Ολοκληρώθηκε Subs Player Alex Rider -Season 01

antonino

fansubber
Διαχειριστής
Επιμελητής
FanSubber
Φίλε Astrakhan, ειλικρινά λυπάμαι για αυτά που βιώνεις. Δυστυχώς, είναι μια κατάσταση που βλέπουμε αρκετά χρόνια τώρα. Σαν fansubbers θελήσαμε να απεξαρτηθούμε από όλα αυτά και έτσι φτιάχτηκε αυτός ο χώρος. Μακριά από site που υπό το πρόσχημα της προσφοράς θέλουν να κερδίσουν χρήμα ή και δόξα. Μακάρι να συνεχίσεις να μεταφράζεις, το κάνεις πολύ καλά άλλωστε, για τους φίλους σου. Στον χώρο αυτό θα είσαι καλοδεχούμενος ακόμη κι αν δεν βγάζεις υπότιτλο.
 

trias

Fansubber
Διαχειριστής
Επιμελητής
FanSubber
Ο υποτιτλισμός παντού, και στην Ελλάδα, είναι χόμπι. Όπως το ποδόσφαιρο, το σκάκι, το τέννις, ο μοντελισμός κλπ. Κάποιοι, μάλιστα, έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα και μπράβο. Ως χόμπι, δεν μπορώ να πειστώ ότι το κάνει κάποιος για τους άλλους. Το κάνει, κυρίως, για τον εαυτό του, για να περνάει καλά ο ίδιος με τους φίλους του και οι υπόλοιποι έπονται. Τώρα, στην Ελλάδα έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία για να εκμεταλλεύεται το χόμπι αυτό με σκοπό το κέρδος. Αυτό από μόνο του δείχνει πως δεν υπάρχει σεβασμός. Και εδώ γεννιέται το ερώτημα, γιατί το ανέχονται αρκετοί υποτιτλιστές και μάλιστα το επικροτούν κι από πάνω; Η απάντηση που μπορώ να δώσω είναι πως, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, το κάνουν από ματαιοδοξία ή έχουν συμφέροντα. Αν τους εξαιρέσω κι αυτούς, μένουν οι υπόλοιποι, οι αγνοί, οι πραγματικά χομπίστες. Όσοι από αυτούς νιώθουν ότι δεν τους αρέσει το σύστημα που έχει στηθεί και θέλουν κάτι διαφορετικό που αφορά μόνο υποτιτλιστές, είναι ευπρόσδεκτοι στην προσπάθεια που κάνουμε, λίγοι είναι η αλήθεια, με τον subs player. Η προσπάθεια είναι σε πειραματικό στάδιο και βελτιώνουμε διαρκώς τις ιδέες μας. Αφορά την προώθηση της δουλειάς μας με κάθε δυνατό τρόπο. Tο ελέγχουμε, όμως, μόνο εμείς, χωρίς μεσάζοντες και χωρίς να αποτιμάται σε κέρδος αυτό που κάνουμε. Ο Αστραχάν είναι ένας από αυτούς που για τους δικούς του λόγους θέλει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια και τον ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως περιμένω κι άλλους να ενωθούν μαζί μας και αφήστε μετά τα βαρεζάδικα, τορεντάδικα, στριμάδικα κλπ να ψάχνουν τρόπους να μας.... (συμπληρώστε ό,τι θέλετε)
 

Astrakhan

Μέλος
Μετά την ανεπιθύμητη διαρροή (και με σβήσιμο μάλιστα των credits) δεν μπορώ να κάνω αλλιώς παρά να τα διαθέσω ελεύθερα σε site υποτίτλων. Μέχρι το βράδυ θα φροντίσω να έχει ανέβει όλη η σεζόν ολοκληρωμένη. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια. Μακάρι να σας άρεσε η σειρά και σίγουρα θα χαρώ αν θελήσετε να τη σχολιάσουμε εδώ.

Οι υπότιτλοι ταιριάζουν στα ακόλουθα releases
2160p.WEB.h265-SKGTV
1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTG
WEBRip.x264-ION10
720p.AMZN.WEBRip.x264-GalaxyTV
WEB.h264-BREXiT
 

antonino

fansubber
Διαχειριστής
Επιμελητής
FanSubber
Σε ευχαριστούμε πολύ.
 

trias

Fansubber
Διαχειριστής
Επιμελητής
FanSubber
Φίλε μου, θέλω να σε ευχαριστήσω και δημόσια που μας εμπιστεύτηκες και έγινες ένας από εμάς. Ευελπιστώ σε συνεργασία και στο μέλλον. Δεν έγινε όπως ήθελες και ήθελα, όμως ο πλέιερ είναι εδώ για να μείνει. :)
 

stelyk

Μέλος
@Astrakhan , ούτε την είχα πάρει μυρωδιά αυτή την σειρά και με άρεσε, όπως και η δουλειά σου, οπότε ευχαριστώ και ελπίζω να ασχοληθείς και με τον 2ο κύκλο, αν υπάρξει...
 
Μπλουζα Κάτω μέρος