Subs Player Firefly

    Featured
  • 0
  • 0
  • 0
5,00 αστέρι (α)
5.00/5 3 Ψηφοφορίες

Είδος: Δράμα,Action & Adventure,Sci-Fi & Fantasy

Director: Joss Whedon

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Canceled

Περίληψη: Στο όχι και τόσο κοντινό μέλλον η γη δεν έχει πλέον χώρο για όλους και μόνη λύση είναι ο εποικισμός άλλων γαλαξιών. «Εμφύλιος» ξεσπά ανάμεσα στη συμμαχία που προσπαθεί να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο και στους επαναστάτες, οι οποίοι επιζητούν την ελευθερία της σκέψης. Οι καλοί χάνουν και μόνο μερικοί έχουν απομείνει να εναντιώνονται στην κυριαρχία της συμμαχίας.

Ανάμεσά τους το πλήρωμα του Serenity, το οποίο για να επιβιώσει καταφεύγει σε κλοπές και μικροεγκλήματα, που φυσικά ως στόχο έχουν να πλήξουν τους ισχυρούς και δυνατούς και να βοηθήσουν τους αδύνατους.
Firefly

Δείτε το στο...

Show information in first post provided by The Movie Database
Firefly
Serenity
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 1
Κυκλοφορία: 2002-12-20

Ο Μάλκολμ Ρέινολντς είναι βετεράνος και κυβερνήτης του Serenity. Αυτός και το πλήρωμά του διακινούν λαθραία εμπορεύματα, αλλά πρέπει να πάρουν και μερικούς επιβάτες για επιπλέον χρήματα. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι επιβάτες αυτό που φαίνεται.

Ο πιλότος της σειράς - διπλό επεισόδιο.

Firefly
The Train Job
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 2
Κυκλοφορία: 2002-09-20

Το πλήρωμα του Σερένιτι αναλαμβάνει να κλέψει από ένα τρένο κάποια αγαθά για έναν εγκληματία. Μετά την κλοπή θα καταλάβουν ότι έκλεψαν φάρμακα που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν μια ολόκληρη πόλη.

Firefly
Bushwhacked
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 3
Κυκλοφορία: 2002-09-27

Guest stars: Doug Savant, Branden R. Morgan, Lancer Dean Shull, Jared Poe, Gary J. Wayton
Το Σερένιτι έλκεται από ένα καταδρομικό κλάσης Tohoku της Συμμαχίας, ενώ ερευνά ένα διαστημόπλοιο που δέχθηκε επίθεση από Λεηλάτες. Ο Σάιμον και η Ρίβερ πρέπει να κρυφτούν για να μη συλληφθούν, ενώ κάτι δεν πάει καλά με τον μοναχικό επιζώντα του διαστημόπλοιου που δέχτηκε επίθεση.

Firefly
Shindig
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 4
Κυκλοφορία: 2002-11-01

Guest stars: Edward Atterton, Larry Drake, Carl Bresk, Larry Pennell, Michael McMillian, Kim Onasch, Janora McDuffie, Casey Piotrowski, Hunter Cochran, Roy Werner, Joshua Grenrock, Mark Sheppard
Η Ινάρα παρίσταται σε έναν επίσημο κοινωνικό χορό, διαπιστώνοντας ότι εκεί βρίσκεται και ο Μάλκολμ, προσπαθώντας να στήσει μια δουλειά με κάτι λαθραία. Ο Μάλκολμ έρχεται σε σύγκρουση με το αγέρωχο ραντεβού της Ινάρα και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μονομαχία με έναν διάσημο ξιφομάχο.

  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Firefly
Safe
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 5
Κυκλοφορία: 2002-11-08

Guest stars: Isabella Hofmann, William Converse-Roberts, John Thaddeus, Gary Werntz, Andy Rolfes, Matthew Ferreira, Erica Tazel, Skylar Roberge, Zac Efron, Joel Steingold, Ron Ostrow, Morina Pierce
Ο Μαλ πρέπει να επιλέξει ποια μέλη του πληρώματος θα σώσει όταν κάποιος τραυματίζεται σοβαρά και άλλοι δύο απάγονται. Ο Σάιμον βρίσκει ένα ανήσυχο καταφύγιο σε ένα απομακρυσμένο χωριό, αλλά οι παράξενες αντιλήψεις της Ρίβερ θέτουν σε κίνδυνο την προσωρινή ασφάλεια των Ταμ.

Firefly
Our Mrs. Reynolds
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 6
Κυκλοφορία: 2002-10-04

Guest stars: Christina Hendricks, Benito Martinez, Erik Passoja, Bob Fimiani, Alex Stemkovsky, Heath Russell
Ως ανταμοιβή για μια απλήρωτη δουλειά, ο Μαλ βρίσκεται παντρεμένος με μια υποτελή νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Σάφρον. Το πλήρωμα διασκεδάζει με την ταλαιπωρία του και ο Μπουκ του κάνει διαλέξεις για την ευπρέπεια, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο πίστευαν ότι είναι.

Firefly
Jaynestown
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 7
Κυκλοφορία: 2002-10-18

Guest stars: Gregory Itzin, Daniel Bess, Kevin Gage, Zachary Kranzler, Clement Blake, John Jabaley, Jordan Lund, Ronald Craig Williams, Bob McCracken, Laura Niemi, Simon Brooke, Heather Crawford, Tiffany Michelle, Lon Moriarty, Stephen Silberkraus
Επιστρέφοντας σε έναν πλανήτη όπου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα πριν από χρόνια, ο Τζέιν ανακαλύπτει ότι έχει γίνει τοπικός λαϊκός θρύλος. Ο Μαλ αποφασίζει να χρησιμοποιήσει αυτόν τον διασκεδαστικό περισπασμό για να ολοκληρώσει μια δουλειά, αλλά κάτι μπορεί να εκτροχιάσει τα σχέδιά του.

  • Τέλειο
Αντιδράσεις: trias
Firefly
Out of Gas
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 8
Κυκλοφορία: 2002-10-25

Guest stars: Steven Flynn, Ilia Volok, Lyle Kanouse, Dax Griffin, Roderick McCarthy
Μετά από μια καταστροφική ζημιά στη μηχανή που αφήνει το πλήρωμα του Σερένιτι με μόνο ώρες οξυγόνου, αναδρομές στο παρελθόν δείχνουν πώς ο Μαλ και η Ζόη απέκτησαν το Σερένιτι και συγκέντρωσαν την ετερόκλητη παρέα τους.

Firefly
Ariel
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 9
Κυκλοφορία: 2002-11-15

Guest stars: Blake Robbins, Jeff Ricketts, Dennis Cockrum, Tom Virtue, Roma Chugani, Michael Nagy, Cate Cohen, Ira Steck, Alex Connie, Kelli Wheeler
Ο Σιμόν προτείνει στην ομάδα του Σερένιτι να λεηλατήσουν ένα μεγάλο νοσοκομείο, με αντάλλαγμα τη βοήθειά τους για να κάνει ιατρικές εξετάσεις στη Ρίβερ. Όμως οι διώκτες της, με τα "μπλε χέρια", τους πλησιάζουν απειλητικά.

Firefly
War Stories
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 10
Κυκλοφορία: 2002-12-06

Guest stars: Damion Poitier, Michael Fairman, Katherine Kendall, Rolando Molina, Michael Bentt, John Dunn, Adam Pilver, Johnny Shakespeare, Jason Van
Θυμωμένος ο άντρας της Ζόη με την παρέα που κάνει με τον Μαλ, απαιτεί να πάει εκείνος σε μια αποστολή. Δυστυχώς, ο άρχοντας του εγκλήματος, ο Νίσκα, επιλέγει εκείνη τη στιγμή για να πάρει εκδίκηση για την αποτυχία του Μαλ να ολοκληρώσει μια προηγούμενη δουλειά.

Firefly
Trash
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 11
Κυκλοφορία: 2003-07-21

Guest stars: Christina Hendricks, Franc Ross, Dwier Brown, John Eric Bentley
Saffron returns to plague Serenity with a scheme to steal a rare antique weapon from a wealthy landowner. Unfortunately for Mal, she neglects to mention just how she came across the information needed to break into the landowner's home.

Firefly
The Message
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 12
Κυκλοφορία: 2003-07-28

Guest stars: Jonathan M. Woodward, Richard Burgi, Al Pugliese, Tod Nakamura, Craig Vincent, Morgan Rusler, Danny Nero, Gerard J. Reyes, Joss Whedon
A former Independence soldier who had served with Mal and Zoë returns in a dramatic manner, with a vicious Alliance officer chasing after him for some unusual smuggled goods.

Firefly
Heart of Gold
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 13
Κυκλοφορία: 2003-06-23

Guest stars: Melinda Clarke, Kimberly McCullough, Fredric Lehne, Tracy Ryan, Heather Black, Angie Hart, Doan Ly, Sandy Mulvihill, Jim Lau, Jerry Buys
A Companion-trained friend of Inara's who runs a brothel calls for help from Serenity when a local bigwig reveals his intentions to take "his" baby from the girl he impregnated.

Firefly
Objects in Space
Σεζόν: 1
Επεισόδιο: 14
Κυκλοφορία: 2002-12-13

Guest stars: Richard Brooks
Serenity encounters a ruthlessly professional bounty hunter, Jubal Early, who will stop at nothing to retrieve River. But River, feeling unwelcome on the ship, takes a novel approach to escaping from the long arm of the Alliance.

  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Bobcat
Η «επική» για την εποχή της σειρά ολοκληρώθηκε.
Ευχαριστούμε πολύ τον @Zombarxos που μας έδωσε την ονοματολογία και τα πρώτα οκτώ επεισόδια που είχαν μεταφραστεί από τη SubzTeam για λογαριασμό του τότε SubZ. Μαζί του συμμετείχαν οι Javan, @Zombarxina, Geoman, Tinker, @jonatos , Stelios και Tidus666.

Τη σειρά επιμελήθηκε και συνέχισε μέχρι και το τέλος ο καλός μας φίλος @zizanis , που τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Μετά τη σειρά, δείτε και την ταινία που ολοκληρώνει αυτό το έπος.
Η ταινία έχει το όνομα Serenity και μπορείτε να τη δείτε και αυτήν στον Subs Player.
Καλή διασκέδαση
 
Με τη σειρά μου κι εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την παρέα από το παλιό SubZ για την μετάφραση τους,
τον Zombarxos που έδωσε την ονοματολογία και τα πρώτα οκτώ επεισόδια που είχαν μεταφραστεί.
Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ, βάζοντας το λιθαράκι μου για να έχουμε, με την σωστή σειρά και σωστά αποδοσμένο,
αυτό το "διαμαντάκι".
 
Η «επική» για την εποχή της σειρά ολοκληρώθηκε.
Ευχαριστούμε πολύ τον Zombarxos που μας έδωσε την ονοματολογία και τα πρώτα οκτώ επεισόδια που είχαν μεταφραστεί από τη SubzTeam για λογαριασμό του τότε SubZ. Μαζί του συμμετείχαν οι Javan, Zombarxina, Geoman, Tinker, @jonatos , Stelios και Tidus666.

Τη σειρά επιμελήθηκε και συνέχισε μέχρι και το τέλος ο καλός μας φίλος @zizanis , που τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Μετά τη σειρά, δείτε και την ταινία που ολοκληρώνει αυτό το έπος.
Η ταινία έχει το όνομα Serenity και μπορείτε να τη δείτε και αυτήν στον Subs Player.
Καλή διασκέδαση
Χαίρομαι πάρα πολύ που ολοκληρώθηκε αυτή η σειρά και έχει πλέον σωθεί στον SubsPlayer. Θα ήταν κρίμα ένα τέτοιο διαμάντι του Sci-Fi να μείνει μισό... Χίλια ευχαριστώ και στον @zizanis αλλά και στον @antonino που το υλοποίησαν.
 
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος