• 0
  • 0
  • 0
3,00 αστέρι (α)
3.00/5 1 Ψηφοφορίες

Είδος: Sci-Fi & Fantasy,Δράμα

Director: Carina Adly MacKenzie

Πρώτη προβολή:

Last air date:

Show status: Canceled

Περίληψη: Η μητέρα της Liz Ortecho, άφησε το Roswell πριν από 10 χρόνια μετά το θάνατο της αγαπημένης της αδερφής Rosa. Όταν όμως ξαναπάει η Liz, επανασυνδέεται με τον Max Evans, τον εφηβικό της έρωτα, ο οποίος είναι τώρα αστυνομικός στο Roswell. Η χημεία τους είναι αμέσως ηλεκτρική. Αλλά η Liz σύντομα ανακαλύπτει μια συγκλονιστική αλήθεια ότι ο Max είναι μάλλον ένας εξωγήινος που έχει υπερφυσικές ικανότητές, της οποίες έχει κρατήσει κρυμμένες σε όλη του τη ζωή. Καθώς οι δύο μεγάλωσαν μαζί μέχρι και πριν από μια δεκαετία, η Liz δυσκολεύεται να κρατήσει την αλήθεια από την καλύτερη φίλη της, τη Μαρία Ντε Λούκα.
Roswell, New Mexico

Εταιρείες Παραγωγής

Δείτε το στο...

Ηθοποιοί

    • Ryan Begay

      Total episodes: 2
    • Kiowa Gordon

      Total episodes: 2
    • Stafford Douglas

      Total episodes: 1
    • Ava Wagenman

      Total episodes: 1
Show information in first post provided by The Movie Database
RNM s04.jpg

Στην τέταρτη σεζόν του «Roswell, New Mexico», θα υπάρξουν νέες προκλήσεις και χαρακτήρες που μπορεί να απειλήσουν την ασφάλεια της εξωγήινης φυλής. Μαζί με αυτό, μπορούμε επίσης να περιμένουμε να δούμε νέες εξελίξεις στις σχέσεις της Λιζ και του Μαξ. Μαζί τους θα επιστρέψουν όλοι οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες. Ιζαμπέλ, Μαρία ΝτεΛούκα, Άλεξ Μέινς και Κάιλ Βαλέντι θα επανεμφανιστούν επίσης. Το ίδιο και η Ρόζα Ορτέκο, αν και αναφέρεται ότι θα πρωταγωνιστήσει μόνο στα 9 από τα 12 επεισόδια της τέταρτης σεζόν.

Το φινάλε της τρίτης σεζόν "Roswell, New Mexico" άφησε το κοινό με πολλές ερωτήσεις, τουλάχιστον μερικές από τις οποίες θα απαντηθούν σίγουρα (ίσως, ενδεχομένως) στην τέταρτη σεζόν. Υπάρχει το μυστήριο για το ποια ακριβώς είναι η γυναίκα που ψάχνει η Λιζ (κάποιο ουράνιο πρόσωπο, ίσως; ), καθώς και το ερώτημα πώς ο χαρακτήρας της Άλι, της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώην δασκάλα της Λιζ, θα ταιριάξει στην πλοκή.​
 
Roswell, New Mexico
Steal My Sunshine
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 1
Κυκλοφορία: 2022-06-06

Έχοντας αφήσει πίσω τους την απειλή του Τζόουνς, σε ένα ήσυχο Ρόσγουελ, βρίσκουμε τη Λιζ να είναι καθηγήτρια και τον Μαξ, σαν προσωρινό σερίφη, να βοηθά την πρώην συνεργάτιδά του, την Κάμερον, σε μια σειρά από πρόσφατες ληστείες τραπεζών. Τα ζευγάρια μας είναι χαρούμενα και ακμάζοντα, αλλά μια ξαφνική καταιγίδα, κάνει τους πάντες να ανησυχήσουν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Roswell, New Mexico
Fly
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 2
Κυκλοφορία: 2022-06-13

A visitor connected to Liz's past comes bearing gifts. Anatsa digs in on a story about the bank heists, angering Max and putting Kyle and Isobel in a difficult position.

Ένας επισκέπτης που συνδέεται με το παρελθόν της Λιζ εμφανίζεται φέρνοντας δώρα. Η Ανάτσα ψάχνει να μάθει για τη ληστεία της τράπεζας, εξοργίζοντας τον Μαξ και φέρνοντας την Ιζαμπέλ σε δύσκολη θέση.
Roswell, New Mexico
Subterranean Homesick Alien
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 3
Κυκλοφορία: 2022-06-20

Λιζ, Μαξ, Μάικλ και Κάμερον ακολουθούν ένα σχέδιο που τελικά θα τους φέρει κοντά στη σύλληψη των Μπόνι και Κλάιντ. Η Μαρία κρύβει το γεγονός ότι έχει χάσει τις δυνάμεις της. Ο Κάιλ έχει ένα νέο ραντεβού.

Roswell, New Mexico
Dear Mama
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 4
Κυκλοφορία: 2022-06-27

Η Λιζ προσπαθεί να βρει λύση με το εξωγήινο δέρμα και συναντά προβλήματα. Ο Μάικλ κερδίζει την εμπιστοσύνη της Μπόνι, αλλά δυσκολεύεται με τον Κλάιντ. Η Ιζαμπέλ αποφασίζει να μιλήσει στην Ανάτσα, ενώ η Μαρία αντιμετωπίζει μια τρομερή απώλεια.

  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Roswell, New Mexico
You Get What You Give
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 5
Κυκλοφορία: 2022-07-11

Guest stars: Quentin Plair, Riley Voelkel, Gavin Houston, Brigitte Kali Canales, Zoe Cipres, Andrew Lees, Anthony B. Jenkins
Τα μυστικά του Μαξ μπορεί να έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα για τη Λιζ. Εν τω μεταξύ, η Μαρία βοηθά τον Ντάλας στην αναζήτηση απαντήσεων και ο Μάικλ κάνει μια ανησυχητική ανακάλυψη για τον εαυτό του.

  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Roswell, New Mexico
Kiss From a Rose
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 6
Κυκλοφορία: 2022-07-18

Guest stars: Zoe Cipres, Rekha Sharma
Η Λιζ στρέφεται στη Σιβάνι για βοήθεια για να βρει επιστημονικές απαντήσεις, ενώ η Μπόνι ζητά προστασία από τον Μαξ. Εν τω μεταξύ, Κάιλ και η Ιζαμπέλ αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Roswell, New Mexico
Dig Me Out
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 7
Κυκλοφορία: 2022-07-25

Λιζ και Μαξ έχουν μια μεγάλη διαφωνία που ωθεί τη Λιζ να στραφεί στη Ρόζα για καθοδήγηση την ώρα που η Μαρία αγωνίζεται να συνδεθεί με το πνεύμα της μητέρας της.

Roswell, New Mexico
Missing My Baby
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 8
Κυκλοφορία: 2022-08-01

Η Λιζ αντιμετωπίζει μια ανησυχητική αποκάλυψη και μια δύσκολη επιλογή. Η Μαρία αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τα «μηνύματα» που λαμβάνει. Ο Μαξ κρύβει ένα εκρηκτικό μυστικό από τον Μάικλ. Η Ιζαμπέλ προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από την Τέζκα.

Roswell, New Mexico
Wild Wild West
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 9
Κυκλοφορία: 2022-08-08

Αφού εκτίθεται στην εξωγήινη υδρονέφωση που έφτιαξε η ίδια, η Λιζ βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα όνειρο και σε μια μάχη για να σώσει όχι μόνο τη ζωή της αλλά και τη ζωή του Μαξ.

Roswell, New Mexico
Down in a Hole
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 10
Κυκλοφορία: 2022-08-15

Ο Μαξ και η Ρόζα αρχίζουν να αποκαλύπτουν τι έκρυβε η Λιζ, αναγκάζοντάς την να πάρει μια βιαστική απόφαση. Εν τω μεταξύ, ο Μάικλ και η Μαρία παλεύουν καθώς το μονοπάτι τους για τον εντοπισμό των αγνοούμενων φίλων τους στενεύει.

Roswell, New Mexico
Follow You Down
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 11
Κυκλοφορία: 2022-08-22

Καθώς η Λιζ αρχίζει να βλέπει τα λάθη της, έρχεται γρήγορα αντιμέτωπη με μια νέα απειλή που την αναγκάζει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Εν τω μεταξύ, ο Μαξ αντιμετωπίζει μια έντονη αντιπαράθεση και ο Μάικλ αρχίζει να χάνει τις ελπίδες του για επανένωση με τον Άλεξ.

Roswell, New Mexico
Two Sparrows in a Hurricane
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 12
Κυκλοφορία: 2022-08-29

Guest stars: Zoe Cipres
Η Λιζ έρχεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη απόφαση. Εν τω μεταξύ ο Μαξ συμφωνεί να συμμετάσχει μαζί με την Ιζαμπέλ σε μια αποστολή για να σώσουν την Μπόνι.

Roswell, New Mexico
How's It Going to Be
Σεζόν: 4
Επεισόδιο: 13
Κυκλοφορία: 2022-09-05

Η Λιζ, αμφιβάλλοντας για τις ικανότητές της, ζητά ενισχύσεις, εν τω μεταξύ η Ιζαμπέλ δείχνει στον Μαξ μια ανάμνηση, που θα τον βάλει σε μια νέα τροχιά και ο Μάικλ δίνει μια υπόσχεση στον Άλεξ.

Ανανεώθηκαν τα λινκ για όλη την τέταρτη σεζόν.
 
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος