Amazon Prime The Wilds

• 0
  • 0
  • 0
4,00 αστέρι (α)
4.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Μυστηρίου,Δράμα

Director: Sarah Streicher

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Canceled

Περίληψη: Μια ομάδα από έφηβες κοπέλες πρέπει να επιβιώσει σε ένα νησί μετά από ένα αεροπορικό ατύχημα. Υπάρχει όμως μια περιπλοκή σε αυτό το συναρπαστικό δράμα - αυτά τα κορίτσια δεν κατέληξαν σε αυτό το νησί κατά λάθος.
The Wilds

Δίκτυα

Δείτε το στο...

Show information in first post provided by The Movie Database
Η σειρά ανανεώθηκε για 2η σεζόν.

Ανέβηκε ο υπότιτλος για το 1ο επεισόδιο στο subs4series. Δεν επικοινωνείτε για να μη γίνεται διπλή δουλειά;

Δεν έχουμε ακόμη απάντηση. Το παγώνουμε προς το παρόν. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε διπλές δουλειές.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Bobcat
Ποτέ δεν απάντησε στο μήνυμα που του αφήσαμε. Ποιος ξέρει, όντως.
Πάντως δεν ήταν εύκολο έργο. Προφανώς ήταν κάποιος "διάττων αστέρας" που κάηκε στο ζέσταμα.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Bobcat
τελικά θα την αναλάβετε τη σειρά;
Όπως θα έχεις καταλάβει είμαστε δύο. Έχουμε πέντε ακόμη επεισόδια για να ολοκληρώσουμε το Pandora και δυστυχώς ή ευτυχώς δουλεύουμε ακόμη και το Σαββατοκύριακο. Μετά το Pandora θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Νωρίτερα δεν μπορούμε να δεσμευτούμε 😕
Πάντως το Wilds το καλοβλέπουμε.

Όπως θα έχεις καταλάβει είμαστε δύο. Έχουμε πέντε ακόμη επεισόδια για να ολοκληρώσουμε το Pandora και δυστυχώς ή ευτυχώς δουλεύουμε ακόμη και το Σαββατοκύριακο. Μετά το Pandora θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Νωρίτερα δεν μπορούμε να δεσμευτούμε 😕
Πάντως το Wilds το καλοβλέπουμε.
Απλώς ρώτησα γιατί έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για τη συγκεκριμένη και είχα δει ότι υπήρχε ένα ενδιαφέρον από την ομάδα σας.

Ξέρω ότι η μετάφραση είναι πολύ απαιτητική δουλειά και θέλει αρκετό χρόνο για να γίνει σωστά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τους υπότιτλους που έχετε προσφέρει μέχρι τώρα.

Θα περιμένω με χαρά, αν αναλάβετε τη σειρά τελικά.

Καλή συνέχεια στο έργο σας!

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος