trias Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 16 Σεπτεμβρίου 2019 #1 Το κεντρικό μουσικό θέμα των Μεδίκων. Απλά υπέροχο.
trias Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 18 Οκτωβρίου 2019 #2 Το τραγούδι το ξέρετε. Μελωδικό, όμορφο, ψυχοπονιάρικο, ερωτικό. Ένας στίχος του, όμως, το συνδέει με το πιο κάτω βίντεο. Μπορείτε να τον βρείτε;
Το τραγούδι το ξέρετε. Μελωδικό, όμορφο, ψυχοπονιάρικο, ερωτικό. Ένας στίχος του, όμως, το συνδέει με το πιο κάτω βίντεο. Μπορείτε να τον βρείτε;
antonino Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 18 Οκτωβρίου 2019 #3 Μισή ώρα τώρα διαβάζω στίχους, ακούω Μαζώ και βλέπω αλογάκια να τρέχουν... Έλεος! Δεν το βρίσκω.
trias Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 18 Οκτωβρίου 2019 #4 antonino είπε: Μισή ώρα τώρα διαβάζω στίχους, ακούω Μαζώ και βλέπω αλογάκια να τρέχουν... Έλεος! Δεν το βρίσκω. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Δεύτερη στροφή, τρίτος στίχος … Αν ποτε σε δω, δε θα σου κρυφτώ με ορμή θα τρέξουν πόνοι (πόνυ) … Το άκουγα και μου ήρθε η εικόνα… Τελευταία επεξεργασία: 19 Αυγούστου 2022
antonino είπε: Μισή ώρα τώρα διαβάζω στίχους, ακούω Μαζώ και βλέπω αλογάκια να τρέχουν... Έλεος! Δεν το βρίσκω. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Δεύτερη στροφή, τρίτος στίχος … Αν ποτε σε δω, δε θα σου κρυφτώ με ορμή θα τρέξουν πόνοι (πόνυ) … Το άκουγα και μου ήρθε η εικόνα…
trias Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 11 Φεβρουαρίου 2020 #9 Είναι το must της χρονιάς, ό,τι κι αν πείτε...
trias Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 7 Απριλίου 2020 #10 Μένουμε σπίτι, αλλά ας το απολαύσουμε με καλή μουσική...
trias Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 27 Απριλίου 2020 #14 Για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους μια μικρή ιστορία ζωής, για τους μικρότερους, απλά ένα υπέροχο τραγούδι.
Για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους μια μικρή ιστορία ζωής, για τους μικρότερους, απλά ένα υπέροχο τραγούδι.
trias Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 10 Μαΐου 2020 #16 Κυριακή, σήμερα. Μια υπέροχη μέρα συνδυάζεται άψογα με δροσερά, χαρούμε να τραγούδια.
trias Fansubber Διαχειριστής FnSbrs Team 4 Ιουλίου 2020 #18 Αυτό το Σ/Κ τρελή ζέστη, όλοι παραλία. Για όσους, όμως, μένουν πεισματικά σπίτι, σας έχω τρία υπέροχα, μελωδικά, ερωτικά τραγουδάκια που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να νιώστε σαν να είστε... παραλία.
Αυτό το Σ/Κ τρελή ζέστη, όλοι παραλία. Για όσους, όμως, μένουν πεισματικά σπίτι, σας έχω τρία υπέροχα, μελωδικά, ερωτικά τραγουδάκια που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να νιώστε σαν να είστε... παραλία.