Οι διασκεδαστές του εικοσάρικου

trias

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Μπορεί και του τάλιρου. Αναλόγως για πόσο καιρό θέλει κανείς να διασκεδάζει. Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε και να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν έχουμε καμιά σχέση με δαύτους. Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο ένας για να διασκεδάσει παράγει, ό άλλος παρασιτεί και ζητάει χρήματα για να συνεχίσει την παράσταση. Κόσμε, προλάβετε. Την 15η Ιανουαρίου κλείνουν οι θέσεις για την παράσταση των κλόουν. Με το αζημίωτο φυσικά. Και μη τυχόν και πείτε κουβέντα στους διασκεδαστές, μαύρο φίδι που σας έφαγε. Όχι, δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της διασκέδασης και δεν θα δεχτούν να σταματήσει το γλέντι με τίποτα. Εκεί, είστε υποχρεωμένοι να το απολαύσετε και αν υπάρξει καμιά μικρή παραφωνία θα επιληφθούν οι κλόουν για να μας κάνουν, εκ νέου, να σκάσουμε από τα γέλια.
Έτσι κι έγινε χθες, λίγες μέρες πριν η παράσταση γίνει πριβέ.
Για να διασκεδάσουμε ξεκινήσαμε να κάνουμε υπότιτλους για τη σειρά El Cid. Από τον τρόπο διανομής δεν αποκλείσαμε κανέναν. Ο υπότιτλος υπάρχει κανονικά στον πλέιερ για όποιον θέλει να τον κατεβάσει. Δεν δόθηκε στα υποτιτλάδικα. Δεν τους αποκλείσαμε, όμως, να τον πάρουν. Έτσι, τον πήραν και οι διασκεδαστές του magico. Μόνο που από τα credits «πείραξαν» το φόρουμ. Το έσβησαν δηλαδή. Και τους έγραψα ότι ήταν ανήθικο αυτό που έκαναν και τους υπενθύμισα ποιο φόρουμ παρήγαγε τον υπότιτλο (η παραφωνία που λέγαμε), στα σχόλια του 2ου επεισοδίου που ανέβασαν. Οι διασκεδαστές του magico, όμως, δεν το είδαν με καλό μάτι. Έτσι, λοιπόν, αφού σκεφτήκαν (?) το σοφότερο όλων, έκαναν ό,τι κάνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Διέγραψαν το σχόλιο. Δεν έμειναν, όμως, μόνο εκεί. Φρόντισαν να μην υπάρξει εκ νέου παραφωνία και δυσαρεστηθούν οι παρευρισκόμενοι και χαθεί κανά εικοσάρικο. Μου στέρησαν το δικαίωμα να γράφω παντού στην πίστα, εεεε, στη σελίδα...
rainman.jpg

@Rainman εδώ μου είχες τάξει το υπόλοιπο της ημερήσιας εκκαθάρισης και μου στερείς το δικαίωμα να μιλάμε;;;;
Πώς θα σε βρίσκω τώρα;;;;
Σαν δεν ντρέπεστε!
ΥΓ. Το δικαίωμα του «διαγράφω» θα το κρατήσω και για την πάρτη μου για μέλη του magico. Μην μου αρχίστε τα περί δημοκρατίας, έτσι;

Είπα να μη δώσω συνέχεια, αλλά με τρώει το άδικο. Έτσι, έστειλα στους διασκεδαστές να μου πουν τον λόγο.
magico1.jpg

και το σύστημα μου απάντησε
magico2.jpg

Για να δούμε θα απαντήσουν και οι καθόλα αρμόδιοι...

Δυστυχώς, τα θύματα είναι πολλά. Και τα χρήματα είναι πολλά.
Τους αξίζει διασυρμός.

Και μην παρεξηγηθείτε που σας λέω θύματα εσάς που θα πάτε να τους πληρώσετε.
Σκεφτείτε μόνο ότι ΤΙΠΟΤΑ από όσα δίνουν εκεί μέσα δεν τους ανήκει.
Θα ήθελα να σας χαρακτηρίσω αλλιώς, αλλά δεν μου το επιτρέπει η διαχείριση.

Λοιπόν, η ανταπόκριση ήταν άμεση και μπράβο! Μου απάντησε ο @Rainman . Μέσα από το magico. Μου έγραψε πως ψεύδομαι... χαχαχαχα.... Δεν έσβησαν τίποτα, λέει. Έτσι τον πήραν τον υπότιτλο (δις χαχαχαχα). Από πού;;;; Μόνο στον πλέιερ υπάρχει!!!! Τέλος πάντων, μου ευχήθηκε «Καλές γιορτές» και με μπάναρε μια και καλή από τη σελίδα του. Μη μπορώντας, λοιπόν, να ανταποδώσω τις ευχές από εκεί, θα το κάνω από εδώ. Καλές γιορτές rainman. Να είσαι καλά να μπορείς να μπανάρεις όποιον δεν σου αρέσει.
ΥΓ. Αλήθεια, τι παρεξήγησα ακριβώς;;; Άσε μας κουκλίτσα μου....

Κρίμα που οι "παραγωγοί" μεταφραστές δεν είμαστε συσπειρωμένοι. Σε αυτό πατάνε τέτοια άτομα και προσπαθούν να θησαυρίσουν. Αυτό γίνεται χρόνια, όμως τώρα αποθρασύνθηκαν εντελώς. Το κάνουν πια ολοφάνερα.

Ξυπνάτε υποτιτλιστές!!!
Δεν είμαστε εμείς οι εχθροί!

ΝΑΙ στην ελεύθερη διάθεση υποτίτλων, ΟΧΙ στην ελεύθερη διάθεση srt.
Όταν το καταλάβουν αυτό όλοι όσοι παράγουν srt, τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Όσοι κόπτεστε πραγματικά για τη διασκέδαση του κόσμου, δώστε του τη διασκέδαση ΔΩΡΕΑΝ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως κόστος.
Μέχρι τότε, οτιδήποτε κάνω εγώ σαν antonino θα διατίθεται μόνο μέσω του Subs Player.
Όποιος θέλει να το πουλήσει, θα πρέπει να κουραστεί για να το πάρει από εκεί.

Μόλις διάβασα αυτό το post, είχα αρκετές ασχολίες με την δουλειά μου μέσα στις γιορτές, και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι... Είχα σκοπό να αφήνω ελεύθερη την διακίνηση όλων των υποτίτλων μου, αλλά δυστυχώς, με έναν τέτοιο «Επαγγελματία» «Επιχειρηματία» παίκτη στο κάδρο, αποφάσισα οι υπότιτλοι μου να υπάρχουν μόνο μέσα στον player, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να δείτε από τον player ότι κάνω, και επίσης θα μπορείτε να κατεβάζετε τον υπότιτλο, αλλά θα είναι κωδικοποιημένος. Άντε να δούμε που αλλού θα φτάσουμε για να κάνουμε το χόμπι μας και να μην το εκμεταλλεύεται κανείς.

Πριν από λίγο καιρό γνωστό βαρεζάδικο έβαλε το εικοσάρικο ταρίφα για να μπορείς να μπαίνεις στη σελίδα τους. Σε λίγες μέρες ακολουθεί το γνωστό τορεντάδικο με την ίδια ταρίφα. Τα ονλάιν βασίζονται στα κλικ που παίρνουν και γι' αυτό γεμίζουν τον κόσμο παράθυρα, διαφημίσεις και διάφορα άλλα. Αυτοί τελικά κερδίζουν από το χόμπι μας. Εντάξει, κερδίζουμε κι εμείς. Την ηθική ικανοποίηση της δημιουργίας....
Το srt πάντως από τη στιγμή που κυκλοφορεί, έχει κοστολογηθεί κανονικά.
Το τζιμάνι από το βαρεζάδικο του εικοσάρικου βγάζει τα μάτια του στο ocr για να δώσει τους υπότιτλους του El Cid, μόνο και μόνο για να απαξιώσει την προσπάθειά μας. Γιατί μη μου πείτε πως το βαρεζάδικο κόπτεται για τον θεατή. Φανταστείτε. όμως, να ανέβαιναν οι περισσότεροι στον πλέιερ. Υπερωρίες θα βαρούσε το παλικάρι... Βέβαια, η αλήθεια είναι πως αυτοί δεν με ενοχλούν. Δεν μπορώ να πω, όμως, το ίδιο για τους ανθρώπους του υποτιτλισμού και γι' αυτό δεν ξέρω...

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος