Επιλογές antonino

Επειδή η μουσική είναι κάτι υπεράνω χωρών, λαών, ηθών και εθίμων.
Επειδή μουσική ακούει και "καταλαβαίνει" κανείς όποια γλώσσα κι αν μιλάει.
Επειδή η μουσική είναι γραμμένη στη δική της, μοναδική παγκόσμια γλώσσα, τις νότες του πενταγράμμου.

"Επειδή η μουσική είναι κάτι υπεράνω χωρών, λαών, ηθών και εθίμων."

Πάρτε τ' αφτιά μου να ακούσετε, αντί τα μάτια να δείτε, διακρίνω όμως αργεντίνικες, γενικά λατινοαμερικάνικες, νότες στο τραγούδι.....αυτό έλειπε η μουσική να έχει σύνορα, όρια, ταμπού κ.α.......Πολύ ωραίο τραγούδι, πάρα πολύ ωραίο τραγούδι......

Μόνο για πολύ "ανοιχτά" μυαλά
Δλδ, μόνο έτσι;
9-human-brain-science-picture-co.jpg

Εκτός από το κίτρινο μικρόφωνο δεν παρατηρώ άλλες διαφορές. Ακόμη και ο Notis είναι και στα δύο....
Sfak Attack... rolling_on_the_floor_laughingrolling_on_the_floor_laughingrolling_on_the_floor_laughing(headbang)

Βρείτε τις ομοιότητες

Ντροπή μόνο, τίποτα άλλο
Ποιος την έχασε για να την βρει την ντροπή....?!?!
Η Βανδή άρια φωνή.....?!?!
Γελάνε και οι πέτρες!!!!
Εντάξει, καλή φωνούλα έχει.....αλλά να τραγουδήσει ειδικά το phantom of the opera, με τι προσόντα ?!?!? Και ο Σφακιανάκης πως την είδε, από την κοιλιά τις μάνας του που έχει αναμνήσεις, Antonio Banderas.......?!
Άλλο Sarah Brightman & Antonio Banderas, άλλο Marco & Tarja και άλλο......Βανδή - Σφακιανάκης.......lol

Είχα κάνει ένα βιντεάκι πριν 10 χρόνια, το βλέπω τώρα και γελώ με την ποιότητα.....lol, ανάμεσα σ' αυτές τις 2 μεγάλες τραγουδίστριες.......

Τελευταία επεξεργασία:
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: trias
Είναι κολλητικά...
Το χασμουρητό, το κρυολόγημα, η φαγούρα, η βλακεία, η ηλιθιότητα...
Μακάρι να ήταν η μουσική. Ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος.

• Μου αρέσει
Όταν κάποιος αναμειγνύει το "Sad But True" των Metallica με το "You Make Me Feel Like Dancing", ντίσκο R&B επιτυχία του τραγουδιστή Leo Sayer της δεκαετίας του 1970, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό τραγούδι για να κάνουμε μια χορευτική φιγούρα.

Leotallica - "You Make Me Feel Like Dancing (You Know It's Sad But True)"​

• Χαχα
Όταν συναντώνται δύο μουσικοί πολιτισμοί το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!

Πίσω
Μπλουζα Κάτω μέρος