Τσιτάτα άνευ τέλους

Kiksuya Miye

Μέλος
Μία ερώτηση με όλη την καλή διάθεση.

Αυτή η τρομακτική παράθεση τσιτάτων του Τηλέμαχου από όλες τις πιθανές πηγές τι εξυπηρετεί;

Ο Τηλέμαχος θα γίνει τι;

Ο Καζαμίας του φόρουμ;

Θα βγάλει και ημερολόγιο με το τι έγινε την κάθε μέρα;

Ποιος άγιος γιορτάζει;

Τι τραγούδι ήταν στο νούμερο 54 στα Ινδονησιακά τσαρτ όταν γεννηθήκατε;

Ειλικρινά απορώ κι είπα να το ρωτήσω.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους! Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο!

Αν δεν είχες και καλή διάθεση, δηλαδή, τι ερωτήματα θα έθετες; :p
Λοιπόν, το φόρουμ είναι ανοικτό σε όποιον έχει διάθεση να μοιραστεί κάτι με άλλους. Βλέπεις, έχει δικό του ιστολόγιο, το οποίο παρακολουθείς ή όχι. Ό,τι για εσένα είναι ανιαρό, δεν είναι απαραίτητα και για τον άλλον. Οι θεματικές ενότητες δεν είναι όλες προσηλωμένες στους υπότιτλους. Άλλωστε, δεν είναι αυτός ο μοναδικός προορισμός του φόρουμ. Πάντα θέλαμε τη συμμετοχή των μελών σε ό,τι τους αρέσει. Έτσι, σου κάνω ανοικτή πρόσκληση να μοιραστείς μαζί μας τα ενδιαφέροντά σου που πιθανολογώ θα είναι και ενδιαφέροντα πολλών.

Αν δεν είχες και καλή διάθεση, δηλαδή, τι ερωτήματα θα έθετες; :p
Λοιπόν, το φόρουμ είναι ανοικτό σε όποιον έχει διάθεση να μοιραστεί κάτι με άλλους. Βλέπεις, έχει δικό του ιστολόγιο, το οποίο παρακολουθείς ή όχι. Ό,τι για εσένα είναι ανιαρό, δεν είναι απαραίτητα και για τον άλλον. Οι θεματικές ενότητες δεν είναι όλες προσηλωμένες στους υπότιτλους. Άλλωστε, δεν είναι αυτός ο μοναδικός προορισμός του φόρουμ. Πάντα θέλαμε τη συμμετοχή των μελών σε ό,τι τους αρέσει. Έτσι, σου κάνω ανοικτή πρόσκληση να μοιραστείς μαζί μας τα ενδιαφέροντά σου που πιθανολογώ θα είναι και ενδιαφέροντα πολλών.
Ελπίζω να κατάλαβες τη χιουμοριστική μου διάθεση!
Αλλά και αυτός ο καταιγισμός του φίλου, πάντα κατά τη γνώμη μου, είναι υπερβολικός.
Δεν έχω πρόβλημα, το ξέρω αν θέλω τα διαβάζω. Αλλά είπα να πω τη γνώμη μου!
Ας συνεχίσει ακάθεκτος!

Ξέρεις κάτι; Χιουμοριστική μεν, επικριτική και ειρωνική δε. Και δεν έχω πρόβλημα με ό,τι γράφει ο καθένας, αλλά κάποια πράγματα απογοητεύουν. Εν προκειμένω, τον Τηλέμαχο. Θα προτιμούσες ένα φόρουμ βουβό; Θα προτιμούσες να αποσυρθεί κάποιος που μοιράζεται πράγματα με άλλους καθημερινά, επειδή δεν σου αρέσει η θεματολογία του; Και αυτό είναι άποψη και είναι αποδεκτή από εμάς που δεν θέλουμε να καπελώνουμε κανενός τη σκέψη. Μπες στο τρυπάκι, όμως, να γράψεις κι εσύ για τα δικά σου ενδιαφέροντα. Να εκτεθείς στην κριτική, θετική ή αρνητική. Και μετά να δω πόσο χαλαρός είσαι με τη χιουμοριστική διάθεση του καθενός ή θα πεις "τα παρατάω".
Και βεβαίως να πεις τη γνώμη σου. Ίσως ήταν καλύτερα όμως να την πεις κατ' ιδίαν στον ίδιο, να σου λυθούν και οι απορίες. Από τη στιγμή που ρωτάς το φόρουμ και μόνο, οφείλω να σου απαντήσω παραθέτοντας τη δική μας γνώμη.

Συγγνώμη αλλά κάνεις λάθος. Όταν γράφεις δημόσια, σου απαντούν δημόσια.
Ούτε πρότεινα να σταματήσει ούτε τίποτα.
Η "ειρωνία" που αναφέρεις είναι μια μορφή κριτικής, γιατί διαφωνώ στο να πιάσω ένα βιβλίο και να αρχίσω να το παραθέτω στο φόρουμ, σελίδα σελίδα.
Δεν είναι "γράφω τα δικά μου ενδιαφέροντα" είναι αντιγράφω τσιτάτα από παντού.
Κυρίως αναφερόμουν στο τελευταίο που είδα "Διάσημα Παγκόσμια".
Δεκτόν αυτό που λες, δικό σας το φόρουμ δικοί σας κι οι κανόνες. Το σταματάω εδώ και δεν συνεχίζω.

Όχι, μην σταματάς. Δεν κάνω λάθος πουθενά. Αν είχες να του πεις κάτι, σε οποιοδήποτε θέμα ή και συνολικά στη θεματολογία του, έπρεπε να του το γράψεις εκεί και να αντιπαρατεθείς δημόσια μαζί του. Εδώ έγραψες μεν δημόσια, αλλά απευθυνόμενος στο φόρουμ. Και οι ερωτήσεις σου στο φόρουμ απευθύνονται όχι στον Τηλέμαχο. Και μην αφήνεις υπονοούμενα. Ποιοι δικοί μας κανόνες; Την πλήρη ελευθερία έκφρασης εννοείς ως κανόνες;

Θα γράψω μόνο αυτό γιατί δεν θέλω να δημιουργώ λανθασμένες εντυπώσεις.

Δεν ήθελα να αντιπαρατεθώ με τον Τηλέμαχο, δεν τον ξέρω, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του.

Έγραψα νέο θέμα επειδή αναρωτιόμουν τα υπόλοιπα μέλη τι γνώμη έχουν γι’ αυτό τον ατελείωτο βομβαρδισμό.

Δεν αφήνω υπονοούμενα ότι υπάρχει ανελευθερία ή όχι. Το ότι γράφω σημαίνει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία, αν αυτό εννοούσες. Οι κανόνες πήγαιναν σε αυτό που έλεγες για το φόρουμ συνολικά κλπ.

Στο λέω φιλικά αυτό, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετικός όταν γράφει κάποιος κάτι διαφορετικό.

Δεν υπάρχει λόγος για κάτι άλλο. Ελπίζω να με κατάλαβες και να μη με παρεξήγησες.

Θα δω αν μπορώ να το διαγράψω το θέμα για να έχω και τη συνείδησή μου καθαρή!

Καλό καλοκαίρι εύχομαι

Σε αυτά που γράφεις απάντησα από την αρχή. Αν βρίσκεις κάτι ανιαρό δεν σημαίνει πως το βρίσκουν όλοι. Και έρχεσαι επιτέλους στα λόγια μου για να συνεννοούμαστε. Δεν απευθύνεσαι, λοιπόν, στον Τηλέμαχο, αλλά σε εμάς τους υπόλοιπους. Ε, ως τέτοιος σου απάντησα. Γιατί είναι επιθετική η γνώμη μου; Επειδή δεν συμφωνώ στην προσέγγισή σου; Απλώς σου είπα πες τα στον ίδιο. Και δεν συμφωνώ μαζί σου ότι ήμουν επιθετικός. Αν ήθελα να σου επιτεθώ θα το έκανα. Όμως δεν ήθελα και δεν έβρισκα τον λόγο να το κάνω.
Αν θέλεις να διαγράψεις κάτι είναι δικαίωμά σου, αλλά έτσι θα αφήσεις ορφανές τις υπόλοιπες απαντήσεις και δεν είναι λογική συζήτησης αυτή.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ελπίζω να τα λέμε που και που από εδώ μέσα. Όσο κι αν σου φανεί περίεργο, η κουβέντα μαζί σου είναι εποικοδομητική.

Τελευταία επεξεργασία:
Μιας και ζητάς την άποψη των μελών να σου πω κι εγώ τη δική μου σαν Αντώνης και όχι σαν διαχειριστής.

Γράφει στον προσωπικό χώρο που του έχει παραχωρηθεί και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να γράφει ό,τι θέλει. Είναι δικό σου δικαίωμα επίσης να τα διαβάσεις ή όχι.
Τώρα αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τα γραφόμενά του, καλό είναι να μιλάς μαζί του και στον χώρο του. Αν παρακολουθείς, έχουν υπάρξει αντίθετες φωνές με τη δική του και έχουν γίνει συζητήσεις μέσα στα όρια της ευπρέπειας.

Επίσης, σαν διαχειριστής τώρα, να ενημερώσω δημόσια εσένα αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι μπορεί να διατεθεί χώρος για οποιονδήποτε θέλει να μας εκθέτει τις απόψεις του για κάθε θέμα.

Δεν θα απαντήσω σε μια ανάρτηση που αφορά εμένα. Ήταν κανόνας μου όπου συμμετείχα.

Απόντα μπορούν και να με μαστιγώσουν....όπως είπε και ο Αριστοτέλης.

Αυτό σε πολλά φόρουμ απαγορεύεται δια ροπάλου, ακόμη και αν είναι επαινετικό!
Εδώ μάλλον επιτρέπεται, κι εφόσον με κόσμιο τρόπο γράφεις κάτι αποφεύγεις και την όποια κρίση των διαχειριστών, όπως διαγραφή της ανάρτησης ή μπαν του αρθρογράφου για κάποιο χρονικό διάστημα κ.α. όπως γίνεται αλλού, που αλλού μη το ψάχνεις εκτός και αν έχεις συμμετάσχει σε άλλα φόρουμ και γνωρίζεις πως όντως υπάρχουν τέτοιοι κανόνες.
Από εκεί και πέρα μπορείς, όπως γράφουν οι trias, antonino, να με ρωτήσεις ότι θέλεις, δεν ξέρω φυσικά αν μπορώ να σου απαντήσω σε ....ότι με ρωτήσεις, σε όποιο θέμα έχεις διαφωνίες, απορίες κ.α.

Δίνω το παρών για έναν και μόνο λόγο, όταν ο άλλος μιλάει κόσμια, τον σέβομαι, μπορεί να μη συμφωνώ αλλά τον σέβομαι, όταν μπορεί να ντύσει την ειρωνεία όμορφα, έξυπνα, τον συμπαθώ, όταν δε μιλάει με παρρησία χωρίς να προσβάλει, θίγει, βρίζει κ.α....τον εκτιμώ. Αν βλέπεις κάτι από τα παραπάνω στη γραφή σου καταλαβαίνεις και γιατί διαβάζεις απάντησή μου, και μόνο αυτή θα έχεις εδώ.....:)

Ευπρόσδεκτος πάντα ο αληθής και ευπρεπής άνθρωπος που μιλάει με παρρησία. Απαραβίαστος κανόνας.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος