Το δράμα της μπανάνας

bananasync

Μέλος
Ζήλεψα που ανεβάζετε μερικά μέλη μελλοντικές και μη σειρές και είπα να ξεκινήσω και εγώ ένα θέμα με σειρές που ανυπομονώ να βγουν. Δεν θέλω να εστιάσω τόσο σε σειρές που έχουν βγει ήδη και τελειώσει, χωρίς βεβαίως να τις αποκλείω εντελώς. Εφόσον μου αρέσουν αρκετά οι σοβαροφανείς δραματικές σειρές θα επικεντρωθώ σε εκείνες. Μπορείτε να σχολιάζετε ό,τι θέλετε winking_face_with_tongue.

https://www.imdb.com/title/tt11712058
Mayor of Kingstown (2021– ) Σε μια μικρή πόλη του Μίσιγκαν όπου η μόνη βιομηχανία είναι ομοσπονδιακές, κρατικές και ιδιωτικές φυλακές, η ιστορία ακολουθεί την οικογένεια McClusky, τους διαμεσολαβητές μεταξύ της αστυνομίας, των εγκληματιών, των κρατουμένων, των φυλακών και των πολιτικών, σε μια πόλη πλήρως εξαρτημένη από τις φυλακές και τους κρατούμενους τους.

Ζήλεψα που ανεβάζετε μερικά μέλη μελλοντικές και μη σειρές και είπα να ξεκινήσω και εγώ ένα θέμα με σειρές που ανυπομονώ να βγουν. Δεν θέλω να εστιάσω τόσο σε σειρές που έχουν βγει ήδη και τελειώσει, χωρίς βεβαίως να τις αποκλείω εντελώς. Εφόσον μου αρέσουν αρκετά οι σοβαροφανείς δραματικές σειρές θα επικεντρωθώ σε εκείνες. Μπορείτε να σχολιάζετε ό,τι θέλετε winking_face_with_tongue.
Καλώς ήρθες!! Άνοιξε Θέμα, βάλε τίτλο και προχώρα! Έλειπε η θεματολογία αυτών των σειρών από το σαϊτ,οι οποίες είναι πάρα πολλές !!

zTBcUnU9PgS1drRAtY0hKtpzLPZ.jpg

Succession (2018 -) Έρχεται στις 17 Οκτωβρίου ο 3ος κύκλος της σειράς ''Succession''. Παιχνίδια εξουσίας, διπροσωπίες και πολιτική. Μια σειρά που εξιστορεί την εσωτερική και όχι πάλη μια οικογένειας για τα ηνία μιας εταιρίας κολοσσού. Ωραία soundtrack, τοπία και πολύ καλές ερμηνείες από τους ηθοποιούς.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: zero
MV5BNGY4NTg0MWUtMzYzMC00M2I1LTg4NDQtZWI0NWQwMzE5MWE4XkEyXkFqcGdeQXVyMDM5ODIyNw@@._V1_.jpg

The Hot Zone: Anthrax (2021-) Έρχεται τέλη Νοεμβρίου! Μια μίνι σειρά της National Geographic με πρωταγωνιστές τους Tony Goldwyn and Daniel Dae Kim. Μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, μια ομάδα ειδικών θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον δολοφόνο και τον ταχυδρόμο των γραμμάτων του άνθρακα.

6142fb8b8b175.jpg

Dopesick (2021-) Μια σειρά από την Hulu με δυνατό roster ηθοποιών. Η μινι-σειρά θα διαδραματίσει για το πώς μια εταιρία πυροδότησε τη χειρότερη επιδημία ναρκωτικών στην Αμερικάνικη ιστορία. Από μια ταλαιπωρημένη κοινότητα εξόρυξης της Βιρτζίνια, στους διαδρόμους της DEA και κέντρο του Manhattan.

TMf727YhUeoH2Z4ibegyCQ-970-80.png

Landscapers (2021-) Μια νέα μίνι-σειρά έρχεται από την HBO. Θα αποτελείται από 4 επεισόδια. Η μίνι-σειρά θα διαδραματίσει ένα ζευγάρι από το Nottingham του Ηνωμένου Βασιλείου που γίνεται το επίκεντρο μιας έρευνας όταν ανακαλύπτονται δύο πτώματα στον κήπο τους. Το ζευγάρι θα παιχτεί από τους ταλαντούχους Olivia Colman και David Thewlis.

Υ.Γ : Δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη κάποιο Poster για την σειρά.

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος