Magico Team

Ευκαιρία να σας πω και ένα νέο, δεν ξέρω αν το παρατήρησε ήδη κανείς.

Η ομάδα υποτιτλισμού του magico και η διαχείριση του ομώνυμου σάιτ αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Δηλαδή η ομάδα αυτονομήθηκε και έγινε ανεξάρτητη.

Ο «χωρισμός» ήταν φιλικός, το λέω για να προλάβω σχόλια για τσακωμούς και διάφορα, αλλά από εδώ και πέρα θα είμαστε «ελεύθερα πουλιά».

Διάφορα έργα και σειρές που κάνουμε συνεχίζονται κανονικά.

Δεν έχω τίποτα προσωπικό να λύσω με το Magico, αντιθέτως, λέω δημόσια ότι οι διαχειριστές του είναι συζητήσιμοι. λογικοί και κύριοι στις συμφωνίες τους. Είναι επικεντρωμένοι σε αυτά που πιστεύουν ή θέλουν να πετύχουν. Δεν είναι άδικα στη θέση που βρίσκονται.
Όμως, όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον ερασιτεχνικό υποτιτλισμό.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που πήρατε την απόφαση να αποδεσμευτείτε.
Καλές μεταφράσεις και καλή διασκέδαση.
Ελπίζω να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε για τις κινήσεις σας.

Μήπως θα έπρεπε να ενημερώσετε ότι τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο να αυτονομηθείτε;
Η ανεξαρτησία βλέπετε δεν είναι εύκολη και απαιτεί θυσίες.

Η επόμενη ανακοίνωση βγήκε την Παρασκευή.
Λυπάμαι που δεν βιαστήκατε να ανακοινώσετε και αυτά τα νέα νωρίτερα.

Καλές μεταφράσεις στο νέο σας σπίτι.

Συνημμένα

• Screenshot 2020-12-09 192959.jpg
    Screenshot 2020-12-09 192959.jpg
    51,6 KB · Προβολές: 177
Αντώνη, έχεις απόλυτο δίκιο.

Αλλά…

Από φίλους δεν περίμενα ειρωνείες και κακεντρεχή σχόλια, τουλάχιστον χωρίς να μου μιλήσουν πρώτα.

Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς τελείωνε ο χρόνος μου στον χώρο, οπότε θα επιστρέψω εκεί απ’ όπου ξεκίνησα.

Καλή συνέχεια σε όλους, θα σας βλέπω σαν θεατής πια.

Ο strangeloop ήταν και παραμένει φίλος.
Η κίνηση του μαγικού είναι από αυτά τα κομματάκια που:
1. Υποτιμά την προσωπικότητα των μεταφραστών και αυτό το οποίο κάνουμε και
2. Βάζει τα θεμέλια για νέα κυνηγητά. Αυτοί είναι προστατευμένοι, οι υπόλοιποι θα τα γευτούν.
Βάζουν λέει και στρίμινγ εκ νέου. Ξέρετε, με τους υπότιτλους που φτιάχνουν όλοι οι άλλοι και αυτοί που, ω τι τιμή, θα είναι δια βίου δωρεάν. Χα χα χα...
Να σας πω μια ιστορία προ διμήνου. Ένας από τους διαχειριστές του τορεντάδικου τζούκμποξ (θα παίζει μόνο αν πληρώσεις) που ενδιαφέρεται μόνο για τη διασκέδασή μας, μου είπε ειρωνευόμενος πως θα μου δίνει κάθε μήνα ό,τι περισσεύει από την εκκαθάριση. Εδώ, στο τσατ του φόρουμ. Σήμερα μπήκα στη σελίδα τους και μου είχαν στείλει αυτό.
Χωρίς τίτλο1.jpg

Πρώτον, δεν είχαμε πει κάτι τέτοιο και δεύτερον, αν το στείλατε σε όλους ρε παιδιά θα σας κατηγορήσω για διαφυγόντα κέρδη...
Ντροπή κύριοι για τον τρόπο που προσηλυτίζετε μεταφραστές δίνοντάς τους τη δωρεάν πρόσβαση σε μια σελίδα που δεν παράγει τίποτα, αλλά αναπαράγει οτιδήποτε και διαβιεί παρασιτικά.

Aν δεν φοβόμουν να ξεκινήσει πραγματικό κυνηγητό στα ελληνικά υποτιτλάδικα (τα σωστά μεταξύ μας, όλοι γνωρίζουμε ποιοι είμαστε οι σωστές κοινότητες) θα έκανα επώνυμη καταγγελία και θα τους κυνηγούσα νομικά όσο δεν πάει! Με τα παιδιά που μεταφράζουν εκεί ως βάση δεν έχω κανένα θέμα απολύτως. Με τη συγκεκριμένη σελίδα και κάθε είδους στριμάδικο και τορρεντάδικο ελληνικό έχω και θα έχω αιώνια απέχθεια!

Και να συμπληρώσω ότι πραγματικά είναι επικίνδυνο αυτό που κάνουν για τους ίδιους πρωτίστως! Άμεσα πάνε να βγάλουν κέρδος έτσι και εύκολα μπορούν να τη φάνε! Συγγνώμη αν θα φανώ κακός, αλλά για μένα μακάρι να τους πιάσουν και να χωθεί κάποιος μέσα πραγματικά (ή με αναστολή) για να πέσει εντελώς η σελίδα και να κοπεί ο τσαμπουκάς σ' όποιον θα σκεφτόταν να αναλάβει να το συνεχίσει.

Φίλε ταόκλα ειλικρινά δεν το εύχομαι, ούτε και θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο. Μακάρι να είναι πάντα καλά και ελεύθεροι. Το «παράπτωμά» τους είναι μίκρο για να μπλέξουν τόσο άσχημα.
Αυτό που με εκνεύριζει είναι η εκμετάλευση αυτού που κάνω και ο τρόπος προσέγγισης νέων μεταφραστών (που είναι εντελώς εξευτελιστικός).
Οι κάθε μαγικοί πατάνε σε αυτό που λένε ευθαρσώς πως «τρώμε τις σάρκες μας» και δεν έχουν και πολύ άδικο, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ.
Το φόρουμ αυτό δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για συνεννόηση μεταξύ μας στα βασικά τουλάχιστον.
Προς τιμή σου ταόκλα, είσαι ενεργός στο φόρουμ στα θέματα που επιλέγεις, αλλά με κάθε ειλικρίνεια θα ευχόμουν να ήταν περισσότερο δυναμική η παρουσία του xsubs.tv.

Μια δεκαετια συν γιατι πλεον ειμαι στα 42..η ιδια φαγωμαρα.. γκάις αν δεν την παλευετε σταματηστε να κανετε υποτιτλους.. οταν κατι κυκλοφορει ελευθερο ειτε το εχετε κανει εσεις ειτε ο οποιοσδηποτε κ το ανεβασετε/ουν θα αλλαξει 1000 χερια κλπ κλπ
η ολη ουσια ειναι το κεφι που κανει ο καθενας κανοντας srt, η ικανοποιηση που νιωθει ειτε μονος ειτε με την παρεουλα του, ειναι κριμα να χαλανε παρεες... μια χρυση τομη..με καλη θεληση ολα γινονται...
αντε κ καλες γιορτες με υγεια στις οικογενειες σας..

Βρειτε τα..

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος