Carnival Row

 • 0
 • 0
 • 0
0,00 αστέρι (α)
0.00/5 0 Ψηφοφορίες

Είδος: Αστυνομική,Δράμα,Sci-Fi & Fantasy

Director: Travis Beacham,René Echevarria

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: Ένας άνθρωπος ντετέκτιβ και μία νεράιδα επανεκκινούν έναν επικίνδυνο δεσμό σε ένα φανταστικό Βικτωριανό κόσμο όπου η αβέβαιη ειρήνη της πόλης καταρρέει όταν μια σειρά από φόνους αποκαλύπτουν ένα απίστευτο θεριό.
Carnival Row

Δίκτυα

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

  • Arty Froushan

   Total episodes: 18
  • Ariyon Bakare

   Total episodes: 13
  • Andrew Buchan

   Total episodes: 7
  • Jacqueline Boatswain

   Total episodes: 4
  • David Crowley

   Total episodes: 2
  • Wil Johnson

   Total episodes: 1
  • Sean Cernow

   Total episodes: 1
  • Andrew Bicknell

   Total episodes: 1
  • Steven Elder

   Total episodes: 1
Τελευταία επεξεργασία:
Show information in first post provided by The Movie Database
Η φιλόδ carnvial-row.jpgοξη περιπέτεια φαντασίας του Amazon με πρωταγωνιστές τον Orlando Bloom και την Cara Delevingne ξεκινά συγκεχυμένα, αλλά βρίσκει γρήγορα τον βηματισμό της.

Η Amazon κάνει ένα αποφασιστικό βήμα να διεισδύσει στον κόσμο του sci-fi και της φαντασίας (σε μεγάλο βαθμό επειδή ο Jeff Bezos είναι φαν της εξέλιξης των ειδών) με την τελευταία της προσπάθεια να μαγνητίσει το κοινό με μια επική ιστορία, το Carnival Row, που αναμιγνύει βαθιά μυθολογικά στοιχεία με ένα δημιουργικά ζοφερό και διαχρονικό σκηνικό (υπενθυμίζοντας τη βικτοριανή εποχή) και σύγχρονα θέματα φυλετικών διακρίσεων, τάξεων, μετανάστευσης και σεξουαλικής ταυτότητας. Ένα πολύ φιλόδοξο μείγμα.

Χωρίς αμφιβολία, το Carnival Row ανεπιτυχώς και άστοχα θα αντιπαρατεθεί με το Game of Thrones, με το οποίο, φυσικά, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό του κόσμου που ζούμε.

Το πρώην κινηματογραφικό σενάριο του Travis Beacham (Electric Dreams του Philip K. Dick) είναι κάπως σκοτεινό για τα ενδιαφέροντα και την ιστορία και έχει διευρυνθεί με τη βοήθεια του συν-δημιουργού και συγγραφέα Rene Echevarria (Star Trek: Deep Space Nine) ώστε να διορθωθούν οι συχνά διαφορετικές επιρροές, κάτω από την ομπρέλα της «φαντασίας». Χρειάζονται μερικά επεισόδια για να ξεδιπλωθεί όλη η μυθοπλασία - και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει αρνητικά πολλούς θεατές - αλλά τελικά, όταν προχωρήσει η ιστορία, μπαίνουν όλα στη θέση τους.

Το Carnival Row έχει ένα δυνατό cast ηθοποιών και πραγματεύεται τον αγώνα ανθρώπων, νεράιδων και ενδιάμεσων ανθρωποειδών να τα καταφέρουν σε έναν σκοτεινό κόσμο μαγείας και ρεαλισμού σε συνδυασμό με τη βρετανική αστυνομική τακτική της εποχής του Τζακ του Αντεροβγάλτη. Η σειρά είναι γεμάτη με πολιτικές μηχανορραφίες, αλλόκοτες δολοφονίες και διαφορετικές φυλές πολεμιστών. Αν αυτά σας εξάπτουν τη φαντασία τότε Το Carnival Row είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε.

Ο Orlando Bloom παίζει τον Rycroft Philostrate, έναν ντετέκτιβ στο Μπεργκ, που μοιάζει με μια βικτοριανή steampunk μητρόπολη, με τους σκοτεινούς, λασπώδεις δρόμους, όπου συναντάς ανθρώπους να τεμαχίζουν μέχρι και γουρούνια σε κοινή θέα (και συχνά ο ένας τον άλλον). Πολλά από αυτά δίνουν μια αίσθηση συνδετικού ιστού στον κόσμο που ο σκηνοθέτης Thor Freudenthal θέλει να αποδώσει στα δύο πρώτα επεισόδια και βοηθούν στο να γίνει πιο ξεκάθαρο το θέαμα που θα ακολουθήσει.

Το Μπεργκ, παλιότερα, στήριζε τους fae, μια φυλή νεράιδων από το Tirnanoc, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τη Συμμαχία, μια νεφελώδης ομάδα εθνικών κρατών που είναι επικίνδυνα ισχυρή. Η Συμμαχία κατέλαβε το Tirnanoc όταν το Μπεργκ αποσύρθηκε, δημιουργώντας προσφυγική κρίση.
Ο Philo, όπως είναι γνωστός, ερωτεύτηκε τον Vignette (Cara Delevingne), μια βίαια fae μαχήτρια κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ήταν από τα τελευταίες που εγκατέλειψαν τη Συμμαχία, χρόνια αργότερα, και κατευθύνθηκε στο Μπεργκ, όπου επανασυνδέθηκε με τον Philo (όχι ευχάριστα, αφού πίστευε ότι ήταν νεκρός όλα αυτά τα χρόνια). Μαζί θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν τις διάφορες δυνάμεις που μαστίζουν το Μπεργκ.


carnival-row-header-amazon.jpgΑν δεν είστε σε διάθεση «φανταστικού», πιθανότατα θα θεωρήστε ότι πρόκειται για ένα συνονθύλευμα μύθων. Το Carnival Row είναι ακριβώς αυτό, αλλά επιτυγχάνει επειδή είναι διαφορετικό και ακριβή παραγωγή με τη χρησιμοποίηση σύγχρονων CGI.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας είναι σχετικά καλό σε όλη την έκτασή της, αυτή καταλήγει λίγο βιαστικά στα δύο τελευταία επεισόδια, ιδιαίτερα στο τελευταίο. Δηλαδή, δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε ένα μεγάλο μέρος της μυθοπλασίας, αφού δεν υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες της κουλτούρας της, αλλά φαίνεται ότι οι Beacham και Echevarria βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος (που σημαίνει ότι κινούνται πέρα από τον μυστηριώδη δολοφόνο, σε πολύ πιο ενδιαφέροντα θέματα).

Η Amazon έχει ήδη παραγγείλει δεύτερη σεζόν, και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετά ακόμη θέματα φαντασίας και δημιουργικότητας, ώστε να αξίζει να το παρακολουθήστε.

Το πολύ καλό υποστηρικτικό cast περιλαμβάνει τον Jared Harris (Chernobyl), ισχυρός πολιτικός και την Indira Varma (Game of Thrones), η σύζυγός του. David Gyasi (Interstellar, Cloud Atlas), ο πλούσιος παρίας. Simon McBurney (The Loudest Voice), ηθοποιός και βασικός συντελεστής ενός μεγαλύτερου μυστηρίου δολοφονίας. Karla Crome (The Victim, Misfits), η πόρνη και καλύτερη φίλη της Vignette. Όλοι υποδύονται τους ρόλους τους καταπληκτικά, όπως και οι Andrew Gower και Tamzin Merchant, τα αδέρφια αριστοκράτες που χάνουν την περιουσία τους.
Εντέλει, ο Bloom και η Delevingne παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στην πρώτη σεζόν και καταλήγουν να είναι οι κύριοι λόγοι για να συνεχιστεί η σειρά.


carnival-row-cara-delevingne-vingnette-stonemoss-slice-600x200.jpg

Υπότιτλους θα βρείτε στο vipsubs.gr
fansubbers.gr
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ημερομηνία για την δεύτερη σεζόν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Πάντως οι fans της σειράς την αναμένουν μέσα στο 2020, καθώς τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δυστυχώς την δεύτερη σεζόν θα την δούμε στο τέλος του 2021 με αρχές του 2022..!

The next season of Carnival Row will release in later 2021. Because of the pandemic, the dates were pushed further. The show was initially set to come out by 2020. However, we can only expect the next season to pop by in late 2021 or early 2022.
 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος