antonino

Fansubber
Διαχειριστής
FnSbrs Team
Παρακολούθησα μια σειρά με καταπληκτική σκηνοθεσία, υπέροχους ηθοποιούς και εξαίσια μουσική.
Η αλήθεια είναι πως μετά το δεύτερο επεισόδιο το σενάριο έγινε ανατρεπτικό. Πίστεψα ότι είχα δει πολύ νωρίτερα το τέλος που περίμενα.
Να ο ένοχος, τι θα δω στα υπόλοιπα δύο επεισόδια; Έχασα το ενδιαφέρον μου και εκεί πιστεύω πως ήταν το στοίχημα της σειράς.
Πώς θα κρατήσει τους θεατές; Μα ακριβώς αυτό ήταν που με κράτησε. Έπρεπε να δω τι άλλο θα είχαν να μου δώσουν.

Είδα ένα δραματικό τέλος, ναι. Ο κακός δεν πιάνεται στο τέλος και είναι τόσο ικανός να κινείται μεθοδικά ώστε έχει τακτοποιήσει τα πάντα για να σβήσει κάθε ενοχοποιητικό ίχνος εναντίον του, αλλά μου έμειναν αναπάντητα ερωτηματικά.

Ο Τζάκι και η Νίαμ εξακολουθούν να μην έχουν απαντήσεις στο γιατί ο Τομ δεν ανέφερε την εξαφάνιση της συζύγου του τρεις εβδομάδες νωρίτερα και γιατί πήρε ιατρική άδεια την επόμενη μέρα που δεν εμφανίστηκε για δουλειά. Πιθανόν στην επόμενη σεζόν να δούμε μια περαιτέρω έρευνα για το παρελθόν του Τομ.

Περιμένω να δω την επίδραση του θανάτου της Τόρι στην Ίζυ, η οποία διδάσκονταν από αυτήν στην ιατρική σχολή και είχε αρχίσει ξεκάθαρα να τη βλέπει ως μητέρα-φιγούρα, ενώ ο Τομ συνεχίζει να κρύβει το ταραγμένο παρελθόν του από την κόρη του.

Είναι επίσης πιθανή μια εμφάνιση της Έμμα Μπράνικ. Αν πιστέψουμε τον ισχυρισμό του Τομ ότι την άφησε να φύγει μετά τη δολοφονία του μυστικού εραστή της Ντέιβιντ Κόρι. Ίσως επιστρέψει στο Μπέλφαστ για να διορθώσει την ιστορία και να αποκαλύψει τον Τομ σαν τον δολοφόνο που είναι στην πραγματικότητα.
Θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος