Subs Player

για εμενα απο τους καλυτερους players..συνεχισε την πολυ καλη δουλεια που κανεις.
Να είσαι καλά φίλε. Προσπαθώ να τον κάνω ανταγωνιστικό και να προσφέρω αυτά που θεωρώ σημαντικά για θέαση και ήχο.
Δεν ξέρω αν το παρατήρησες, σε αυτή την έκδοση υπάρχει βελτίωση και στην εικόνα και στον ήχο. Μάλιστα, όσο καλύτερο μηχάνημα έχεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα. Τη μεγάλη διαφορά θα την καταλάβεις σε 2160p βίντεο. Εκεί που οι περισσότεροι (όχι όλοι) players κολλάνε, αυτός απογειώνεται...
ΥΓ. Υπάρχουν κάποια λαθάκια ακόμα που με τη νέα έκδοση (θα βγει σε μία δύο ημέρες) θα διορθωθούν κι αυτά.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Bobcat
Νέο update 2.0.3.6
Βελτιώσεις λειτουργιών και νέα κατηγορία «Μουσική».

Νέο update 2.0.3.7
Απαραίτητες διορθώσεις για τη νέα κατηγορία «Μουσική».

Νέο update 2.0.3.8
Τελευταία από μια σειρά αναβαθμίσεις. Το αποτέλεσμα, πλέον, είναι το επιθυμητό.
Η αναβάθμιση θεωρείται απαραίτητη.

Νέα έκδοση 2.0.3.9
Η αναβάθμιση στη νέα έκδοση είναι απαραίτητη, επειδή αναβαθμίστηκαν οι βιβλιοθήκες. Για αυτό υπάρχει μόνο setup έκδοση. Προτείνεται πρώτα να γίνει απεγκατάσταση της εφαρμογής και μετά εγκατάσταση της νέας έκδοσης.

Update στην έκδοση 2.0.4.0
Η αναβάθμιση είναι απαραίτητη, επειδή διορθώθηκαν τα θέματα στην αναπαραγωγή. Η Αναβάθμιση γίνεται απαραίτητα στην προηγούμενη έκδοση 2.0.3.9 (παραμένει η setup έκδοση).
Εκτός των διορθώσεων λαθών, θα βρείτε στον explorer την γρήγορη εύρεση, αλλά και τη νέα κατηγορία «Αγαπημένα». Εκεί θα βάζετε τα αγαπημένα σας (πατώντας δεξί κλικ στην αγαπημένη σας σειρά ή ταινία ή μουσική και επιλέγοντας «προσθήκη στα αγαπημένα».

Νέα έκδοση 2.0.4.1
Έγιναν βελτιώσεις στις νέες λειτουργίες και ενεργοποιήθηκε η μεγιστοποίηση του παραθύρου του Explorer, καθώς είναι αναγκαίο να είναι πιο εύχρηστος όσο εμπλουτίζεται το περιεχόμενό του.
Βελτιστοποίηση της δυνατότητας αναζήτησης και εισαγωγή της και στη Λίστα Αναπαραγωγής, εισαγωγή Αγαπημένων και από τη λίστα του Explorer, δυνατότητα επιστροφής ενός επιπέδου πίσω (και με κουμπί και με δεξί κλικ στη λίστα) κλπ. Δυστυχώς, τα Αγαπημένα σας δεν αποθηκεύτηκαν και θα πρέπει να τα εισάγετε από την αρχή. Από αυτή την έκδοση θα αποθηκεύονται και για τις μελλοντικές εκδόσεις.

Όσοι κάνατε αναβάθμιση στη νέα έκδοση, κάντε και το update σε 2.0.4.12. Διορθώθηκαν κάποια λαθάκια που δεν θεώρησα πως έπρεπε να βγάλω και άλλη έκδοση. Αφορούν κυρίως εμφάνισης κατά την αναπαραγωγή σε τηλεόραση (το είχα ξεχάσει εντελώς), αλλά κι ακόμα ένα προγραμματισμού μικρής σημασίας.

Τελευταία επεξεργασία:
Ξέρω σας έχω τρελάνει στις αναβαθμίσεις. πιστεύω ότι μου βγήκε τώρα. Κάντε ένα τελευταίο update στην 2.0.4.12...
Τουλάχιστον τα λάθη διορθώνονται...

Ξέρω σας έχω τρελάνει στις αναβαθμίσεις

Εγώ ξέρω πως όταν κάτι αναβαθμίζεται, γίνεται καλύτερο, κάποιος το παρακολουθεί, λύνει προβλήματα και ατέλειες και το υποστηρίζει.
Τρέλανέ μας λοιπόν. 🎬🎥

Νέα έκδοση 2.0.4.2
Με τη νέα έκδοση διορθώθηκαν όσα προβληματάκια μας «ταλαιπώρησαν» το τελευταίο διάστημα.

Update στην έκδοση 2.0.4.3
Διορθώθηκε το λάθος που σταματούσε απότομα μερικές φορές καθώς έπαιζε αν κάνατε κλικ με το ποντίκι.
Διορθώθηκε το πρόβλημα της δυσκολίας εμφάνισης της κάτω μπάρας σε πλήρη οθόνη.
Διορθώθηκαν λάθη στον explorer.
Προστέθηκε στην Λίστα Αναπαραγωγής επιλογή για συνεχή ροή ή όχι.
Διορθώθηκαν άλλα μικροπροβλήματα.
Η αναβάθμιση θεωρείται απαραίτητη.

Νέα έκδοση 2.0.4.4 (απαραίτητη)
Προτείνεται η απεγκατάσταση προηγούμενης έκδοσης και εγκατάσταση αυτής.
Έγινε αναβάθμιση των βιβλιοθηκών και πλήθος άλλων βελτιώσεων. Βέβαια, υπάρχουν και νέα στοιχεία:
1. Με τα πλήκτρα "+" και "-" μπορείτε να αυξομειώστε την ένταση του ήχου.
2. Προστέθηκε η δυνατότητα προσθήκης υποτίτλου (srt) on the fly από το μενού "Βίντεο" ή με τη διαδικασία drag and drop, ανεξαρτήτου ονομασίας.
3. Για τα αρχεία ήχου (mp3, flac, m4a) προστέθηκε η δυνατότητα επισκόπησης, προσθήκης ή αλλαγής του art image.
4. Με τη διαδικασία drag and drop πλέον δεν εισάγονται όλα τα αρχεία, αλλά τα κυριότερα (mp3, flac, m4a, mkv, mp4, avi, mpeg), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να εισαγάγετε (και να δείτε ή να ακούσετε) και αρχεία άλλων μορφών (wav κλπ). Απλώς θα το κάνετε από το μενού "Αρχείο">"Άνοιγμα αρχείου"> επιλογή "όλα τα αρχεία".
Ελπίζω οι νέες προσθήκες να σας φανούν χρήσιμες...

Update στην έκδοση 2.0.4.5
Διορθώθηκαν μικρολαθάκια και προστέθηκε equaliser στην αναπαραγωγή των αρχείων ήχου (mp3, m4a, flac). Παρόλο που το παίδεψα κάποιες μέρες για να γίνουν οι καλύτερες ρυθμίσεις (το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποιεί) θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος ειδικός στην ήχο να με καθοδηγήσει για να βγει ο ήχος ακόμα καλύτερος. Το equaliser θα παραμείνει 10 περιοχών, αλλά μπορούμε να "πειράξουμε" συχνότητες, εύρος των συχνοτήτων, ενίσχυση.

Update στην έκδοση 2.0.4.6
Απαραίτητη Αναβάθμιση! Οι παλιότερες εκδόσεις θα σταματήσουν να ενημερώνονται!

Μικρές διορθώσεις στην αναπαραγωγή ήχου και βελτιώσεις του ισοσταθμιστή.
Σημαντική αλλαγή στην ενημέρωση του online περιεχομένου του explorer και κατηγοριοποίηση (θα γίνει σιγά σιγά) των σειρών σε κύκλους επεισοδίων.

Νέα έκδοση 2.0.4.7 (απαραίτητη)
Οι παλιότερες εκδόσεις θα σταματήσουν να υποστηρίζονται.

Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις στην αναπαραγωγή ήχου, αλλά λόγω ασυμβατοτήτων προχωράμε σε νέα έκδοση για να λυθούν τα προβλήματα μια και καλή. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Νέα έκδοση 2.0.5.0
λόγω ενός απρόοπτου, βγήκε για να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Κατεβάστε την από εδώ

Update στην έκδοση 2.0.5.1
Έκδοση αναβάθμισης που λύνει και τα τελευταία θέματα που παρατηρήθηκαν. Βέβαια, δεν λείπουν και νέα στοιχεία. Προστέθηκαν κουμπιά για την χρονική μετακίνηση μπροστά - πίσω 10''. Βελτιώθηκε (κατά πολύ) ο ισοσταθμιστής. Προστέθηκε η δυνατότητα στον «Ήχο» να επιλέξετε κανάλια (προτείνεται να επιλέξετε τα κανάλια της κάρτας ήχου που έχει ο υπολογιστής σας και να μιξάρετε τα κανάλια σε στέρεο από το software της κάρτας ήχου, όσοι ακούτε από 2 ηχεία). Ελπίζω, με τη νέα αναβάθμιση να είσαστε πλήρως ικανοποιημένοι από τις δυνατότητες του subs player. :) Κατεβάστε την αναβάθμιση από εδώ.

Update στην έκδοση 2.0.5.2
Διορθώθηκε ένα μικρό, αλλά ενοχλητικό, λάθος στην προβολή σε 2η οθόνη.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: alienX
Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος