Featured
  • 0
  • 0
  • 0
5,00 αστέρι (α)
5.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Δράμα,Αστυνομική

Director: Toby Finlay,Richard Warlow

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Ended

Περίληψη: O Τσαρλς Σομπράτζ, βασικός ύποπτος σε μια σειρά ανεξιχνίαστων ανθρωποκτονιών τουλάχιστον 20 ταξιδιωτών στην Ινδία, την Ταϊλάνδη και το Νεπάλ από το 1975 ως το 1976, ήταν ο πιο σημαντικός καταζητούμενος της Interpol με πολλά εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν εναντίον του σε διάφορες χώρες. Θα παρακολουθήσουμε την ιστορία της σύλληψής του.
Το Ερπετό

Δίκτυα

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

    • Alice Englert

      Total episodes: 3
Καλημερα. Δυσρτχως δεν μπορω να την δω ,αν και θα ηθελα πολυ, γιατι δεν δουλευει ο Player σε μενα .ειναι το ειδος που μ αρεσει παρα πολυ.
 
Καλημερα. Δυσρτχως δεν μπορω να την δω ,αν και θα ηθελα πολυ, γιατι δεν δουλευει ο Player σε μενα .ειναι το ειδος που μ αρεσει παρα πολυ.
Ο @trias έχει βοηθήσει πάμπολλα άτομα που είχαν πρόβλημα και δεν μπορούσαν να δουν. Μίλησε του, θα σε βοηθήσει. Ο player δουλεύει κανονικά.
 
Καλημέρα. Τη σειρά, πράγματι, την ευχαριστηθήκαμε κι εμείς! Καλοδουλεμένο σενάριο, πολύ καλές ερμηνείες!
Για τον φίλο @aamanatides. Φίλε μου, στο έχω ξαναπεί πως δεν είναι θέμα player, αλλά το ό,τι τον «κόβει» ο υπολογιστής σου να «δει» internet. Πρέπει να τον «αφήσεις» να το κάνει. Πιθανόν από την πρώτη εγκατάσταση να επέλεξες να μην τον αφήνεις να αλληλεπιδρά με το internet. Δες Εδώ μήπως σε βοηθήσει. Αν έχεις άλλο antivirus (πέρα από τον windows defender) θα πρέπει να τον βάλεις χειροκίνητα στις εξαιρέσεις. Ειλικρινά δεν μπορώ να βοηθήσω. Δεν μπορώ να κάνω καμιά επέμβαση προγραμματιστικά σε θέμα ασφάλειας στο λειτουργικό οποιουδήποτε υπολογιστή.
 
Φιλε trias ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.Εχω κανει απειρες δοκιμες αλλα δεν λεει να δουλεψει.Νασαι καλα παντως.
 
Πολύ καλή σειρά..είχε δυνατά επεισόδια!.ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο και τον χρόνο σας!
 
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος