thriller,Comedy

Σκηνοθέτης: Damián Szifron

Ηθοποιοί: Ricardo Darín,Leonardo Sbaraglia,Érica Rivas,Oscar Martínez,Rita Cortese,Julieta Zylberberg,Darío Grandinetti,María Marull,Mónica Villa,César Bordón,Walter Donado,Nancy Dupláa,Luis Mazzeo,María Onetto,Osmar Núñez,Germán de Silva,Diego Velázquez,Alan Daicz,Diego Gentile,Diego Starosta,Marcelo Frasca,Lucila Mangone,Carlos Alberto Vavassori,Juan Santiago Linari,Andrea Garrote,Pablo Moseinco,Federico Liss,Pablo Chao,Noemí Ron,Camila Sofía Casas,Ramiro Vayo,Abián Vainstein,Liliana Weimer,Claudio Delan,Graciela Fodrini,Margarita Molfino,Marcelo Pozzi,Paula Grinszpan,Miguel Di Lemme,María Laura Caccamo,Pablo Machado,Horacio Vay,Javier Pedersoli,Héctor Drachtman,María Rosa López Ottonello,Carlos Moyá,Juan Pablo Colombo,Miguel Ángel Platinado Grando,Victoria Rolando González,Martín Gervasoni,Lucrecia Gelardi,Ricardo Truppel,Fiorella Pedrazzini,Alejandro Angelini,Cristina Blanco,Daniel Merwicer,Mariano Sigman,Camila Franco,Gustavo Bonfigli,Ángel Frega,Horacio Nin Uria,Alfonso Grispino

Status: Released

Κυκλοφορία: 2014-08-21

Διάρκεια: 122

Περίληψη: Injustice and the demands of the world can cause stress for many people. Some of them, however, explode. This includes a waitress serving a grouchy loan shark, an altercation between two motorists, an ill-fated wedding reception, and a wealthy businessman who tries to buy his family out of trouble.

Δείτε το στο...

Trailer Videos

• Wild Tales Official Trailer 1 (2014) - Oscar-Nominated Brazil Anthology HD

• Trailer
    • Brian Trenchard-Smith on WILD TALES

• Featurette
Οι πληροφορίες για την ταινία παρέχονται από το The Movie Database
ttaZHjuyiyBqH85sOBqgWxczqdJ.jpg

Τίτλος: Ιστορίες Για Αγρίους

Σλόγκαν: Ο καθένας μας μπορεί να χάσει τον έλεγχο.

Είδος: Δράμα, Θρίλερ, Κωμωδία

Σκηνοθέτης: Damián Szifron

Ηθοποιοί: Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, Érica Rivas, Oscar Martínez, Rita Cortese, Julieta Zylberberg, Darío Grandinetti, María Marull, Mónica Villa, César Bordón, Walter Donado, Nancy Dupláa, Luis Mazzeo, María Onetto, Osmar Núñez, Germán de Silva, Diego Velázquez, Alan Daicz, Diego Gentile, Diego Starosta, Marcelo Frasca, Lucila Mangone, Carlos Alberto Vavassori, Juan Santiago Linari, Andrea Garrote, Pablo Moseinco, Federico Liss, Pablo Chao, Noemí Ron, Camila Sofía Casas, Ramiro Vayo, Abián Vainstein, Liliana Weimer, Claudio Delan, Graciela Fodrini, Margarita Molfino, Marcelo Pozzi, Paula Grinszpan, Miguel Di Lemme

Πρεμιέρα: 2014-08-21

Διάρκεια: 122

Περίληψη: ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ 200 ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! Υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης. Κέρδισε το BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης. Η αγανακτισμένη Αργεντινή, με γλυκόπικρες σκέψεις αλλά και σαρωτικό χιούμορ.

relatos-4.jpg

Τι κοινό μπορεί να υπάρχει σε μια αεροπορική πτήση γεμάτη επιλεγμένους επιβάτες, έναν διεφθαρμένο πολιτικάντη, μια βιαστική προσπέραση, έναν μηχανικό κατεδαφίσεων, τον έφηβο γιο ενός πλούσιου και σε μια γαμήλια δεξίωση;​

Όλα αυτά μαζί συνθέτουν αυτή την υπέροχη ταινία, μια ανθολογία μαύρης σάτιρας. Είναι ιστορίες καθημερινές, ιστορίες απόγνωσης και ενίοτε εκδίκησης.​

Το είδα επειδή μου το πρότεινε μια καλή φίλη, το είδα επειδή μου είπε ότι θα με απελευθερώσει και η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό.​

Όλες οι ιστορίες ξεκινούν από μια απλή και συνηθισμένη σκηνή. Και εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις τι θα δεις, όλα ανατρέπονται, όλα βαίνουν διαφορετικά. Το γέλιο, διαδέχεται την αμηχανία, την απέχθεια, ακόμα και το δάκρυ. Από την απάθεια, βιώνω μια ανατρεπτική αλλαγή, περνώ στην αγανάκτηση λόγω αυτών που βλέπω. Εκεί που τα πράγματα κυλούν σχετικά ομαλά, όλα ανατρέπονται. Μακάβριες αλλαγές στα όρια της υπερβολής. Όλα αυτά με ισχυρές δόσεις μαύρου χιούμορ. Θα έλεγα ότι μπερδεύτηκα, παρά απελευθερώθηκα.​

Όμως, σε κάθε μία από αυτές τις έξι μικρές «Ιστορίες για Αγρίους», είδα κάπου τον εαυτό μου. Συνεχώς σκέφτομαι, «τι θα έκανα αν συνέβαινε σε εμένα»; «Πώς θα αντιδρούσα εγώ στη θέση του»; «Τι θα γινόταν αν μπορούσα να κάνω όσα πραγματικά σκέφτομαι»; «Αν αντιδρούσα με απόλυτη ειλικρίνεια, αφήνοντας ελεύθερο το ένστικτό μου, πόσες Ιστορίες για Αγρίους θα είχα να διηγηθώ»; Ομολογώ ότι ήταν πολύ λυτρωτικό να βλέπω τους πρωταγωνιστές να νικούν τη λογική, την κοινωνική υποκρισία και την πολιτική ορθότητα μιας και δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Άρα, τελικά, μπορώ να πω ότι ναι, με απελευθέρωσε.​

@Pepa, σε ευχαριστώ.

Την ταινία μπορείτε να τη βρείτε στον Subs Player για online θέαση.
Επίσης, αν τη θέλετε για το προσωπικό σας αρχείο, στον Player μπορείτε να βρείτε τον υπότιτλο, αλλά και προτεινόμενη σελίδα για torrent.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος