Featured
  • 0
  • 0
  • 0
5,00 αστέρι (α)
5.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Δράμα,Αστυνομική

Director: Toby Finlay,Richard Warlow

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: O Τσαρλς Σομπράτζ, βασικός ύποπτος σε μια σειρά ανεξιχνίαστων ανθρωποκτονιών τουλάχιστον 20 ταξιδιωτών στην Ινδία, την Ταϊλάνδη και το Νεπάλ από το 1975 ως το 1976, ήταν ο πιο σημαντικός καταζητούμενος της Interpol με πολλά εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν εναντίον του σε διάφορες χώρες. Θα παρακολουθήσουμε την ιστορία της σύλληψής του.
Το Ερπετό

Δίκτυα

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

• Fabien Frankel

Total episodes: 4
    • Alice Englert

Total episodes: 3
    • Stuart Bowman

Total episodes: 2
Show information in first post provided by The Movie Database
Το Ερπετό
Επεισόδιο 1
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 1
Κυκλοφορία: 2021-01-01

Guest stars: Alice Englert, Ellie de Lange
Μπανγκόκ, 1975. Ο Ολλανδός διπλωμάτης Χέρμαν Κνίπενμπεργκ ερευνά την εξαφάνιση ενός νεαρού ζευγαριού που το τελευταίο διάστημα εθεάθη ζωντανό στο διαμέρισμα του εμπόρου πολύτιμων λίθων, Τσαρλς Σομπράτζ.

Διαθέσιμο στον Player. Καλή θέαση :)
Καλησπερα .Ευχαριστω πολυ για την μεταφραση.Σ εμας που δεν μπορουμε νατην δουμε μετον Player (σ εμενα δεν δουλευει καθολου) υπαρχουν πουθενα οι υποτιτλοι:

Τελευταία επεξεργασία:
Προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη να κυκλοφορήσουμε τους υπότιτλους, αλλά για ποιον λόγο δεν δουλεύει ο player; Αυτό είναι ένα θέμα που ίσως μπορούσα να βοηθήσω. Αν θέλεις στείλε μου pm.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη να κυκλοφορήσουμε τους υπότιτλους, αλλά για ποιον λόγο δεν δουλεύει ο player; Αυτό είναι ένα θέμα που ίσως μπορούσα να βοηθήσω. Αν θέλεις στείλε μου pm.
ακομη και να δουλεψει ο player εγω βλεπω απο τω στην οποια δεν εχω tv box και δεν ειναι smart.

Τότε, απλά συνδέεις με hdmi τηλεόραση με υπολογιστή και βλέπεις ό,τι θέλεις στην τηλεόραση. Δεν χρειάζεται να είναι smart. Κι εγώ έτσι βλέπω στην τηλεόραση. Ο player το υποστηρίζει.

Το Ερπετό
Επεισόδιο 2
Επεισόδιο: 2
Κυκλοφορία: 2021-01-03

Η Μαρί-Αντρέ αφήνει τη ζωή της στο Κεμπέκ για την αγάπη τού Αλέν, αλλά ανακαλύπτει το μεγάλο κόστος. Ο Χέρμαν δεσμεύεται να διερευνήσει τους φόνους του ζευγαριού από την Ολλανδία.

Διαθέσιμο στον Player. Καλή θέαση :)
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση η σειρά. Δεν την περίμενα τόσο καλή. Το τρίτο είναι ακόμη καλύτερο, νομίζω. Γενικά, έχει ενδιαφέρον.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Bobcat
Το Ερπετό
Επεισόδιο 3
Επεισόδιο: 3
Κυκλοφορία: 2021-01-10

Ο νεαρός Γάλλος Ντομινίκ Ρενελό προσπαθεί να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του Τσαρλς Σομπράτζ. Καθώς ακούει τη μαρτυρία της Ναντίν και του Ρεμί, ο Χέρμαν αντιλαμβάνεται το μέγεθος των εγκλημάτων του Τσαρλς.

Online στον player. Καλή σας θέαση.
4997-mu0CFPwXvLk2eOnsLGuifs082h8.jpg

Επεισόδιο 3

Season:
1
Episode: 3
Air date: 2021-01-10

Ο νεαρός Γάλλος Ντομινίκ Ρενελό προσπαθεί να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του Τσαρλς Σομπράτζ. Καθώς ακούει τη μαρτυρία της Ναντίν και του Ρεμί, ο Χέρμαν αντιλαμβάνεται το μέγεθος των εγκλημάτων του Τσαρλς.

πολυ καλο και το τριτο επεισοδιο...!

Τελευταία επεξεργασία:
Το Ερπετό
Επεισόδιο 4
Επεισόδιο: 4
Κυκλοφορία: 2021-01-17

Ο Τσαρλς σκορπά την καταστροφή στο Νεπάλ, ενώ η Ναντίν βοηθά τον Χέρμαν να συγκεντρώσει τα τελικά στοιχεία που χρειάζεται για να δράσει η αστυνομία.

Το Ερπετό
Επεισόδιο 5
Επεισόδιο: 5
Κυκλοφορία: 2021-01-24

Guest stars: William Brand, Apasiri Kulthanan, Stacy Martin
Ο Χέρμαν συνεχίζει να ασκεί πίεση στην αστυνομία της Ταϊλάνδης για δίωξη των υπόπτων, αλλά ο Άλεν τελειοποιεί το σχέδιο διαφυγής του.

Το Ερπετό
Επεισόδιο 6
Επεισόδιο: 6
Κυκλοφορία: 2021-01-31

Guest stars: Nicole Beutler, William Brand, Bern Collaço, Apasiri Kulthanan, Stacy Martin
Η διαφυγή του Γκοτιέ απειλεί τη διπλωματική καριέρα του Χέρμαν. Ο Τσαρλς προσπαθεί να ιδρύσει επιχειρήσεις στη Γαλλία, ένα μέρος από το οποίο έχει ισχυρές αναμνήσεις.

Το Ερπετό
Επεισόδιο 7
Επεισόδιο: 7
Κυκλοφορία: 2021-02-07

Ο Τσαρλς και η Μαρί-Αντρέ φτάνουν στο Παρίσι και προσπαθούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Εν τω μεταξύ, ο Χέρμαν παίρνει ένα επικίνδυνο ρίσκο στην έρευνά του, το οποίο επιφέρει τελικά μια σημαντική ανακάλυψη.

Το Ερπετό
Επεισόδιο 8
Επεισόδιο: 8
Κυκλοφορία: 2021-02-14

Ο κλοιός αρχίζει να κλείνει γύρω από τον Τσαρλς και τη Μαρί-Αντρέ στην Ινδία, αλλά το τελευταίο κεφάλαιο του κυνηγητού του Σομπράτζ από τον Χέρμαν εκτείνεται πολύ στο μέλλον.

Series Finale, online στον player. Καλή σας θέαση.
Ήταν μια καταπληκτική σειρά, δεν θα το αρνηθώ έχω μια τρέλα με τις αληθινές ιστορίες, πολύ δυνατή και με φοβερές ερμηνείες. Την απόλαυσα όσο δεν πάει, και θα ήθελα να πω στα παιδιά ένα μεγάλο μπράβο που μας την χάρισαν μέσω του Subsplayer... :)

• Τέλειο
Αντιδράσεις: trias
Χαίρομαι που την απολαυσες όσο κι εμείς. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος