Τηλέμαχος
Μέλος
Αν και έκλεισα το θέμα των μουσικών ταξιδιών, με αφορμή τους Heilung θα ξεκινήσω ένα νέο μουσικό ταξίδι με ....άλλες μουσικές. Όχι γνωστές, επιτυχημένες, συνηθισμένες και σίγουρες επιλογές.
Παράξενα, απόκοσμα, μυστικιστικά, θεοσοφικά, διαφορετικά μουσικά ταξίδια θα έχει αυτό το θέμα.
Δεν θα έχουν συνοχή αλά dj Nicola Lavacca.....
Δεν γίνεται να έχουν τέτοια συνοχή, σιγά δλδ μη κάνουμε και "μπότα" σ' αυτά τα τραγούδια και μουσικές....
Είναι διαφορετικά και ακούγονται ξεχωριστά.
Έχω αναρτήσει κάποια δεξιά και αριστερά, εδώ όμως θα μαζέψω όσα ανάρτησα προσθέτοντας κι άλλες παλιές και νέες ανακαλύψεις.
Και θα ξεκινήσω με την Maria Franz των Heilung, και στις πρώτες απαντήσεις θα έχω όσα τραγούδια έχω ήδη αναρτήσει.
Παράξενα, απόκοσμα, μυστικιστικά, θεοσοφικά, διαφορετικά μουσικά ταξίδια θα έχει αυτό το θέμα.
Δεν θα έχουν συνοχή αλά dj Nicola Lavacca.....
Ο Nicola Lavacca, ο πρώτος σούπερ-σταρ DJ στην Ελλάδα, περιγράφει μια ολόκληρη εποχή | LiFO
Η ιστορία του Nicola Lavacca του πρώτου σούπερ-σταρ DJ στην Ελλάδα
www.lifo.gr
Δεν γίνεται να έχουν τέτοια συνοχή, σιγά δλδ μη κάνουμε και "μπότα" σ' αυτά τα τραγούδια και μουσικές....
Είναι διαφορετικά και ακούγονται ξεχωριστά.
Έχω αναρτήσει κάποια δεξιά και αριστερά, εδώ όμως θα μαζέψω όσα ανάρτησα προσθέτοντας κι άλλες παλιές και νέες ανακαλύψεις.
Και θα ξεκινήσω με την Maria Franz των Heilung, και στις πρώτες απαντήσεις θα έχω όσα τραγούδια έχω ήδη αναρτήσει.
Τελευταία επεξεργασία: