Διαγραμμένο μέλος 190
Μέλος
Για να μην πάει χαμμένη η απάντηση που έδωσα στα ερωτήματα που έθεσε ο trias στο θέμα που κλείδωσε:
ΥΓ διορθώστε τον τίτλο αν πρόκειται να γίνει συζήτηση.
Απαντάω ως Gandalfas. Δεν είμαι "αρχηγός" κανενός, δεν έχω κανένα σάιτ.
1) Φυσικά και από πάντα. Να θυμίσω ότι έκανα δύο απόπειρες συνενόησης με τους Χ, επισήμως, ως εκπρόσωπος της ομάδας (subztv) και στις δύο αντιμετωπίστηκα με ειρωνείες. Φαντάζομαι ότι κάπου θα υπάρχουν οι "συζητήσεις" στο φόρουμ τους.
2) Όχι. Από την αρχή μέχρι που θα σταματήσω θέλω οι υπότιτλοί μου να διαμοιράζονται ελεύθερα. Ποτέ δεν αναζήτησα τη δόξα, ούτε τα κλικ, ούτε να ανήκω σε ένα διάσημο σάιτ. Άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια έχω καταργήσει και το "Επιμέλεια: Gandalfas" στα credit και αναφέρω το nickname μου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
3) Τι εννοείς με τον όρο "επενδύσετε"; Προσωπικά εδώ και αρκετό καιρό ασχολούμαι ελάχιστα επειδή δεν έχω χρόνο. Αν θέλω να είναι όλοι οι υπότιτλοι ομοιόμορφοι όπως των Χ; Δεν το θέλω, παρ' ότι δεν είναι κακό. Υπάρχουν κανόνες τους οποίους μαθαίνουμε σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον υποτιτλισμό. Αν τους εφαρμόζει ή όχι δεν με αφορά. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή την οποία αν κάποιος περάσει 2-3 φορές θα πάψω να τον νουθετώ και δεν θα συνεργάζομαι πλέον μαζί του. Αυτό είναι κάτι προσωπικό όμως. Στο σάιτ που βρίσκομαι τώρα, ο καθένας έχει το στυλ του. Άλλος με περισσότερα λάθη, άλλος με λιγότερα. Άλλος επιλέγει μια μορφοποίηση, άλλος άλλη. Δεν θα επιβάλω σε κανέναν τίποτα. Άλλωστε, όπως έχω πει πολλές φορές, κανείς δεν είναι αλάνθαστος, ούτε ο υποφαινόμενος.
ΥΓ διορθώστε τον τίτλο αν πρόκειται να γίνει συζήτηση.